Madonna, Like her or not?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Madonna, Like her or not?
Anchi |
Oct 8 2006, 04:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Hvala
|
Puzzler |
Oct 14 2006, 11:12 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Evo nešto da se vesele i MadonnaMrsci i MadonnaFans...
Bunged up BTW Anchi, jesi li pogledala koncert? This post has been edited by Puzzler: Oct 14 2006, 11:13 AM -------------------- |
Anchi |
Oct 14 2006, 11:15 AM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Jesam. Skoro ceo.. Extra je hvala!!
|
Puzzler |
Oct 28 2006, 03:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
I ja sad ponovo gledam...
-------------------- |
Puzzler |
Nov 3 2006, 09:37 AM
|
Madonna je ostala bez EMA nagrada!!!
-------------------- |
Legenda |
Nov 3 2006, 12:12 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Sta ces..ja znam da ti je sada veoma tesko.. ali preboleces ti to..
This post has been edited by Dex: Nov 3 2006, 12:12 PM |
Anchi |
Nov 3 2006, 01:54 PM
|
To je nepravedno! Kao da je Justin Timberlake bolji od nje (a uzeo joj je nagradu za Best Pop)!
A ni Christina to nije zasluzila.. Nepravda... |
RZA |
Nov 3 2006, 02:48 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ajde objasni.. zasto oni nisu zasluzili?!.. to sto ti volis vise madonnu, ne mora da znaci da je svi vise vole, ili cak ne mora da znaci da je bolja..
priznaj.. ona sto god napise sad.. prodace u milionima u ime stare slave.. ja bih rado kupil aneki stari album.. ali ove danas.. hmmmm.. NE! mnogo su losiji.. mnogo mnogo.. i ne stoji joj uopste.. -------------------- cold
|
Puzzler |
Nov 3 2006, 03:00 PM
|
QUOTE(Spužva @ Nov 3 2006, 03:48 PM) ajde objasni.. zasto oni nisu zasluzili?!.. to sto ti volis vise madonnu, ne mora da znaci da je svi vise vole, ili cak ne mora da znaci da je bolja.. priznaj.. ona sto god napise sad.. prodace u milionima u ime stare slave.. ja bih rado kupil aneki stari album.. ali ove danas.. hmmmm.. NE! mnogo su losiji.. mnogo mnogo.. i ne stoji joj uopste.. Možda Christina, ali Justin??? Bio je voditelj... Izdao je samo JEDAN singl sa novog albuma... I dobio je DVE NAGRADE!!! A za Madonna-albume... Svi su kvalitetni na svoj način 1983 - Madonna četiri singla 1984 - Like a virgin dva No1 singla 1986 - True blue prodat u 26 miliona primeraka 1987 - You can dance kompilacija najvećih hitova 1989 - Like a prayer 3 x platinast 1990 - I'm Breathless Za film "Dik Trejsi", multiplatinasti singl "Vogue" 1990 - The Immaculate colection Najprodavaniji "The best of" svih vremena 1992 - Erotica "Erotica" - najbrži skok singla sa 120 i nekog mesta na drugo 1994 - Bedtime stories saradnja sa Bjork, jedan od prvih R'n'B albuma u Americi 1995 - Evita Megauspešan soundtrack, megauspešnog filma 1998 - Ray of light Proglašen za njen najbolji album 2001 - Music 4 singla Top10 2003 - American life 5 singlova... Malo manje uspešan, priznajem... Ali je napala Busha, zato + 2005 - Confessions on a dance floor 3 Top10 singla i četvrti "Jump" Obrlatila grupu ABBA za sempl "Gimme! Gimme! Gimme!" AKA dala im 15 000 000 $... Najprodavaniji singl prošle i ove godine - "Hung up"! Šta još da kažem... Ako sam nešto pogrešio, sorry, pisao sam napamet This post has been edited by Puzzler: Nov 3 2006, 03:06 PM -------------------- |
RZA |
Nov 3 2006, 03:13 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
HUH?!?! ovo od 1990 do 2000.. nista bre nije toliko poznato!!.. 80-te su joj najbolje!!
