Tekstovi, nekih pesama koje znate stavite
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Tekstovi, nekih pesama koje znate stavite
username |
Apr 7 2008, 08:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
daj link na youtube-u za tu pesmu
|
little-kathy |
Apr 8 2008, 07:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
QUOTE(Kajl is a Jew @ Apr 7 2008, 08:00 PM) moja omiljena Badzo svalercino jedna, mi te volimo, ti si nas pravi izaslanik... Majmun na forumu, ne da da iko pravi galamu je!bo mu ja mamu Badzi sam poslao za rodjendan gitaru, Da bude mu pri ruci, ponekad i u cmaru. Forum smrdi, zagadjuje Savu, De se uliva u Dunav, pa se oseca u kraju. Audi su crni, tek po neki teget, Administrator u jugu ne voli mercedes, moderatori s ficama crkavaju od bede, A maxy nema fotelju da sedne. Badzo care (x3) naduvaj nam kare; Badzo care (x3) naduvaj nam kare; Badza je travestit sa debelim cmarom, Popunjava bulju crnchevom karom, Radi oralno, ponekad i anal, Dok za paradajiz usvajaju amandman. Zivi u prcvarnici samo radi fore, Koristi dildo, i ne pere noge (noge, noge, noge, noge...), Strokava mu bulja, i rosava faca, Od sperme mu na uvetu se navatala krasta. Badzo faco (x3) smrdis na rasol; Badzo faco (x3) smrdis na rasol; Rodjen sam u gradu, ali bijem kao Rednek, Kaki ima veze jel Badza purnja krek. Badzo kralju (x3) gutas kobas za medalju (x3); Badzo kralju (x3) gutas kobas za medalju; Badzo care (x3) naduvaj nam kare; Badzo care (x3) naduvaj nam kare; Badzo faco (x3) smrdis na rasol; Badzo faco (x3) smrdis na raso o bozhe.......... pitam se kako ne smorish samog sebe..... -------------------- ja sam dete srece :P
|
OGIxD |
Apr 8 2008, 07:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
Vidite vi to kako covek proziva samog sebe... Verovatno mu je dosadilo da proziva druge ili ga svi kuliraju pa mora nekog :D:D
|
Iva |
Apr 8 2008, 08:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ahahaha, split personalities, kažem ja!
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
OGIxD |
Apr 8 2008, 10:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
Pa da redak psiholoski fenomen i jos kad se kombinuju licnosti od kojih jedna proziva sve a druga sebe...
|
Slovenatz |
Apr 8 2008, 10:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
-------------------- |
Kipar |
Apr 14 2008, 11:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
evo jedan hit
tri sam ti zime sisao vime a ti si otishla , droljo raspala sreli smo se pre tri zime u ledenoj dvorani ti si zamisljala da klizas jer noge nemas a ja glup nisam slutio shta mi spremash sacekao sam da odu svi da bi bili sami kada sam te upoznao na kafu sam te odveo saznao sam da tvoje noge lav pojeo kada si ishla u gruziju na safari a nismo imali da platimo jer su nas pokrali ref nije ti falilo shto nisi imala noge jer rukopis ti je bio kao da si pisala nogom u svom zivotu sam imao zene mnoge ali samo s jednom s tao pred svedokom i bogom ozenio sam te na crkvi na trgu a ti si istripovala da gledao sam drugu ali kada sam stavljao prsten na tvoju ruku nisam ni sanjao da cu dobiti kugu ref kugu nisam dobio jer je izumrela bolest ali si u glavi zaradila jedan komplex mislila si da merkam tvoju sijamsku bliznakinju dok vodili smo ljubav na parkingu htela si da pobegnesh ali si zaboravila da noge nemash sura nisi htela ni rucak da mi spremash a tri godine sam posvetio tebi ostavila si mi poruku na rucku u rerni tri si mi zime sisao vime a ja sam otishla jer sam drolja raspala hteo sam da si presudim pomocu makaza ali tada sam video cirkus putujucih nakaza ushao sam unutra , glavna zvezda si bila malo shta sam video zbog gustog dima ali kad se razbistrilo opsovao sam zivot osetio sam se prvi put kao pravi idiot pobegla si s mojim sijamskim bratom ovo nije neshto shto se dogadja svakom ovo je pesma mog benda -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
Apr 14 2008, 11:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
slobodno dajte koment na hit
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
c1k4_ml3kc3 |
Apr 14 2008, 11:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE(Slovenatz @ Apr 9 2008, 12:35 AM) Gde nije...ran jour mauth vuen ajm not around, itz izi tu aciv!!! Oni su po meni mozda i najbolji post-trash metal bend IKAD! Cowboys from hell, mucio sam se dok nisam uspeo da je svirkim na gitari. -------------------- |
estranged |
Apr 20 2008, 07:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-February 08 Member No.: 904 Status: Učenik MGa |
Guns n' roses - Estranged
When you're talking to yourself And nobody's home Look out for yourself You came in this world alone...(alone) So nobody ever told you baby, how it was gonna be What'll happen to you baby, guess we'll have to wait and see ...1, 2.... Old at heart. But I'm only 28 I'm much too young to let love break my heart Young at heart. But it's getting much too late To find myself so far apart I don't know how you're supposed to find me lately And what more could you ask from me How could you say that I never needed you When you took everything Said you took everything from me Young at heart. And it gets so hard to wait No one I know can seem to help me now Old at heart. But I musn't hesitate If I'm to find my own way out Still talking to myself. And nobody's home.....(alone) So nobody ever told us baby, how it was gonna be What'll happen to us baby, guess we'll have to wait and see When I find all of the reasons Maybe I'll find another way Find another day With all the changing seasons of my life Maybe i'll get it right next time And now that you've been broken down Got your head out of the clouds You're back down on the ground You don't talk so loud, and you don't walk so proud Anymore. and what for Well I jumped into the river Too many times to make it home I'm out here on my own Drifting all alone If it doesn't show Give it time to read between the lines 'Cause I see the storm is getting closer And the waves, they get so high Seems everything we've ever known, dear Why must it drift away and die I'll never find anyone to replace you Guess I'll have to make it through This time, oh this time, without you I knew the storm was getting closer And all my friends said I was high But everything we've ever known, dear I never wanted it to die -------------------- Born to be wild
