Sexualnost, bi, homo, hetero..
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sexualnost, bi, homo, hetero..
Nostradamus |
Mar 15 2008, 02:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
Cika mlekce, sto se mene tice, mislim da si apsolutno u pravu
Mozda sam nesto utripovao, ali cini mi se da si rekla da ti nije bilo prijatno kad si videla 2 ribe da se zvalave. Mislim, lepo je misliti ono sto mislis da treba, ali nije lepo lagati samog sebe -------------------- |
maxydelanoche |
Mar 15 2008, 04:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(JTforeva @ Mar 15 2008, 12:14 PM) Не обраћам пажњу на то ко се жвалави у парку (осим у ситуацијама, када сам ја та, која се жвалави)... Бринем о свом животу, не о туђим. A tako i treba da bude... QUOTE(Nostradamus @ Mar 15 2008, 02:38 PM) Slazem se, ali mislim u BG-u taj albanac moze kome god hoce da se zali, nece nista postici, ali u tipa Americi, ako neko otpusti crnca ili pedera, bez obzira na to kakav je radnik, moze da najebe, vrlo lako, to je poenta onog sto sam hteo da kazem. Amerika - zemlja parnica. I istina je da neki homoseksualci sigurno to iskoriscavaju. A nadam se samo da si ovo rekao iz nekog RL znanja, a ne iz serija tipa "the Practice" QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Mar 15 2008, 03:31 PM) Kod gay persona se sve u zivotu, uglavnom, svodi na promiskuitet. Ovo quote-ujem cisto da bi iole pametne osobe u ovoj diskusiji shvatile da tvoje postove na ovoj temi ocigledno ne treba citati, gubljenje vremena. Mozda poznajes sve "gay persone" pa tako lupas? A mozda bi i oni/e zasnivali normalne veze sa svojim/om partnerom/kom jos pre 50 godina, da ih nisu trpali u zatvor zbog toga QUOTE Devojkama ne smetaju, toliko, homoseksualno opredeljene persone obzirom da ponekad i nemaju pravu sliku o tome shta se zapravo deshava u Nemachkoj, Austriji, severnom delu Kanade, Kvibeku, San Francisku etc Cekaj, cekaj, sta su sad, devojke manje informisane od muskih??? I sta se to "zapravo desava" u navedenim zemljama? QUOTE(Nostradamus @ Mar 15 2008, 03:37 PM) Mozda sam nesto utripovao, ali cini mi se da si rekla da ti nije bilo prijatno kad si videla 2 ribe da se zvalave. Mislim, lepo je misliti ono sto mislis da treba, ali nije lepo lagati samog sebe Meni nije prijatno ni kada vidim dvoje razlicitog pola da se zvalave tik do mene. Nesto ne verujem da bi me bolelo uvo sve i da su dve devojke / dva momka. Njihova posla. Moj stav je zapravo da ni hetero ni homoseksualci ne treba da se zvalave na sred javnog mesta, full okruzeni drugim ljudima to je nepristojno. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
Mar 15 2008, 05:00 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
mara je ljubomorna
|
maxydelanoche |
|
WTF?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
za ovo poslednje...zvalavljenje na javnom mestu
|
maxydelanoche |
Mar 15 2008, 05:03 PM
|
A ne, pa mislim ******, tebi je super prijatno kad se vozis u busu, guzva na 150 stepeni celzijusa, a tik do tebe se zvalave neki matori lik i likusa ne kazem da ljudi ne treba da ne smeju da se poljube u javnosti ffs, ali tu stvarno ima granica pristojnosti prema okolini...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Neonkitza |
Mar 15 2008, 05:04 PM
|
da da da...sad kao nisi ljubomorna
|
Nostradamus |
Mar 15 2008, 05:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
Da ne quotujem, to za zvalavljenje se nije ni odnosilo na tebe, ali posto su neki postovi izbrisani, malo se gubi smisao
-------------------- |
maxydelanoche |
Mar 15 2008, 05:08 PM
|
Maaa, znam da nije bilo meni upuceno, ali posto sam se slozila sa onima koji su pisali ono cemu bi to moglo biti upuceno... Ma samo sam komentarisala ffs
Neonkitza |
Mar 15 2008, 05:08 PM
|
ljubomora govori iz nje!
|
maxydelanoche |
Mar 15 2008, 05:11 PM
|
Zaboga prekini. Neonkice. Shoo. Shoo tamo! Ne lupetaj
dobro znas da sam ja ljubomorna samo na lika o kome si pricala koji ima 16GB RAM-a ili tako nesto -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Neonkitza |
Mar 15 2008, 05:14 PM
|
jovanovog brata!? O_O OMG!OMGOMG!
ma znam ja da si ti ljubomorna sto ti nemas neku ribu da zvalavis na javnom mestu |
estranged |
Mar 15 2008, 09:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-February 08 Member No.: 904 Status: Učenik MGa |
hmm...meni su pederi malo bolesni, realno...A i malo je porazavajuca cinjenica da su bas neki zgodni frajeri odlucili da vole muski pol vise nego zenski...Dok npr, protiv lezbejki nemam nista... (mislim da se izjasnim i ja ovde)
-------------------- Born to be wild
|
^_NiN0_^ |
Mar 15 2008, 09:33 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ali zato ih ne treba diskriminisati ...
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Neonkitza |
Mar 15 2008, 09:54 PM
|
ali ti zgodni frajeri se nisu odlucili! :|
|
LoshMeeBre |
Mar 15 2008, 09:59 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ma sta vam je ljudi ja sam straight
-------------------- |
Iva |
Mar 15 2008, 10:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
RZA |
Mar 15 2008, 10:13 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
hm. ja bas i nisam sigurna
-------------------- cold
|
Neonkitza |
Mar 15 2008, 10:14 PM
|
spuzva peva loshmeeju:
if you wanna be my friend put my dick in your hand |
RZA |
Mar 15 2008, 10:17 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
e bre, ovo nije tema o tome sta zelim da meni loshmee radi. vec o njegovom sexualnom opredeljenju -------------------- cold
|