Fifa 06 Ili Pes5, Sta je bolje?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Fifa 06 Ili Pes5, Sta je bolje?
Stankefa |
Mar 1 2006, 04:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-March 06 Member No.: 30 Ime i prezime: Danilo i Stefan Cerović |
Fifa mnogo
|
Do double g |
Mar 1 2006, 04:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 06 Member No.: 26 Ime i prezime: Fedor Popovic |
Winning eleven a i stavio si temu u pogresnu kategoriju...
|
Stankefa |
Mar 1 2006, 04:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-March 06 Member No.: 30 Ime i prezime: Danilo i Stefan Cerović |
|
ex-paydoman |
Mar 1 2006, 04:17 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
neka admin prebaci u topic o kompijutrima!
a shto se tiche owe teme, FIFA06 zakon... This post has been edited by paydoman: Mar 1 2006, 04:18 PM -------------------- ode..
|
uruck |
Mar 1 2006, 04:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 06 Member No.: 27 Ime i prezime: Ivan Stojnic |
Ma kakva fifa bre PES zakon nema sta
-------------------- Chelsea Rulles
|
Stankefa |
Mar 1 2006, 04:58 PM
|
|
Do double g |
Mar 1 2006, 04:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 06 Member No.: 26 Ime i prezime: Fedor Popovic |
|
uruck |
Mar 1 2006, 05:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 06 Member No.: 27 Ime i prezime: Ivan Stojnic |
samo skines patch i svi problemi su reseni.
I eto to je sve cime mozes da se hvalis -------------------- Chelsea Rulles
|
Stankefa |
Mar 1 2006, 05:05 PM
|
QUOTE(Do double g @ Mar 1 2006, 04:59 PM) To je ono sto PES5 nema. Po cemu je bolja fifa: 1.Licence 2.mnogo bolja grafika 3.bolja igrivost,jer se na PES-u igraci krecu ko na ledu i mozes da trckaras sa loptom okolo kolko hoces,i jos su usporili igru kao da izgleda realnije a bas su je upropastili 4.Pravila:ne znas kad je za koga faul i ofsajd je lose napravljen 5.mnogo vise timova i liga... |
Eli0t |
Mar 1 2006, 05:07 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
A jel moze neko da mi kaze u cemu je razlika izmedju Fife 98 i Fife 2006? Osim u igracima i timovima...
|
Do double g |
Mar 1 2006, 05:09 PM
|
|
uruck |
Mar 1 2006, 05:09 PM
|
Al si zapeo za licence...
za 1 i 5 sam ti vec rekao, fifa je mozda bolja: igrac sutira na gol pogadja ga i lopta prolazi jos dva metra i onda se vraca u gol? Kakva grafika bre lepse mi je bilo kad sam igrao fifu 96 nego sad kako je ocajna -------------------- Chelsea Rulles
|
Stankefa |
Mar 1 2006, 05:11 PM
|
QUOTE(nYMphoManiAc @ Mar 1 2006, 05:07 PM) A jel moze neko da mi kaze u cemu je razlika izmedju Fife 98 i Fife 2006? Osim u igracima i timovima... E care,prvo neuporedivo bolja grafika i igrivost,vise timova kao sto ti kazes(jedno 20 puta),totalno novi sistemi slobodnih udaraca,kornera,auta...Imaju sva pravila(ofsajdi,enci,prednost...) Sve je mnooogo realnije |
Stankefa |
Mar 1 2006, 05:14 PM
|
QUOTE(uruck @ Mar 1 2006, 05:09 PM) Al si zapeo za licence... za 1 i 5 sam ti vec rekao, fifa je mozda bolja: igrac sutira na gol pogadja ga i lopta prolazi jos dva metra i onda se vraca u gol? Kakva grafika bre lepse mi je bilo kad sam igrao fifu 96 nego sad kako je ocajna Barem lopta ne skrece kad treba da izadje u aut. Imaju sva pravila(ofsajdi,auti...) A za jednu budjavu graficku gresku se ti bunis koja se desi u 100 godina. |
uruck |
Mar 1 2006, 05:15 PM
|
sta lupas bre kakvi sistemi
ako je fifa realnija evo sad cu da pojedem ovaj sto sa sve racunarom -------------------- Chelsea Rulles
|
Eli0t |
Mar 1 2006, 05:24 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Fifa je krsh, ja ne vidim razliku izmedju 2004/2005/2006. To sto je grafika malo iznad proseka ne opravdava bugove, NEigrivost i NErealnost.
|
ex-paydoman |
Mar 1 2006, 06:31 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
QUOTE(nYMphoManiAc @ Mar 1 2006, 05:24 PM) Fifa je krsh, ja ne vidim razliku izmedju 2004/2005/2006. To sto je grafika malo iznad proseka ne opravdava bugove, NEigrivost i NErealnost. razlika je welika, posebno u manager modu! imash nowe poteze itd. fifa je mnogo bolja od budjawog PES-a! ja kad uzmem neki konami-jew fudbal padne mi mrak na ochi jer umesto Ronaldo pishe Ryuiop!!! a i igriwost je bolja, jedino zameram shto nema nasha reprezentacija i nema nash najbolji tim f.c. Rad -------------------- ode..
|
Stankefa |
Mar 1 2006, 07:10 PM
|
QUOTE(nYMphoManiAc @ Mar 1 2006, 05:24 PM) Fifa je krsh, ja ne vidim razliku izmedju 2004/2005/2006. To sto je grafika malo iznad proseka ne opravdava bugove, NEigrivost i NErealnost. Glup si ako ne vidis.Pro evolution se ama bas ni malo ne razlikuje od proslog,samo su ga usporili... Fifa je iz godine u godinu sve bolja i bolja sve vise ima novih timova(ako vam treba nasa reprezentacija ima patch kao i za celu nasu ligu) Fifa je mnogo realnija,Pes 5 je napravljen za one koji se ne razumeju u fudbal i za igru 1-1 gde su napravili da bude zanimljivo,a ne da lici na pravi fudbal. Na svakoj fifi naprave totalno novu igru za razliku od pes-a,ako znas da igras pes 3 znas i pes 5.Fifu niko ne moze odmah na Proffesional ili world class... Igrao sam dosta obe igre veruj mi... |
Do double g |
Mar 1 2006, 07:17 PM
|
A de je taj patch za nasu ligu molim te
|
ex-paydoman |
Mar 1 2006, 07:33 PM
|
QUOTE(Stankefa @ Mar 1 2006, 07:10 PM) Glup si ako ne vidis.Pro evolution se ama bas ni malo ne razlikuje od proslog,samo su ga usporili... Fifa je iz godine u godinu sve bolja i bolja sve vise ima novih timova(ako vam treba nasa reprezentacija ima patch kao i za celu nasu ligu) Fifa je mnogo realnija,Pes 5 je napravljen za one koji se ne razumeju u fudbal i za igru 1-1 gde su napravili da bude zanimljivo,a ne da lici na pravi fudbal. Na svakoj fifi naprave totalno novu igru za razliku od pes-a,ako znas da igras pes 3 znas i pes 5.Fifu niko ne moze odmah na Proffesional ili world class... Igrao sam dosta obe igre veruj mi... cerowitji nemojte da se nerwirate, swi su shwatili da je fifa bolja -------------------- ode..
|