Budući Mg-ovac, Pitam se, pitam se...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Budući Mg-ovac, Pitam se, pitam se...
Anchi |
Jun 17 2007, 12:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE Pa nije bas extra sto mi je cimer,ume nekad da smori,a i da prica takve gluposti da to... Haha znam QUOTE geometrija je bolja -.- Nije. ...Ma ne mogu sad da se raspravljam... |
Sonix |
Jun 17 2007, 12:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-June 07 From: Kladovo Member No.: 524 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Filip Zafiroski Škola/Razred: MG/ IIIe |
Meni najteza geometrija jer se lose snalazim u prostoru
This post has been edited by Sonix: Jun 17 2007, 12:36 PM -------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
RZA |
Jun 17 2007, 01:23 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
to apsolutno nema veze.. posto u prvoj godini ne radis prostor al ako ti vece zadovoljstvo cini da dokazujes osnovne stvari.. tipa da se dve prave seku u jednoj tacki, il da postoje dve mimoilazne prave etc.. onda ce ti biti dobro.. -------------------- cold
|
Anchi |
Jun 17 2007, 01:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Jaaoj kako je mene ta aksiomatika smorila na pocetku
Posle je extra... Vektori su mi super bili... Ali ona prva oblast |
RZA |
Jun 17 2007, 02:00 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
istina..
mada geometrija je samo 2 godine.. i u prvoj se ne radi prostor.. u drugoj da.. al to je samo jedna.. joj.. jos sutra pismeni iz geom i gotovo.. i jos samo danas da ucim i to je to. al ne, ja ne mogu da se nateram da sednem i pocnem.. -------------------- cold
|
Neonkitza |
Jun 17 2007, 02:03 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
dobro...prva oblast jeste smor..ovo posle je bilo fino...
|
Anchi |
Jun 17 2007, 02:23 PM
|
Ali zato sledece godine trigonometrija Jedva cekam
QUOTE joj.. jos sutra pismeni iz geom i gotovo.. Ju, tek sutra? |
pyost |
Jun 17 2007, 02:53 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
jeele |
Jun 17 2007, 03:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
@pyost
cekaj cekaj... hoces ozbiljno da kazes da geometrija NIJE egzaktna??? pa u algebri sam pojam beskonacnost dodje apstraktan! kao i sigurno mnogo toga pored... mad ovo je vise filozofija o nauci... a ti imas bolje rezultate od mene, tako da se nadam da se nisam izlajala sad ali valjda sam toliko u toku sa gradivom!! predlazem topic analiza sa algebrom vs geometrija -------------------- |
pyost |
Jun 17 2007, 03:34 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(jeele @ Jun 17 2007, 04:19 PM) hoces ozbiljno da kazes da geometrija NIJE egzaktna??? pa u algebri sam pojam beskonacnost dodje apstraktan! A zar prava, ravan i prostor nisu beskonacni -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Jun 17 2007, 04:02 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
RZA |
Jun 17 2007, 05:11 PM
|
aksiome neprekidnosti..
-------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Jun 17 2007, 06:56 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
One znaju da pricaju ???
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Eli0t |
Jun 17 2007, 07:36 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Pa da, zar nisi znao? Aksiome su u stvari flekice.. I zive u svetu lobacevskog.. Heh..
|
^_NiN0_^ |
Jun 17 2007, 07:45 PM
|
QUOTE(Eli0t @ Jun 17 2007, 08:36 PM) Upoznaj me sa njima. Deluju mi kao neki interesantni likovi -------------------- Yo!hambin,
jeele |
Jun 18 2007, 08:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
QUOTE(pyost @ Jun 17 2007, 03:34 PM) da se zemlja nalazi u kutiji, bilo bi ograniceno... a posto se ne nalazi i posto za nas svemir nema granica, znaci ne mozes ni to da ogranicis...cim govori o prostoru... zar ne? (prokleta nesigurnost ) ali ja znam da ti znas i da mi oboje znamo da ti znas da ja znam da se savrseno razumemo -------------------- |
Bella |
Jun 30 2007, 05:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-February 07 Member No.: 436 |
E,da, ljudi, znate shta ima novo??? Ja IPAK idem u MG
-------------------- |
RZA |
Jun 30 2007, 05:50 PM
|
omg omg omg kewl
ffs, kako?! -------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Jun 30 2007, 08:03 PM
|
Pa valjda sada su uveli i F odeljenja
jeele |
Jul 1 2007, 08:38 AM
|
je l' to zvanicno proglaseno ili ce ih rasporediti ipak po 22-24 po odeljenju... ?
-------------------- |