Budući Mg-ovac, Pitam se, pitam se...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Budući Mg-ovac, Pitam se, pitam se...
^_NiN0_^ |
Aug 4 2007, 11:45 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ovako, ima i "strebera" kao u svakoj skoli, ali atmosfera je opustena. Videces i sam kada dodjes. Ima svakakvih u Mg-u
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Anchi |
Aug 4 2007, 12:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Ma shkola je extra. Shtrebera uvek ima... A ovde ih uoshte nema onoliko koliko su te verovatno plashili (mene su zezali kako necu imati s kim da se druzhim )...
A ako ti matematika i fizika lepo idu, onda cesh uciti manje nego u mnogim gimnazijama jer nisi opterecen likovnim, muzichkim i latinskim |
FootyStOrM |
Aug 4 2007, 12:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 07 Member No.: 458 Status: Učenik MGa |
tacno je to sto rece ova iznad mene...
samo ti sto su streberi, to su streberi na kvadrat. pravilo je - ako si streber onda budi prava strebercina. nema ti u mg nista izmedju... -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ako iz prve ne uspes, unisti svu evidenciju da si pokusao. |
Anchi |
Aug 4 2007, 12:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
|
nemanjat |
Aug 4 2007, 01:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-August 07 Member No.: 609 Škola/Razred: MG |
Pa dobro, nadam se da ce biti ok i da se necu pokajati sto sam upiso MG.
Kako sam primetio cini mi se da ne treba mnogo da se uci?? |
Anchi |
Aug 4 2007, 01:27 PM
|
Ako volish matu i fiziku (valjda si zbog toga doshao..) necesh se sigurno pkajati
Sto se tice ucenja - zavisi koje ocene hocesh Za 5.00 morash ipak malo da se potrudish, ali nije to strashno. Meni bi 100 puta tezhe bilo da sam otishla u neku jachu gimnaziju jer ima mnogo vishe bubachkih predmeta. This post has been edited by Anchi: Aug 4 2007, 01:28 PM |
FootyStOrM |
Aug 4 2007, 01:31 PM
|
zavisi...
ako neces dobru ocenu, onda ne trebas... ako si dovoljno inteligentan (kao ja) opet ne trebas (a da imas ok ocene)... ako nije nijedno ni trece onda ima da ucis.. p.s. ima i jos jedna opcija: ako si streber ucices i ovako i onako... -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
pyost |
Aug 4 2007, 02:09 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Moze bez mnogo ucenja bez problema da se bude odlican. Ali je poseban osecaj kada si 5,00 u Matematickoj
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
FootyStOrM |
Aug 4 2007, 02:27 PM
|
a tek kad padnes godinu u MG?
to je brale osecaj.... -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
pyost |
Aug 4 2007, 02:28 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Mogu da zamislim
^_NiN0_^ |
Aug 4 2007, 04:52 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(FootyStOrM @ Aug 4 2007, 03:27 PM) to je mucenje ... -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
FootyStOrM |
Aug 4 2007, 04:53 PM
|
pa taj je sam kriv....
-------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Sonix |
Aug 4 2007, 05:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-June 07 From: Kladovo Member No.: 524 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Filip Zafiroski Škola/Razred: MG/ IIIe |
Pa ono, ja sam planirao sad, malo pred pochetak da obnovim fiziku, pa se pitam da li je to uopshte potrebno? Jer vishe bih voleo da kuliram sa drushtvom nego da obnavljam gradivo
-------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
FootyStOrM |
Aug 4 2007, 05:01 PM
|
obnavljanje na raspustu?
jesi li ti lud? idi bezi, kuliraj! kakve bre obnove? -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Sonix |
Aug 4 2007, 05:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-June 07 From: Kladovo Member No.: 524 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Filip Zafiroski Škola/Razred: MG/ IIIe |
QUOTE(FootyStOrM @ Aug 4 2007, 01:31 PM) zavisi... ako neces dobru ocenu, onda ne trebas... ako si dovoljno inteligentan (kao ja) opet ne trebas (a da imas ok ocene)... Ae poshto si toliko inteligentan nadam se da cesh brzo nauchiti da se ne kaze trebas nego treba -------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
Sonix |
Aug 4 2007, 05:05 PM
|
QUOTE(FootyStOrM @ Aug 4 2007, 05:01 PM) Pa da, sad kuliram a posle idem 2 puta u 1 god. -------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
FootyStOrM |
Aug 4 2007, 05:08 PM
|
ako bez ucenja na raspustu ne mozes da prodjes, kako ti dodje u MG?
-------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Sonix |
Aug 4 2007, 05:25 PM
|
Pa to samo obnavljanje nije uchenje...Samo da se prisetim... Mislim ja ni ne znam kako je u MG pa bolje da se pripremim da ne dodje do nekog kiksa...
-------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
pyost |
Aug 4 2007, 06:00 PM
|
Definitivno nema potrebe obnavljati pred prvi razred
Anchi |
Aug 4 2007, 06:06 PM
|
Meni to nije bilo potrebno.. Ni knjigu nisam otvorila
P.S. Nadam se da to vazhi i za drugi razred |