Kako Nema
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kako Nema
Neonkitza |
Mar 15 2008, 09:54 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
bilo je dobrih trenutaka
ma gledaj,oseti se posle 3 case alkohol kako radi,ali nista preterano |
LoshMeeBre |
Mar 15 2008, 09:56 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Dunno meni je bila gotivna zurka... Narocito kad su me ljudi castili
a pelinkovac i tekila su bili normalni -------------------- |
Neonkitza |
Mar 15 2008, 09:57 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
i pivo,jel da? i kika...
|
LoshMeeBre |
Mar 15 2008, 10:01 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Pa kika svakako nije bila normalna.. Ta dva pojma ne idu u istu recenicu
A i pivdza je bila rel. normalna... Samo klizi -------------------- |
Neonkitza |
Mar 15 2008, 10:13 PM
|
normalna kika...hmz...to zvuci pogresno cim se kaze
naaaravno da je pivo bilo normalno kada nema nenormalne kike pivo je normalno @pyost:jao hvala ^^ osecam se tako ljubicanstveno...a sta je bio spam? a tako je bilo lepo hvaliti se kako nemam warn |
RZA |
Mar 15 2008, 10:25 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
staaa je bre ovo? izogovaraste me u svakoj temi?
breee.. a ne moggu da pisem.. prst.. kmek.. ;( -------------------- cold
|
Kipar |
Mar 15 2008, 11:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
shta je ovo , utisci sa zurke 2 stranice ne mozete da popunite , a tema o organizovanju zurke i ishcekivanjim soma strana. eee.. c c c..
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Mar 15 2008, 11:19 PM
|
lepsa mi je bila dzungla...HA!
|
RZA |
Mar 15 2008, 11:20 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
paa mozda kao prostor..
al kao zurka, ova je bila bolja.. u dzungli je bila smor muzika.. -------------------- cold
|
Neonkitza |
Mar 15 2008, 11:21 PM
|
meni ostalo u secanju da je u dzungli bila bolja muzika...ha...weird..
|
RZA |
Mar 15 2008, 11:22 PM
|
pa deifnitivno bolja za slusanje..
al moras priznati, bijelo dugme i slicno nije za djuskanje This post has been edited by kika™: Mar 15 2008, 11:23 PM -------------------- cold
|
Neonkitza |
Mar 15 2008, 11:23 PM
|
znas i sama da nisam za igranje ^^
|
Hannibal Lecter |
Mar 15 2008, 11:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
u dzungli je muzika bila +o(
a i prostor mi se ovde vise svidja... -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Kipar |
Mar 15 2008, 11:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
u dzungli se ljudi drugacije ponashaju , keve mi.. a ovde...
*****h kada nema prodigya... ali bila je moja omiljena pesma iz potpisa This post has been edited by Kipar: Mar 15 2008, 11:25 PM -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Mar 15 2008, 11:25 PM
|
stvarno je atmosfera u dzungli bila bolja bunite se koliko hocete
|
Eli0t |
Mar 15 2008, 11:27 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE *****h kada nema prodigya... Ma kakav prodigy, bitno je da su oni pustali tehno obrade pesama iz 80ih za koje niko nikad nije cuo... |
Neonkitza |
Mar 15 2008, 11:28 PM
|
bilo je par dobrih pesama i to je to ;\
|
Kipar |
Mar 15 2008, 11:30 PM
|
ja sam cuo skoro sve pesme , koliko se ljudi loze na ono dobrovece srbijo a to najvece sranje.. bio sam na jednoj zurci gde su pushtali domaci rep 3 pesme ali je bilo vrishtanje.. jedva cekam zurku za kraj godine u dvorishtu to ce biti ludnica a i uzecu muziku pod svoje na pola sata bar..
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Mar 15 2008, 11:31 PM
|
jos samo 2 meseca do te zurke
|
Kipar |
Mar 15 2008, 11:33 PM
|
QUOTE(Neonkitza @ Mar 15 2008, 11:31 PM) shta cete da obucete? ko ce se sa kime smuvati? ko ce da se napije? da li vam je poznato.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|