ima dobrih pesmica tu i tamo.. a to sto je preradila i dala 15 000 000 .. pa vise cenim American life.. koji je sam pisam.. nego sto je preradila.. MRZIM prerade!! to ne dokazuje nikakav talenat ni kreativnost u pisanju pesama!.. ne znam.. ja cenim Madonnu.. i volim je.. ali nije BOG!.. ne postoji samo madonna za mene.. ja cu bre da slusam sta mi se svidi.. pa makar to bioi narodnjak! -------------------- cold
|
Puzzler |
Nov 3 2006, 03:32 PM
|
QUOTE(Spužva @ Nov 3 2006, 04:13 PM) HUH?!?! ovo od 1990 do 2000.. nista bre nije toliko poznato!!.. 80-te su joj najbolje!! ima dobrih pesmica tu i tamo.. a to sto je preradila i dala 15 000 000 .. pa vise cenim American life.. koji je sam pisam.. nego sto je preradila.. MRZIM prerade!! to ne dokazuje nikakav talenat ni kreativnost u pisanju pesama!.. ne znam.. ja cenim Madonnu.. i volim je.. ali nije BOG!.. ne postoji samo madonna za mene.. ja cu bre da slusam sta mi se svidi.. pa makar to bioi narodnjak! Ne kažem ni ja da je ona BOG, ne daj Bože! A što ti iz devedesetih ništa nije poznato... Ahem, ahem... Sankcije A za prerade... Šta je sa Rihanna - S.O.S. Beynoce - Naughty girl Coldplay - Talk Kelly Osbourne - Papa don't preach *pola naših narodnjaka i ostalim "novim" hitovima? Obrađivanje je trend Ali dobro, nećemo više, postoji MSN za ovo... BTW Baš si xtra iskrena, i to cenim kod tebe! This post has been edited by Puzzler: Nov 3 2006, 03:37 PM -------------------- |
RZA |
Nov 3 2006, 03:47 PM
|
1. Rihanna - S.O.S: nikad slusala, niti cu ikad, nit mi se svidela.. najiskrenije
2. Beyonce - Naughty girl.. .. od cega je bre to prerada? daj da vidim.. pa cu kazem onda... 3. Coldplay - Talk: hmm.. nikad cula.. 4. Kelly Osbourne - Papa don't preach ummm.. ni za to nisam cula.. ajd.. sad cu odlsuam ove dve pesma pa cu da kazem.. a narodnjaci.. ... znam da su prerade, i to ruzne prerade.. madonna je bar uradila nesto.. .. pola narodnjaka.. jeste.. ali ja to ne slusam.. -------------------- cold
|
Puzzler |
Nov 3 2006, 05:38 PM
|
QUOTE(Spužva @ Nov 3 2006, 04:47 PM) 1. Rihanna - S.O.S: nikad slusala, niti cu ikad, nit mi se svidela.. najiskrenije 2. Beyonce - Naughty girl.. .. od cega je bre to prerada? daj da vidim.. pa cu kazem onda... 3. Coldplay - Talk: hmm.. nikad cula.. 4. Kelly Osbourne - Papa don't preach ummm.. ni za to nisam cula.. ajd.. sad cu odlsuam ove dve pesma pa cu da kazem.. a narodnjaci.. ... znam da su prerade, i to ruzne prerade.. madonna je bar uradila nesto.. .. pola narodnjaka.. jeste.. ali ja to ne slusam.. Rihanna - S.O.S. <=> Soft Cell - Tainted love Beyonce - Naughty girl <=> Donna Summer - Love to love you baby Colplay - Talk <=> Kraftwerk - Computer love Kelly Osbourne - Papa don't preach <=> Madonna - Papa don't preach To su originali... A od narodnjaka... Marta Savić - Brojiš mi brojiš <=> Elena Paparizzou - Exizei Mile Kitić - Vidi se <=> Arash - Tike tike kardi Jami - Svejedno <=> Anna Vissi - Kravgi Jelena Karleuša - Još te volim <=> Despina Vandi - Ypofero itd. Strašno -------------------- |
RZA |
Nov 3 2006, 06:23 PM
|
Jelena Karleusa - Samo za tvoje oci <=> Despina Vandi - Gia
neki narodnjak <=> Antonis Remos - Kardia mou min anusixeis .. itd.. ima jos.. inace.. cula sam coldplay - talk.. svidza mi se.. -------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Nov 3 2006, 09:36 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Spužva @ Nov 3 2006, 03:47 PM) Kako moze da ti se svidi i ne svidi kada nisi slusala ??? -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
RZA |
Nov 3 2006, 10:19 PM
|
ne.. nikad nisam slusala pesmu.. a cula sam je.. ..
a kad slusas pesmu.. to je kad ti je u playlisti.. i kad mozes da podneses da je slusas.. -------------------- cold
|
pyost |
Nov 3 2006, 10:21 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(Puzzler) Colplay - Talk <=> Kraftwerk - Computer love Ovo je najblize Madoninoj "obradi" ABBAine pesme, jer jer koriscen samo jedan riff, uz dozvolu Kraftwerka, bez mita QUOTE(Spužva) cula sam coldplay - talk.. svidza mi se.. -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
ex-paydoman |
Nov 5 2006, 11:39 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
EJ!!!
ne dirajte RIHANNU!!! :@ -------------------- ode..
|
Puzzler |
Dec 3 2006, 10:23 PM
|
Nisam odavno čeprkao po ovoj temi...
Ovaj put, samo da ostavim link ka jednom zanimljivom blogu... madonna.blog.hr Ovaj lik k'o da živi Madonnin život... N-joy!!! -------------------- |
^_NiN0_^ |
Dec 3 2006, 11:31 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Puzzler @ Dec 3 2006, 10:23 PM) Nisam odavno čeprkao po ovoj temi... Ovaj put, samo da ostavim link ka jednom zanimljivom blogu... madonna.blog.hr Ovaj lik k'o da živi Madonnin život... N-joy!!! Uuuu ... Nenade , ovaj te presisao :lol2: ! Ti vise nisi Madonna fun No1 sala :ninja: -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |