Budući Mg-ovac, Pitam se, pitam se...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Budući Mg-ovac, Pitam se, pitam se...
Sonix |
Aug 4 2007, 06:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-June 07 From: Kladovo Member No.: 524 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Filip Zafiroski Škola/Razred: MG/ IIIe |
Ma ae to ali ja ima neke lekcije koje bash slabo znam, tachnije nisam uchio i iz matisha i iz fizike... Jer ja ipak nisam u 7 razred razmisljao da cu da upishem MG...Tako da to bi trebalo da nauchim...
-------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
tijana |
Aug 4 2007, 07:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
Pa glupo je da obnavljas, realno kad dodjes tamo niko nece da te smara da li ti sve to znas kad u svakom slucaju ces opet to uciti..Na pocetku cete samo da obnavljate cega se secate iz osnovne skole i to samo fizika..Matematiku od pocetka ucite novo. I to ako moras da ponavljas fiziku znaci da nisi sa razumevanjem ucio u osnovnoj tj ustvari da ne znas najosnovnije pojmove koji se ponavljaju prva 3 casa..Posle ta 3 prva casa ucite novo.
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
Ritualista |
Aug 4 2007, 07:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-August 07 Member No.: 610 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Alija Đusliju Škola/Razred: IVe |
Sine, ti si budala...
-------------------- Ko ne grebe, taj ne jebe.
|
Anchi |
Aug 4 2007, 07:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE(Sonix @ Aug 4 2007, 07:45 PM) Ma ae to ali ja ima neke lekcije koje bash slabo znam, tachnije nisam uchio i iz matisha i iz fizike... Jer ja ipak nisam u 7 razred razmisljao da cu da upishem MG...Tako da to bi trebalo da nauchim... Ma opusti se i uzhivaj u raspustu dok ga josh imash Nije MG toliko strashna koliko su te izgleda naplashili |
FootyStOrM |
Aug 4 2007, 08:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 07 Member No.: 458 Status: Učenik MGa |
stvarno, mali, uzivaj!
toliko knjiga oko tebe, a ti si na nekom glupom forumu..c,c,c... This post has been edited by FootyStOrM: Aug 4 2007, 08:13 PM -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ako iz prve ne uspes, unisti svu evidenciju da si pokusao. |
pyost |
Aug 4 2007, 09:25 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(Sonix @ Aug 4 2007, 07:45 PM) Ma ae to ali ja ima neke lekcije koje bash slabo znam, tachnije nisam uchio i iz matisha i iz fizike... Jer ja ipak nisam u 7 razred razmisljao da cu da upishem MG...Tako da to bi trebalo da nauchim... Ja sam tek na pocetku osmog i saznao sa MG -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Anchi |
Aug 4 2007, 10:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Haha stvarno?
Ja sam vec polovinom sestog zelela da je upishem. U sedmom sam vec 100% bila sigurna da bash to hocu. (mada nisam htela da dodjem u sedmi i osmi) |
pyost |
Aug 4 2007, 10:27 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Zapravo, u sedmom sam cuo od sestaka da neki zele da probaju da se upisu, ali me to nije uopste zanimalo, pa nisam obratio paznju. Ali kada sam na raspustu posle sedmog razmatrao opcije za srednju skolu, shvatio sam da bi bilo gubljenje vremena da odem u neku obicnu gimnaziju Lepo sam upisao pripreme (kod Srkija ) - i evo me sada ovde!
-------------------- Baby, it's a violent world.
Anchi |
Aug 5 2007, 01:41 AM
|
Haha extra Ja sam rano odlucila i dve godine se ubedjivala s roditeljima Ubedjivali me kako mi bolje u obicnu gimnaziju
Ali vredelo je ubedjivati se |
Sonix |
Aug 5 2007, 01:52 AM
|
Group: Članovi Joined: 1-June 07 From: Kladovo Member No.: 524 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Filip Zafiroski Škola/Razred: MG/ IIIe |
Pocheo sam da uzivam i da ne razmisljam o obnavljanju ...
