Ranoranioci I Komshije, shtagod :> glup je naziv
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Ranoranioci I Komshije, shtagod :> glup je naziv
RZA |
Mar 11 2008, 07:40 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ahaaam..
21. -------------------- cold
|
Nameless_one |
Mar 11 2008, 08:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
Komshinice!
(ja sam 23-ci). -------------------- |
VIP <3 |
Mar 11 2008, 10:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 11 2008, 06:34 PM) E bas tako Inace, C5 je moj kraj... Maxy je pobegla najdalje sto je mogla u Borci... Maxy koji je centar okretnica? C3? -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Mar 11 2008, 10:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Okretnica je centar tri sledeca ulica - stara Borca, aka Borca selo tu je mnogo dobro za voziti bicikl/rolere. Svuda asfalt, a nigde zive duse
samo bakice na klupicama posmatraju prolaznike, k'o i u svakom pravom vojvodjanskom selu -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
c1k4_ml3kc3 |
Mar 11 2008, 10:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Onda sam ja bio u onim koji nisu pravi o_0
-------------------- |
Neonkitza |
Mar 11 2008, 10:39 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
vozila sam ja jednom bicikl i rolere po borci..eh..kako je to bilo lepo
|
maxydelanoche |
Mar 11 2008, 10:41 PM
|
Lololololol.
Nije te niko pojeo? A da. Jedina osoba koja bi uplasila citave ekipe "boysova" iz Borce. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
Mar 11 2008, 10:42 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
hahah ma nije..tamo je bas fino da se vozi mada je bilo pre 2 godine..ili tako nesto...mozda cak i 3 jbt bili smo i u starom delu ako je to to na sta ja mislim
|
VIP <3 |
Mar 11 2008, 10:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Nothing is staro in Borcha City
This post has been edited by VIP (ex Miss): Mar 11 2008, 10:45 PM -------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
Mar 11 2008, 10:45 PM
|
ma taj stari deo
|
VIP <3 |
Mar 11 2008, 10:48 PM
|
"Ale, aleee....!!! Borcha Greda devedeset sest, devedeset sest, devedeset sest...!!!" (navijacka pesmica kluba BSK Borca...za neupucene )
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Mar 11 2008, 11:05 PM
|
Uopste ne ide tako navijacka pesmica BSK-a
BSK je na tri minuta od mene zasto bi imala veze sa Borcom Gredom?! Ne, ne pate i oni sto su tako daleko od tebe -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Mar 11 2008, 11:19 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 11 2008, 11:05 PM) Maxy.... Reci cu samo Olosh Boys. Ono borcansko u tebi treba da nadje link izmedju te pesme i Olosh Boysa i Grede... Inace, ovo mi je tata rekao da su pevali kad su igrali sa OFKom nesto ili tako nesto..nije ni bitno...posle sam smorila lika iz kraja da mi peva -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Mar 11 2008, 11:50 PM
|
LOL brate, pa deset puta ih vise dodje iz Beton boysa na BSK
ok ok ne bas deset puta vise, ali isti broj. A oni su totalno drugi kraj... Tu su i LDK. Ali su oni prsli, to sve sada neki klinci. Ali oni i nemaju veze sa BSK-om... si bila nekad na nekoj utakmici? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
c1k4_ml3kc3 |
Mar 12 2008, 02:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Imali smo mi te neke likove iz Borche popishe mnogo batina na Zvezdari...i na Dorcolu...i na Vozdovcu...a tek na NBG, joj majko. Cutim
-------------------- |
VIP <3 |
Mar 12 2008, 09:51 AM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 11 2008, 11:50 PM) Naravno Pa ne znam kolko ses secas, ali pola mog odeljenja je igralo fudbal Svi su ti oni sada 'pravi fuZbaLJeri' (Jevtic i kompanija)... Ali ovo je offtopic, ne? Ljudi, vracajte se na temu. Hvalite komsije. Ja cu da hvalim Pjosta. This post has been edited by VIP (ex Miss): Mar 12 2008, 09:52 AM -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Mar 12 2008, 03:07 PM
|
Pa mi pricamo o nasim komsijama, nije offtopic
Naravno da ne znam da je pola tvog odeljenja igralo fudbal, ove moje se loze samo na fudbalere BSK-ovce '88 i starije ^^ -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Kawasaki |
Mar 26 2008, 04:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-March 08 From: Ibarska magistrala Member No.: 982 Status: Van MGa |
Ma komsije su stoka po definiciji. Serem im se u usta.... Busili mi lopte dok sam bio klinac, skakali po mozgu kad sam bio malo stariji, sad se bune zbog muzike. ***** ih bre sve u usta. Vlado nakenjam ti se na bradu
-------------------- Japanska masina od 500 kubika,
kad je vozi Balkanac, pravi maco muskarac..... Kawasaki, Kawasaki, kad juri po putu, svaka cura zeli da ga voza bar minutu..... |
Eagle1914 |
May 14 2008, 06:57 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
E ustajem poslednja tri dana u 6.30h mora da je zbog grize savesti sto nista ne ucim a danas mi zajednicki iz analize
Inace ustajem rano, ne mogu dugo da spavam... I kad recimo dodjem sa zurke kuci u 6, pola 7....spavam maksimum do 10h i probudim se. Budem umoran ali ne mogu da spavam (Naravno, u tom slucaju spavam posle podne...) E sad, komsije... Imam komsiju "Macak"... Hrani tu neke macke po hodniku, koje mu *****ju ispred vrata, iskreno mislim da se ne tusira posto se oseca kad je na drugom spratu, nema zivot, stalno bleji na prozoru u hodniku zgrade i SVE zna. Zna apsolutno SVE sto se desava po zgradi, ko se sa kim svadja, ko koga kad privodi, ko se sa kim svalerise, ko koga ogovara itd.... Inace druga komsinica je apsolutno luda. Stane ispred strujomera i dere se "Aaaaaaaa, kradu mi struuuujuuu. aaaaaa lopovi vratite oteto, jer to je prokleto...." misli da joj svi nesto spremaju, da ce da je ptruju, opljackaju a nikoga realno ne boli ***** za nju... (Ova se bunila kad je devojka dolazila kod mene, zato sto joj je "strano da tako mladi ljudi posecuju jedni druge u tim godinama".... Sta reci sem..Debil) Td od 20 stanova u mojoj zgradi, imaammm..... 5 normalnih komsijskih porodica! ostalo...... da ih streljas pa da ti ne bude zao...ali ni malo... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
c1k4_ml3kc3 |
May 14 2008, 10:10 AM
|
Svega mi, moje komshije se malo po malo popravljaju... Sada su stavili neku trsku na svoje gelendere...to ce da ih zastiti mnogo...
-------------------- |