Budući Mg-ovac, Pitam se, pitam se...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Budući Mg-ovac, Pitam se, pitam se...
pyost |
Aug 9 2007, 11:32 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Snacices se, kao i svi mi koji nismo isli u MG tokom osnovne Njima ce biti lakse gradivo, to je sigurno, ali te nista ne sprecava da ga bas ti bolje znas
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Anchi |
Aug 9 2007, 12:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE(Sonix @ Aug 9 2007, 12:28 PM) Nego shta mislite koliko ce vremena da mi bude potrebno da bih imao znanje iz matisha i fizike kao uchenici koji su od 7. u MG??? Mislim Kuzman 100% zna bolje matish od mene jer ipak je on bio u mnogoooo boljoj shkoli Nije to tako strashno kao shto izgleda. Ja sam mislila (a i mnogi su me plashili) kako ce oni shto su vec bili u MG biti MNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGO bolji, i mislila sam da nema shanse da se snadjem... Ali stici cesh ih Evo ti pogledaj Sandru, ona nije ishla u MG u sedmi i osmi a sada je u njenom odeljenju u vrhu (1d), ide na olimpijadu iz astronomije i ishla iz fizike. Nema to veze toliko. A ovi shto nisu u mentorskom, skroz su normalni ljudi. Mislim, nece to biti tako strashno This post has been edited by Anchi: Aug 9 2007, 12:25 PM |
pyost |
Aug 9 2007, 12:35 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(Anchi @ Aug 9 2007, 01:25 PM) A ovi shto nisu u mentorskom, skroz su normalni ljudi. A sta smo mi, nenormalni? -------------------- Baby, it's a violent world.
RZA |
Aug 9 2007, 12:56 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
err.. ona to nije htela da. i ti to znas. znas i sta je htela..
-------------------- cold
|
Kuzman |
Aug 9 2007, 02:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Znam bolje matis zato sto sam bio rpimoran da ucim neke stvari koje se ne rade po obicnom programu. Sve to sto smo mi dodatno radili mozes da uhgvatis nekog od nas koji smo isli i da ti bez problema objasni jako brzo.
A i mislim da ce ovi koji su bili u mg vec biti u odvojenim odeljenjima. Nemas nikakav razlog da se plasis, ili da mislis da smo nesto mnogo bolji. Jeste da smo mi radili vise i opsirnije, ali ako zelis mozes da postignes jako brzo. -------------------- |
Anchi |
Aug 9 2007, 02:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE(pyost @ Aug 9 2007, 01:35 PM) Nisam na to mislila. Htela sam da kazhem da od onih koji su u 7 i 8 ishli u MG, da ce oni koji bash mnogo mnogo vishe znaju matish upasti u mentorsko. E i tu ce mozda i biti onih koje je teshko stici. A od ostalih vecinu cesh moci da stignesh ako to zelish. This post has been edited by Anchi: Aug 9 2007, 02:59 PM |
LoshMeeBre |
Aug 9 2007, 08:00 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(pyost @ Aug 9 2007, 12:35 PM) Ma jooook brate, dobri smo.. Mislim mogi smo i gori da ispadnemo.. verovatno Al nema veze i ovako je so good, so good, so good, so good, so good, so good, so good, so good, so good, so good, so good, so good, so good,so good, so good, so good, so good, so good, so good, so good,so good, so good, so good, so good,so good, so good, so good, so good,so good,so good,so good, so good, so good,so good,so good,so good,so good, so good,so good,so good, so good, so good,so good,so good,so good,so good,so good,so good,so good,so good,so good,so good,so good,so good,so good,so good,so good,so good,so good,so good,so good,so goooooooooood -------------------- |
Sonix |
Aug 10 2007, 12:46 AM
|
Group: Članovi Joined: 1-June 07 From: Kladovo Member No.: 524 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Filip Zafiroski Škola/Razred: MG/ IIIe |
Vudecemo vec od 3. septembra
-------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
Maja13 |
Aug 11 2007, 09:20 AM
|
Group: Članovi Joined: 20-July 07 Member No.: 583 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Marina Pavlović Škola/Razred: Ib |
E, ljudi, jel ok ako ja zakasnim pa u skolu dodjem 10. septembra? Mislim, mi uvek idemo na more pri kraju avgusta i ove godine sam upala u MG dva meseca posto je moja mama uplatila za odmor.
|
Kuzman |
Aug 11 2007, 10:52 AM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
PA nece ti niko nista reci. Makar ne bi trebalo.
-------------------- |
pyost |
Aug 11 2007, 12:09 PM
|
Teoretski (), ne bi trebalo da bude problema. Ali s obzirom da je u pitanju prva nedelja u novoj skoli, ne bi skodilo da budes tu.
Anchi |
Aug 11 2007, 12:52 PM
|
Prva nedelja je najbolja.. Najmanje se radi, josh se osecash kao na raspustu A poshto josh nemash ni sve knjige, nosish duplo manju torbu
|
Legenda |
Aug 11 2007, 04:12 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Zasto bi iko nosio knjige u skolu.. ja nosim samo citanku
|
Anchi |
Aug 11 2007, 04:29 PM
|
Ja to jedino nikad ne nosim jer je prevelika Ali engleski moramo na primer svaki cas Ali nisam mislila samo na knjige nego i sveske, zbirke itd...
|
Grashak |
Aug 11 2007, 04:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Maja13 @ Aug 11 2007, 09:20 AM) E, ljudi, jel ok ako ja zakasnim pa u skolu dodjem 10. septembra? Mislim, mi uvek idemo na more pri kraju avgusta i ove godine sam upala u MG dva meseca posto je moja mama uplatila za odmor. naravno da nije ok! neki idu tvoji bez tebe! ako propustis prvu nedelju svi profesori ce te zamrzeti jer ce to videti kao nepostovanje... a i suska se da je disha nabavio novu iron maiden.. pa ti vidi.. a sto se tice knjiga... nadji dobrog druga u klupi... on ce nositi sve a tebe boli uvce -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Legenda |
Aug 11 2007, 04:43 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
|
Maja13 |
Aug 11 2007, 06:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-July 07 Member No.: 583 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Marina Pavlović Škola/Razred: Ib |
Mislim da mi ipak nema spasa . Ipak cu kasniti u skolu
|
pyost |
Aug 11 2007, 07:53 PM
|
Baaad karma
Grashak |
Aug 12 2007, 12:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Maja13 @ Aug 11 2007, 06:50 PM) ne mozes reci da te nismo upozorili -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Maja13 |
Aug 12 2007, 12:17 PM
|
Nisam ni nameravala to da kazem. U svakom slucaju hvala. Valjda.
|