Kako Nema
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kako Nema
Neonkitza |
Mar 15 2008, 11:36 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
uopste nije
obucicu crvene gacice,crveni cipkasti brus,minic,majchicu sa dubokim dekolteom pa najverovatnije (nesto meni smesno) vecina ce da se napije.. yay! odgovorila sam na sve!jel 5? |
Kipar |
Mar 15 2008, 11:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(Neonkitza @ Mar 15 2008, 11:36 PM) uopste nije obucicu crvene gacice,crveni cipkasti brus,minic,majchicu sa dubokim dekolteom pa najverovatnije (nesto meni smesno) vecina ce da se napije.. yay! odgovorila sam na sve!jel 5? sa zvedicom.. e znate shta je bilo najjace na zurci , kada sam otishao da blejim sa kivijem , tada sam se javio pyostu , on nije znao ko sam , ali kada sam se predstavio , ne znam nekako je delovao odushevljeno cimajuci ljude oko sebe , dok govori ''e stigo kipar , znate da je ovo kipar'' bash sam se osetio kao VIP , ne kao tanja nemojte me pogreshno shvatiti vec veoma importantna persona -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Mar 15 2008, 11:41 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ti to i jesi /pat
|
Kipar |
Mar 15 2008, 11:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(Neonkitza @ Mar 15 2008, 11:41 PM) jedino se nama neshto deshavalo pa imamo shta da pricamo.. i jel ima josh neshto kod tebe? /pat shta ovo znaci This post has been edited by Kipar: Mar 15 2008, 11:43 PM -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Mar 15 2008, 11:44 PM
|
kod mene? ne bas..meni je bilo zabavno
sta si ti radio celo vece?osim toga sto si dosao kod pyosta... |
pyost |
Mar 15 2008, 11:47 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pa moraju ljudi da se obaveste, da ne budu neinformisani kao ja Al' Eli0t te je znao...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Neonkitza |
|
ni ja ga ne znam
|
Kipar |
|
QUOTE(Neonkitza @ Mar 15 2008, 11:44 PM) kod mene? ne bas..meni je bilo zabavno sta si ti radio celo vece?osim toga sto si dosao kod pyosta... lesshinario po klubu.. cekao da dodje riba od koje sam na kraju izduvao i to sa stilom , malo zabavljao devojcice pruzao im nadu da mogu da me imaju bar na jedno vece.. znash ono standardno.. pilo se , djuskalo se , pevalo se. e da odushevio sam se pesmom kneza - da li si ikada mene voljena party rmx , knez je zakon , dok su bile 90 bilo je najjace -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Mar 15 2008, 11:51 PM
|
jadne devojcice...ulivas im laznu nadu...c c c c ;p
ipak: tu tu tu neko te zove tu tu tu i noci ove bice posla pune sake eeeeee |
Kipar |
Mar 15 2008, 11:53 PM
|
QUOTE(Neonkitza @ Mar 15 2008, 11:47 PM) ja mislio nema ovakvih presedana kod nas u smeni znate koja je moja pesma ''ona zna za mene ja znam za nju nema tu , nema tu sujeti mesta'' mislim ovde realno -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Mar 15 2008, 11:54 PM
|
ali stvarno ne znam mislim da ne znam nikoga od vas cetvrtaka sa foruma
|
Kipar |
Mar 15 2008, 11:58 PM
|
ma opushteno , ja mislim da znam vecinu.. gledao sam slike shto ste kacili , vashe facebookove... pokushavao sam da ih rushim...
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Mar 15 2008, 11:59 PM
|
zasto bi rusio tako lepe slike?mislim
|
Kipar |
Mar 16 2008, 12:03 AM
|
iz fazona , nego zurka gde ste zavrshili posle? tj ti poshto nema vishe nikoga..
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Pera Detlic |
Mar 16 2008, 12:54 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Au jejbote koliko su svi njasrali pre zurke, a sad ovde samo neonka i kipar pisu. I to ona nije htela da ide, a on pise kako se druzio sa pyostom
This post has been edited by Pera Detlic: Mar 16 2008, 12:55 AM -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Neonkitza |
Mar 16 2008, 09:44 AM
|
pa samo smo ja i on bili na forumu
@kipar:kuci...moji su bili bas raspolozeni to vece |
RZA |
Mar 16 2008, 10:37 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ala ste se raspisali..
kipre, ja, mislim, da znam ko si.. ako se ne varam.. err.. mda.. klosario si s bozom.. sad si tr00.. steta sto nisam bila tu.. -------------------- cold
|
Neonkitza |
Mar 16 2008, 10:44 AM
|
ma bila si,al si bila zauzeta ^^
|
RZA |
Mar 16 2008, 10:47 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
bila sam?
oh zaista? e saaaaad.. :zbun: ( zbun kao zbunjena, ne kao zbunasta biljka koja obicno raste na nekim livadama, pored puta, u sumi... i koja moze da se oblikuje i izgleda bas lepo, mada ljude to cesto mrzi.. ) -------------------- cold
|
Neonkitza |
Mar 16 2008, 11:30 AM
|
ti si od ranog jutra na nekim drogama ne valja ti to prichas o zbunju...
naravno da si bila ^^ |