Geografija, dal znate gde su Divci?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Geografija, dal znate gde su Divci?
Slovenatz |
Mar 26 2008, 07:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Srecno
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Mar 26 2008, 07:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Ako do tada ne puknete od komplexa
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
VIP <3 |
Mar 26 2008, 07:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
beografske?
-------------------- Opsti kriminal. |
Kawasaki |
Mar 26 2008, 07:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-March 08 From: Ibarska magistrala Member No.: 982 Status: Van MGa |
pa jedini koji ce puci od kompleksa ste vi "beogradjani" a nase vreme ce doci
koliko se samo para zadrzava u beogradu umesto da se prosledi i u druge gradove? -------------------- Japanska masina od 500 kubika,
kad je vozi Balkanac, pravi maco muskarac..... Kawasaki, Kawasaki, kad juri po putu, svaka cura zeli da ga voza bar minutu..... |
RZA |
Mar 26 2008, 07:14 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
RAINDROPS KEEP FALLING ON MY HEAD!
AND JUST LIKE THE GUY WHOSE FEET ARE TOO BIG FOR HIS BED NOTHING SEEMS TO FIT ... ae sad brisi spam. -------------------- cold
|
Wolfbrother |
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
MA IMA DA MI IZ UNUTRASNJOSTI SRUSIMO BEOGRAD.
Kawasaki pozovi mg-ovce koji nisu iz BG na ustanak!!! -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
VIP <3 |
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Jel ste vi u Divcima familijarno poremeceni (posto vas taman toliko ima da ste svi jedna porodica) ili si ti neki izrod?
-------------------- Opsti kriminal. |
Nameless_one |
Mar 26 2008, 07:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Mar 26 2008, 08:14 PM) Jel ste vi u Divcima familijarno poremeceni (posto vas taman toliko ima da ste svi jedna porodica) ili si ti neki izrod? RESPECT! -------------------- |
Kawasaki |
Mar 26 2008, 07:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-March 08 From: Ibarska magistrala Member No.: 982 Status: Van MGa |
Mi u Divcima smo dostojanstveni, ne cuvamo stoku ko vi beogradjani, ne mislimo da smo najvazniji na svetu i ima nas malo al smo zato mnogo jaki. imamo srce.
Necu da pozivam nikoga iz mg na nasilje posto tamo su svi iskompleksirani "beogradjani" cak iako su iz nekog drugog grada -------------------- Japanska masina od 500 kubika,
kad je vozi Balkanac, pravi maco muskarac..... Kawasaki, Kawasaki, kad juri po putu, svaka cura zeli da ga voza bar minutu..... |
Slovenatz |
Mar 26 2008, 07:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ocigledno nekoliko generacija razmnozavanja u porodici ima svojih mana
-------------------- |
Wolfbrother |
Mar 26 2008, 07:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
Kako razmisljas da srusis BG bez nasilja? Nuklearkom?
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
The snorks |
Mar 26 2008, 07:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Kawasaki @ Mar 26 2008, 07:17 PM) Mi u Divcima smo dostojanstveni, ne cuvamo stoku ko vi beogradjani, ne mislimo da smo najvazniji na svetu i ima nas malo al smo zato mnogo jaki. imamo srce. Cekaj hoces da kazes da je cuvanje krava lose Jbt. i onda mi imamo komplekse Ova tema je besmislena...Predlazem i |
Kawasaki |
Mar 26 2008, 07:21 PM
|
Ponovice se 5. oktobar. Ustace narod protiv beogradske tiranije
-------------------- Japanska masina od 500 kubika,
Slovenatz |
Mar 26 2008, 07:22 PM
|
A ja sam bas mislio da je 5. Oktobra narod ustao protiv Miloseviceve kradje na izborima... sta cu kad nemam pojma
-------------------- |
Wolfbrother |
Mar 26 2008, 07:22 PM
|
TAKO JE KAWASAKI!!!
Ima da ih sve poredjamo u jedan red pa streljanje. Ostavicemo samo par lepih devojaka -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Kawasaki |
Mar 26 2008, 07:23 PM
|
Nema u beogradu lepih devojaka sve skangrbe. Muskarci su im jos gori.
-------------------- Japanska masina od 500 kubika,
Wolfbrother |
Mar 26 2008, 07:23 PM
|
lol
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Slovenatz |
Mar 26 2008, 07:24 PM
|
Ima breeee, pogledaj kiKu.. Ona je lepa, ona je sexy, ona je lepa, ona je sexy
-------------------- |
RZA |
Mar 26 2008, 07:25 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Kawasaki @ Mar 26 2008, 07:23 PM) jao ne! rekao mi ja da sam skanb... stagod. zasto? jel mi nokti nisu ravni? jel mi neka dlaka u kosi viri? jel imam kapilar na oku? -------------------- cold
|
RZA |
Mar 26 2008, 07:26 PM
|
@slovenatz:
dap, ja sam lepa ja sam sexy, ja sam lepa ja sam sexy! ja sam seex masina, cinim cuda u krevetu, ja sam seex masina, cinim cuda u krevetu, *****u te! (necu, da se razuemmo, to se samo tako kaze) -------------------- cold
|