Budući Mg-ovac, Pitam se, pitam se...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Budući Mg-ovac, Pitam se, pitam se...
nemanjat |
Aug 26 2007, 03:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-August 07 Member No.: 609 Škola/Razred: MG |
E jel zna neko kada cemo mi prvaci znati koja smo smena, odeljenje, i sve ostalo...
I kada da dodjemo u ponedeljak? |
^_NiN0_^ |
Aug 26 2007, 03:09 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Nije mi jasno zasto niko ne cita prethodne postove :|.
Ponavlajam jos jednom 1. Pre podnevna smena - casovi pocinju u 7:45 2. Saznaces koji si odeljenje 2. septembra 3. Ne ponavaljam vise -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
The snorks |
Aug 26 2007, 03:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
neparna smena ide uvek prepodne => 1.cas pocinje u 15 do 8
Moj najiskreniji savet ti je da dodjes 10min. ranije da ne bi sedeo u prvoj klupi ispred katedre |
nemanjat |
Aug 26 2007, 03:11 PM
|
A jel 2.septembra treba da dodjemo u skolu ili mozemo da proverimo preko tel?
|
FootyStOrM |
Aug 26 2007, 03:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 07 Member No.: 458 Status: Učenik MGa |
ali ako stvarno zelis da sednes u prvu klupu dodji ti oko 7
a sto se tice telefona - batali to samo dodji This post has been edited by FootyStOrM: Aug 26 2007, 03:15 PM -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ako iz prve ne uspes, unisti svu evidenciju da si pokusao. |
nemanjat |
Aug 26 2007, 03:18 PM
|
A jel u nedelju moramo u 7:45 ili tamo pre podne??
Malo sam dosadan, ali sta cu... |
^_NiN0_^ |
Aug 26 2007, 03:21 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ma ne moras da dodjes u nedelju, ako ne mozes. U nedelju dolazis samo da bi video koje si odeljenje. I mozes da dodjes kada hoces, tj do 19h, do kada radi skola
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
FootyStOrM |
Aug 26 2007, 03:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 07 Member No.: 458 Status: Učenik MGa |
nisam mislio da dodjes u nedelju. dodji samo u ponedeljak normalno u skolu minut pre casa i to je to... kakva nedelja i telefoni... skola ko skola... udjes, izadjes i gotovo...
-------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ako iz prve ne uspes, unisti svu evidenciju da si pokusao. |
Sonix |
Aug 26 2007, 08:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-June 07 From: Kladovo Member No.: 524 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Filip Zafiroski Škola/Razred: MG/ IIIe |
Ljudi pa ae vi mi poklonite jedan stan u BG, poshto sam novi uchenik i nemam stan, tako da jedan nije na odmet... Dakle chim dobijem stan dobijate vi svoje poklone
-------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
Legenda |
Aug 27 2007, 10:44 AM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Od kada prvaci postavljaju uslove?!
|
Sonix |
Aug 27 2007, 10:56 AM
|
Group: Članovi Joined: 1-June 07 From: Kladovo Member No.: 524 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Filip Zafiroski Škola/Razred: MG/ IIIe |
Od sad
-------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
tijana |
Aug 27 2007, 11:08 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
Zasto bi moralo da se dolazi u nedelju kad ce ionako to biti okaceno na skoli na vratima i moze da se dodje kad hoce.Lepo preskocis ogradu tamo gde se kola parkiraju i videces.
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
Grashak |
Aug 27 2007, 12:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(The snorks @ Aug 26 2007, 03:09 PM) neparna smena ide uvek prepodne => 1.cas pocinje u 15 do 8 Moj najiskreniji savet ti je da dodjes 10min. ranije da ne bi sedeo u prvoj klupi ispred katedre haha ja iako sam toga bila svesna, uspela sam da zakasnim na prvi dan skole tipa 5-10 min i zamisli u kojoj sam klupi zavrsila QUOTE(tijana @ Aug 27 2007, 11:08 AM) wow, volela bih tebe da vidim kako to radis.. mogla bih cak i da snimim kamerom i posaljem na Funny home-made videos -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Pera Detlic |
Aug 27 2007, 04:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(Grashak @ Aug 27 2007, 12:29 PM) haha ja iako sam toga bila svesna, uspela sam da zakasnim na prvi dan skole tipa 5-10 min i zamisli u kojoj sam klupi zavrsila Pa sigurno nisi u prvoj klupi ispred katedre, jer sam tamo ja zavrsio sa Boricem -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Legenda |
Aug 27 2007, 04:12 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Tako sam i ja skoro zakasnio..pa me cekala prva klupa u srednjem redu
|
The snorks |
Aug 27 2007, 04:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
SANDRA |
Aug 27 2007, 04:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Najbolji je srednji red 3. ili 4. klupa a za to treba doci u pola 8 !!!!
|
Iva |
Aug 27 2007, 08:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Po meni, najbolje mesto je ono na kom sam do sad sedela (u gimn) - terci red s leva kraj zida . Sredina sucks, prvi red sucks, sredina prvi red mega sucks
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
SANDRA |
Aug 27 2007, 08:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
ne znam ne kaze se za dz zlatna sredina ! moja iskustva su po tom pitanju pozitivna
|
Iva |
Aug 27 2007, 09:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Zid je zakon jer mozes da se naslonis i niko ti nije iza ledja.. (ne racunam van ucionice).. mrzim kad mi je neko iza ledja..
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|