Joj Shto Je Dobro
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Joj Shto Je Dobro
Neonkitza |
Mar 15 2008, 10:17 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
yees master!
|
c1k4_ml3kc3 |
Mar 16 2008, 01:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE(Kipar @ Mar 15 2008, 09:59 PM) izliv tvojih postova , na ovom srazmeran je sa brojem postova na treci u podrumu na prozivanju.. moram da priznam i ja sam poceo ona maxi... i ovaj.. Stvarno, e shtetica na kubni podeljena s tim da ne posecujem ovu temu aneemour. Oh noes khaha Khm Da -------------------- |
Iva |
Mar 16 2008, 09:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Kipar |
Mar 17 2008, 09:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(Neko @ Mar 15 2008, 10:17 PM) kod mene u odeljenju uvek se ogovarao onaj astrolog , onaj mandril cika mlekce.. koji degen , dobro ovo nije ogovaranje to je cinjenica pogledajte ovo licemerje , strashno , shto ne kazete to ovde.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
RZA |
Mar 17 2008, 09:18 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
sramota..
-------------------- cold
|
Iva |
Mar 17 2008, 09:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ajde print screen, Kipar, samo nekako zamagli ime/avatar/sig/sve po čemu bismo ga prepoznali.. Čisto da ne bude ..znaš
Ako si vć izdajica -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Wolfbrother |
Mar 17 2008, 10:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Kipar @ Mar 17 2008, 09:11 PM) @ mlekce ja to ne bi trpeo -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
maxydelanoche |
Mar 17 2008, 11:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Bwate, tema u kojoj najvise pisu u tom skrivenom podforumu je MSO, tako daaa...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
smorko_gusic |
Mar 17 2008, 11:08 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
evo, na brzinu sam zamracio, sve, cak i onaj quote, da ne preosim vise informacija od Kipra
Attached thumbnail(s) -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Kipar |
Mar 17 2008, 11:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ovo je za maxi i astrologa
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
Mar 17 2008, 11:13 PM
|
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Kipar |
Mar 17 2008, 11:15 PM
|
da smarash..
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
c1k4_ml3kc3 |
Mar 17 2008, 11:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Hahahahaha, postadoh poznat. Ako, neka ogovaraju. Nije to nishta novo shta drugo neko moze nego da ogovara i da se ogranichava od onoga shto ne razume
A, i nije mi bitno ko je to pisao obzirom da i nije vazno. Vazno je da ljudi pishu o meni hahahaha omg, osecam se k'o u nekom selu gde babe vode abrove -------------------- |
maxydelanoche |
Mar 17 2008, 11:18 PM
|
oh noes.
/me wanna cry /me went to the corner and started crying /me realises that she does not give a damn even if it was true, cuz I can't see it valjda cna nije neka skracenica za prozivku za mene to bi me vise brinulo This post has been edited by maxydelanoche: Mar 17 2008, 11:19 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Neonkitza |
Mar 17 2008, 11:19 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ja ne znam zasto se ljudi tripuju da se tamo prica ne znam ni ja sta
|
maxydelanoche |
|
Zato sto je dosao Kipar i sve nas nalozio
Kipar |
|
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 17 2008, 11:18 PM) oh noes. /me wanna cry /me went to the corner and started crying /me realises that she does not give a damn even if it was true, cuz I can't see it valjda cna nije neka skracenica za prozivku za mene to bi me vise brinulo klasican primer devojke koja zeli da zvuci pametnije pa prica na eng.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
c1k4_ml3kc3 |
Mar 17 2008, 11:20 PM
|
BTW - poruchi tom ko je pisako kako me ogovaraju da poruchi nima koji ogovaraju da se prikljuche forumu i da prinesu dokaze o tome da je astrologija netachna i poklanjam im hiljadu evra (druga hiljadarka mi je potrebna za jedan Ford ). Ukoliko ne zele, mene ne zanima shta koji debil misli o meni
-------------------- |
maxydelanoche |
Mar 17 2008, 11:21 PM
|
@Kipar: ahahahahhaha to sto nisi razumeo sta tu pise nije razlog da pokusavas da me sada prozivas
Ja ni u cemu nisam klasicna -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Kipar |
Mar 17 2008, 11:26 PM
|
[SIZE=1]
QUOTE(Pyost @ dar 17 2058, 03:16 PM) ma ti ljudi van mga to su sve ***** najvece na svetu , sve cu na ***** da ih nataknem **** ima ja majku.. Ja sam za njih mozak , shta oni bre znaju , ljubomorni su na mene shto imam najjaci forum na svetu. Pravim se da sam fin ustvari sam licimur. Ona maxy je najgora , slusha nekog eminema i priznaje nezavisno kosovo , cika mlekce prica tu neke price ima da proradi desni kroshe , a iva tek to necu da komentarishem pogledaj joj oci luda je od droge pogledajte ovo.. to su strashne stvari -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|