-------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
VEX |
Aug 5 2007, 10:23 AM
|
Group: Članovi Joined: 12-March 07 From: Gde sednem Member No.: 467 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG II |
A ja sam jednog jutra video nekog druga na takmicenju(u osmom razredu bio je mart).On mi je rekao da ce da upise MG u Kragujevcu.Ja sam poceo da mu pricam kako je budala sto ide od kuce.Al kad sam dosao kuci poceo sam da razmisljam o tome isao sam na net trazio podatke. i negde u Aprilu rekao sam majci da hocu da upisem MG.Ona me je prvo pitala sta je to pa kad sam joj ispricao reklaje da mogu da probam.Onda sam se malo raspitivao na forumu otisao na prijemni.I evo me sada tu.A inace zao mi je sto sam mnogo iznenadno doneo tu odluku pa moja majka nije bila bas spremna(ja sam inace kupio one sveske za prijemni i presao srpski jednom).I tako se to dogodilo.............
|
pyost |
Aug 5 2007, 10:34 AM
|
Mi smo u skoli ionako morali da kupimo te sveske za prijemni Doduse, srpski nisam ni pipnuo, a matematiku sam presao bez problema
QUOTE(Anchi) Ubedjivali me kako mi bolje u obicnu gimnaziju Pffff Ja nisam imao takve probleme -------------------- Baby, it's a violent world.
Anchi |
Aug 5 2007, 12:31 PM
|
QUOTE Pocheo sam da uzivam i da ne razmisljam o obnavljanju ... Hehe bilo je i vreme... Imash josh samo mesed dana do kraja raspusta, nemoj bzvz da ih potroshish na uchenje QUOTE Mi smo u skoli ionako morali da kupimo te sveske za prijemni Doduse, srpski nisam ni pipnuo, a matematiku sam presao bez problema Aha i mi smo, cak smo u shkoli presli i srpski i matematiku po jednom... Ja sam cak i polagala posle taj prijemni iako sam upisala MG (ubedjivali me da mi je bolje da ga polozhim bla bla...) |
pyost |
Aug 5 2007, 12:50 PM
|
Meni je direktorka u OS nekoliko puta rekla da treba da polazem obican prijemni, jer u MGu necu steci dovoljno opste obrazovanje
Sta mislite, kada sam saznao da sam upisao MG, da li sa polagao obican prijemni? -------------------- Baby, it's a violent world.
Anchi |
Aug 5 2007, 03:27 PM
|
Hehe naravno da nisi
Ma mene smorili i otishla cisto da ga polozim... Nisam ni vezhbala nishta ali bash nishta Imala 19 na srpskom i 20 na matishu... |
Sonix |
Aug 6 2007, 02:32 AM
|
Hehe... Ja sam polagao prijemni u osnovnoj ne zato shto sam hteo nego da bih pomogao drugovima
Jedan koji je sedeo pored mene bio je slabo dovoljan skoro nedovoljan a na prijemnom je imao 18 poena ... -------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
Anchi |
Aug 6 2007, 12:39 PM
|
Haha pa ko kazhe da im nisam pomagala? Jao znachi uradila matish za dvadesetak minuta, i preostalo vreme slala reshenja ostalima
|
Maja13 |
Aug 6 2007, 12:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-July 07 Member No.: 583 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Marina Pavlović Škola/Razred: Ib |
Zivelo pomaganje drugima Mora da su im se razredne slognule
|
Anchi |
Aug 6 2007, 12:49 PM
|
Ma nisu se slognule. Jer onaj prijemni je bezveze. Koliko se puta deshava da mnogo gori djaci urade mnogo bolje od onih odlicnih... Jer ti tih 400 zadataka mozhesh da uradish 10 puta i nauchish sve napamet...
This post has been edited by Anchi: Aug 6 2007, 12:49 PM |
Maja13 |
Aug 6 2007, 12:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-July 07 Member No.: 583 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Marina Pavlović Škola/Razred: Ib |
To jeste.
|