Disney, nowi kanal
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Disney, nowi kanal
Iva |
Apr 12 2008, 02:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(Neonkitza @ Apr 12 2008, 01:37 PM) dok sam imala satelitsku(5-6 godina) bio je disney kanal...mada on nije pustao non-stop crtace...bilo je raznih emisija...secam se jedne gde likovi prave razne stvari...kako je bilo to mocno ;| Mi smo u Suicide City-ju imali to i na kablovskome . Ahhh.. those were the times. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
c1k4_ml3kc3 |
Apr 12 2008, 04:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Sad procitah na Wiki shto se tiche Shreka. Moja greska u tom slucaju , ali me i dalje cudi sto skoro pa svuda po netu kruzi to da je Shrek zapravo Disney. Provericu kasnije na koji nacin pocinje (tj, da li se pojavljuje Disney dvorac tokom pocetka filma).
-------------------- |
Stefan_chemist |
Apr 12 2008, 05:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija |
Ne pojavljuje se... Pojavljuju se oblaci i onaj DreamWorks natpis.. ma blah
http://youtube.com/watch?v=4-9YXY_eIhQ Znam Shreka napamet This post has been edited by Stefan_chemist: Apr 12 2008, 05:22 PM -------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Apr 12 2008, 05:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Znam da sam pogrsio, ali je i dalje cudno to shto se pojavljuju neke dezinformacije.
Uostalom, vratimo se cinjenici. Shrek je parodija na Disney i stoga mi se ne svidja. mislim, uzmimo samo Magare koje se sparilo s zmajem?! Na kraju na shta su izgledali...khm...mladunci? M daj. Tu je tipican prikaz : "Once upon a time there was a happily ever after.not". Sto se tice ToyStory, ja sam imao zelju da ga ponovo gledam...i ponovo...i ponovo. A Shrek je nekako...forsiran i prenabudzen, ne svidja mi se. To je moj stav. Ah, da. Machak u chizmama je genijalan -------------------- |
Stefan_chemist |
Apr 12 2008, 05:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija |
Meni je Shrek strava . Mogu da ga gledaam... milion puta, i svaki put crkavam od smeha .
I da, Machak je... Madaaa Donkey je bolji. This post has been edited by Stefan_chemist: Apr 12 2008, 05:36 PM -------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Apr 12 2008, 06:02 PM
|
Vishe volim da posmatram Edija uzivo, a magarac mi i nije najomiljenija zivotinja pa zbog toga...
Vratimo se Disney-u. Jel gledao neko Pepeljuga 2? Imam negde na DvD-u par filmova koji se ticu "drugih" delova kultnih dugometraznih crtanih filmova ukljucujuci i Snezanu, Tarzana ect... -------------------- |
Neonkitza |
Apr 13 2008, 10:33 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
meni je lion king bio i ostao omiljeni ^^
|
Gaara |
Apr 13 2008, 10:44 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
Hercules je ubedljivo najjace uradjen...Pogotvo
Had i ona njegova dva djavolka,a i Ikar i Kasandra su mnogo jaki... Mada obozavam lillo i sticha zbog onog tranvestita pliklija i zbog marte i njenih drugarica(daaaaaaa ) |
Devojka sa mesecom u očima |
Apr 13 2008, 11:11 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Ja sam imala gomilu kaseta sa disnez crtaćima. Sve ih volim .
Dakle... Lepotica i zver Oliver i družina Mačke iz visokog društva (izvinjavam se akko nije disney) Tarzan (i Jane) Pepeljuga Pepeljuga 2 Pepeljuga 3 101 dalmatinac Snežana (obožavam muziku iz tog filma ) and so on... -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
VIP <3 |
Apr 13 2008, 11:38 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Jel ima neko te filmice na dvdijevima mozda? Ocu sve to
-------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
Apr 13 2008, 12:46 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
imam lion king 3 na cdu...imam lion king 2 na vhsu ^^
|
VIP <3 |
Apr 13 2008, 12:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Necu Lion Kinga, on je glupav!
Ocu lepe stvari... Pepeljugu, Lepoticu i zver, itd ali Diznijeve, ne one ruzne kopije -------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
Apr 13 2008, 12:51 PM
|
e sad ti luka nece skinuti warn !
|
The snorks |
Apr 13 2008, 12:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Apr 13 2008, 12:47 PM) Necu Lion Kinga, on je glupav! Ocu lepe stvari... Pepeljugu, Lepoticu i zver, itd ali Diznijeve, ne one ruzne kopije Imam ja lepoticu i zver,uspavanu lepoticu,malu sirenu,101 dalmatinca,herkulesa,snezanu i mozda jos nesto,ali ne mogu da se setim trenutno... Ako hoces donesi mi dvd,da ti narezem,posto su mi na nekoliko dvd-ova a neki su i na hd-u |
VIP <3 |
Apr 13 2008, 12:57 PM
|
Vazi! Donecu ti u skolu u ponedeljak ili cu ti poslati po mojoj sestri ili tako nesto... Aj dog cemo se na msnu... Sad cu te turim u kontakte
-------------------- Opsti kriminal. |
c1k4_ml3kc3 |
Apr 13 2008, 11:30 PM
|
Machke iz visokog drushtva...zar to ne beshe Mika Machor???
Ne secam se najjasnije ali mislim da je to Hanna-Barbera (Tom&Jerry, The Flinstones, Skubi Du, Draguljche i onaj ludachki smeh) -------------------- |
jeele |
Apr 15 2008, 10:03 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
ne mogu da verujem da niko nije spomenuo NAS PRVI (najbolji) DIZNIJEV CRTANI FILM ... tj. nasi crtaci, pod pokroviteljstvom diznija, tako da se vodi kao diznijev film! made in YU doduse ... nas prvi dugometrazni crtani film ...
"CUDESNA SUMA" !!! ajde snorky, ti moras da znas, cim znas i snorkijevce imam sve diznijeve stare (prve) crtane filmove, titlovane ... sad sam nasla gde mogu da mi prebace na dvd (prakticno to moze u svakom video klubu, samo su im cene drugacije) drugacije je od ovih novih koji su na disku ... boja je drugacije, pa cak i zvuk ... volim moje kasete ... -------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Apr 15 2008, 08:22 PM
|
^ VHS, po meni, ima na neki nacin "dushu". Nije isto gledati film na DVD-u ili pak na VHS-u gde je slika oshtrija. Ja gorshtak 4 mogu da gledam jedino na VHS-u.
A, sad, za crtace i nisam bash siguran -------------------- |