Politika, a i sve sto ide uz nju
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Politika, a i sve sto ide uz nju
Cekaaa |
Aug 12 2006, 06:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
To se lakse postize ovako:
Ljuba.kill; |
Legenda |
Aug 12 2006, 06:30 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Tako je sigurno mnogo jednostavnije.
|
^_NiN0_^ |
Aug 12 2006, 06:59 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Znate kako je najlakse
If posts not confortable to Ljuba then DELETE posts This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Aug 12 2006, 07:16 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Legenda |
Aug 12 2006, 07:17 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Pa jeste.
|
^_NiN0_^ |
Aug 12 2006, 07:17 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Da znas da ne oklevam
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
Aug 12 2006, 07:37 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Jedan moderator ne bi trebao da ima takav stav
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Aug 12 2006, 08:23 PM
|
A dva ??? Ma ja se salim ... kada me vec prozivaju
Legenda |
Aug 13 2006, 12:07 PM
|
Tako treba Pyoste.Vrulja design je ponosan na tebe.Stvarno dobro vodis ovaj forum.
Ljubo,od malo morbidne sale na tvoj racun ti nista nece faliti. Hahahaha This post has been edited by Dex: Aug 22 2006, 07:53 PM |
^_NiN0_^ |
Aug 13 2006, 12:38 PM
|
Meni nista ne fali, a i nije mi prvi put da me prozivaju
This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Aug 13 2006, 06:38 PM -------------------- Yo!hambin,
Sid |
Aug 13 2006, 03:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-April 06 Member No.: 54 Status: Učenik MGa |
Ljubo pretis,...cccc, da odlicnom si putu da postanes politicar i jos ako sada prekines skolu i uclanis se u neku partiju za 4 godine cemo tebe izabrati za predsednika Srbije.
Moj glas imas, ali samo zato sto kad si predsednik lakse te smaknuti -------------------- The ultimate goal lies neither in victory nor in defeat.
|
^_NiN0_^ |
Aug 13 2006, 06:08 PM
|
Pa kome ja pretim ??? I ne namervam da se bavim poitikom to ostavljam onima koji ne znaju nista drugo
Puzzler |
Aug 14 2006, 07:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Prosečna plata političara = 120 000 - 180 000 dinara
Plus da imaju pravo da ih još više povećaju Isplati im se, zar ne? Dok ih neko ne kokne... -------------------- |
Legenda |
Aug 22 2006, 01:43 PM
|
Da,a plata prosecnog gradjanina je 15 000 - 20 000 dinara
Plus moze da se smanji.. Plus ne smes da se zalis jer ima mnogo ljudi napolju koji cekaju slobodno radno mesto i voljni su da rade u tezim uslovima. |
Eli0t |
Aug 22 2006, 07:04 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Vrulja desing je ponosan na tebe Mislis vrulja design? |
Legenda |
Aug 22 2006, 07:08 PM
|
Oooo,de si Endzru.Otkud ti?
|
Eli0t |
Aug 22 2006, 07:16 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Ma evo, vratih se sa mora (Krf) pre par sati, pa pravo na MGF
|
Legenda |
Aug 22 2006, 07:17 PM
|
E,bas lepo.Kako je bilo?
|
Eli0t |
Aug 22 2006, 07:25 PM
|
Xtra (znam, znam, postovi su mi bas detaljni i dubokoumni)
|
Legenda |
Aug 22 2006, 07:34 PM
|
Ja nigde nisam bio.Malo sam se udeblj'o..sad sam k'o pola Marka.
This post has been edited by Dex: Aug 22 2006, 07:38 PM |
Eli0t |
Aug 22 2006, 07:41 PM
|
Uf, sad vec preterujes
|