|
Wolfbrother |
Apr 20 2008, 07:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
http://www.youtube.com/watch?v=WElvEZj0Ltw
Metallica - Welcome Home (sanitarium) Welcome to where time stands still No one leaves and no one will Moon is full, never seems to change Just labeled mentally deranged Dream the same thing every night I see our freedom in my sight No locked doors, no windows barred No things to make my brain seem scarred Sleep my friend and you will see That dream is my reality They keep me locked up in this cage Can't they see it's why my brain says rage Sanitarium, leave me be Sanitarium, just leave me alone Build my fear of what's out there And cannot breathe the open air Whisper things into my brain Assuring me that i'm insane They think our heads are in their hands But violent use brings violent plans Keep him tied, it makes him well He's getting better, can't you tell? No more can they keep us in Listen, damn it, we will win They see it right, they see it well But they think this saves us from our hell Sanitarium, leave me be Sanitarium, just leave me alone Sanitarium, just leave me alone Fear of living on Natives getting restless now Mutiny in the air Got some death to do Mirror stares back hard Kill, it's such a friendly word Seems the only way For reaching out again -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
VIP <3 |
Apr 20 2008, 07:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(Kipar @ Apr 15 2008, 12:19 AM) Odavno nisam cula nesto ovako dobro, prejak text -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Apr 20 2008, 08:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Kipar @ Apr 15 2008, 12:07 AM) Dalje ni ne citam... ali sam sigurna da je jako mastovit tekst. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Apr 20 2008, 09:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Maxy, daj, text je vrhunski Dok nisam stigla do kraja pomislila sam da je Bad Copijev iz nekog razloga... Al me je zacudilo da mi je tako nepoznat text... Ali ovo... ovo je genijalno
-------------------- Opsti kriminal. |
Kipar |
Apr 20 2008, 09:57 PM
|
konacno nekoga ko se razume u umetnosti i hitove , bend trenutno pishe muziku za pesmu , pera detlic je peva
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
VIP <3 |
Apr 20 2008, 09:59 PM
|
A sta si ti u tom bendu?
Prilicno kul sam zamislila da ovo ide.... Bice dobro Samo mi kazi koja je ideja sa ovim delom "tri si mi zime sisao vime a ja sam otishla jer sam drolja raspala" peva zensko ili ce musko (Pera Detlic?) onim glasicem??? Mislim da bi bilo vise kul da on to otpeva This post has been edited by VIP (ex Miss): Apr 20 2008, 10:00 PM -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Apr 20 2008, 10:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Lol. "ono" NIJE umetnost... "ono" je bacakanje psovki radi privlacenja paznje. Ah, oprostite mi sto ne umem da cenim umetnost u stilu Ajs Nigrutina
^^ Eminem. je. umetnost. "ono" je smesno. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
c1k4_ml3kc3 |
Apr 20 2008, 10:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE(Looda_mawa @ Apr 20 2008, 09:43 PM) Guns n' roses - Estranged When you're talking to yourself And nobody's home Look out for yourself You came in this world alone...(alone) So nobody ever told you baby, how it was gonna be What'll happen to you baby, guess we'll have to wait and see ...1, 2.... Old at heart. But I'm only 28 I'm much too young to let love break my heart Young at heart. But it's getting much too late To find myself so far apart I don't know how you're supposed to find me lately And what more could you ask from me How could you say that I never needed you When you took everything Said you took everything from me Young at heart. And it gets so hard to wait No one I know can seem to help me now Old at heart. But I musn't hesitate If I'm to find my own way out Still talking to myself. And nobody's home.....(alone) So nobody ever told us baby, how it was gonna be What'll happen to us baby, guess we'll have to wait and see When I find all of the reasons Maybe I'll find another way Find another day With all the changing seasons of my life Maybe i'll get it right next time And now that you've been broken down Got your head out of the clouds You're back down on the ground You don't talk so loud, and you don't walk so proud Anymore. and what for Well I jumped into the river Too many times to make it home I'm out here on my own Drifting all alone If it doesn't show Give it time to read between the lines 'Cause I see the storm is getting closer And the waves, they get so high Seems everything we've ever known, dear Why must it drift away and die I'll never find anyone to replace you Guess I'll have to make it through This time, oh this time, without you I knew the storm was getting closer And all my friends said I was high But everything we've ever known, dear I never wanted it to die Estranged...Ma, spoj klavira i gitare je najbolja muzicka solucija koja proizvodi najbolje hitove. -------------------- |
Kipar |
Apr 20 2008, 10:04 PM
|
eminem - kim najjaca pesma maxi
ja sam tekstopisac u bendu , da bi ostali autenticni moraju da me trpe slushao sam pesmu ''tri sam ti zime saptala ime '' kada sam napisao ovu ovo nije rap ovo se peva , tako da nije ajs nigrutin -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
VIP <3 |
Apr 20 2008, 10:06 PM
|
Maxy, nemas pojma.
A Pavle, nisi mi odg na pitanje? -------------------- Opsti kriminal. |