Ljubav, :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Ljubav, :)
maxydelanoche |
May 18 2008, 02:13 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Da li ti zaista mislis da je ikoga ovde (a mene narocito ) briga za tvoju devojku... (mogu misliti koliko devojka koja je sa tobom uopste moze liciti na devojku... zensku devojku...) Kako li prezivljava od ljubomore kada te cela reprezentacija pozove da dajes... usluge ^^
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
c1k4_ml3kc3 |
May 18 2008, 02:26 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Doveshcu ti je da je upoznash ali nemoj posle da se krijesh iza Bogorodichinog privezka
Dobro, sada si me zayebala, a sada idi nadji zivot -------------------- |
maxydelanoche |
May 18 2008, 02:30 AM
|
Da se krijem posle iza Bogorodicinog priveska? Sta je ona kad je tol'ko strashna, shemale o.O
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
c1k4_ml3kc3 |
May 18 2008, 02:33 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Neka ostane iznenadjenje...
Rekla je da imash lepo milje na sebi. http://i15.photobucket.com/albums/a371/pyo...08/PIC_0081.jpg This post has been edited by c1k4_ml3kc3: May 18 2008, 02:35 AM -------------------- |
maxydelanoche |
May 18 2008, 02:41 AM
|
Ah... sigurna sam da ona ima puno istancaniji i elegantniji ukus covece, nemas pametnija posla sa curom nego da joj pokazujes moje slike... zanimljivo, zanimljivo...
hmmm. zasto imam osecaj da se radi o tvojoj mami, a ne o devojci... hmmm. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Eagle1914 |
May 18 2008, 07:20 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(maxydelanoche @ May 18 2008, 02:59 AM) Vladimir Stojković Vladimir Dišljenković Pavle Ninkov Marjan Marković Nemanja Vidić Aleksandar Luković Dejan Stanković Nenad Kovačević Dejan Milovanović Boško Janković Nikola Žigić Marko Pantelić Ови једино вреде, остали су Гробари (... i nesvrstani ) Млекце ти мене искрено плашиш... Ти си ваљда 2 год старији од мене, што значи да си од Макси старији 4 године... ОНА се у вашем препуцавању понашала као да је 4 година старија од тебе, а не ти од ње (иако се и она понашала прилично детињасто, али бар уме пристојно да те испрозива).... А да не помињем неке постове упућене њој који су ми крајње језиви, оно где кажеш да показујеш риби слике људи са форума??? ај се мало контролиши или иди ради нешто паметно, нпр. НЕпосећивање средњошколских форума, кажу да то раде особе које су већ увелико студенти, а имају живот..... Мислим, ја не знам, још нисам студент This post has been edited by Eagle1914: May 18 2008, 08:58 AM -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
c1k4_ml3kc3 |
May 18 2008, 01:11 PM
|
Eagle, vidim i da si i ti poprilicna przenica, no dosta je sale, zaista
(siguran sam da si se pomalo uplasio, no to je i bilo namenski - da uzdrma i navede ma raznorazne misli tipa "wtf, ko je sad pa ovo") Marija, nadam se da nemas nista protiv toga sto smo na taj nacin komunicirali Reci cu ti par stvari o meni kako bi imala jasniju sliku. Za pocetak, ja nisam debil i bio bi red da pocnes tako i da se ponasas i prestanes s ignorisanjem. Dokazao sam ti da je glupo nervirati se, ne samo oko mene, vec i oko ostalih morona koji bi se tako ponasali. Ja vodim svoj zivot, ti vodis svoj. Ja verujem u astrologiju zato sto sam je izucavao, ti u nju ne verujes i smatras debilima sve oni koji zapravo veruju. To nije ok, ali ti ne zameram vec sam prestao da "smaram" s tom tematikom. Ja imam devojku i zajedno smo vec nekih tri nedelje. Ona je mladja od mene jedno godinu dana i pametnija od tebe nekih cetiri puta. Malo mi je smesno to sto si me stavila na ignore, a kada sam ti rekao da "nisi mentalno jaca" od mene, upala si u masinu kako bi dokazala da si zapravo pametnija i spretnija od "nekog ko veruje u astrologiju" obzirom da znam da se to krije u tebi, ali ne zelis da iskazes sve dok se ne osetis prozvanom. S jedne strane, cenim borbenost ali realno gledano potrebno ti je jos mnogo iskustva kada je rec o ljudima koji posecuju internet. Ne mozes me poznavati, zapravo ne znas nista o meni osim ukoliko i ja to ne iskazem - ja mogu da se zezam, zafrkavam, govorim nebuloze, ismevam, podyebavam, prozivam i ludujem onako kako hocu i kako mogu upravo iz tog razloga zato sto mogu i to je jedan od faktora mentalne jachine obzirom da mi malo toga znachi ko ce sta misliti o meni ili ko ce na koji nacin razmatrati moju personalnost, a jako je banalno odredjivati nekoga putem foruma ili u opstem smislu - interneta. Da te istinski prozivam, ne mogu ipak si klinka za mene. This post has been edited by c1k4_ml3kc3: May 18 2008, 01:15 PM -------------------- |
maxydelanoche |
May 18 2008, 01:16 PM
|
QUOTE Da te istinski prozivam, ne mogu ipak si klinka za mene. Da me istinski isprozivas ne mozes, to je ziva istina. Ali ne iz razloga sto sam klinka za tebe A iskustva sa komunikacijom preko interneta imam vec i preeevise elem, pogresno shvatas da ja komuniciram sa tobom kao sa nekim "ko veruje u astrologiju". Pre ce biti da te smatram nekim ko "zna sta ja mislim i osecam, samo pokusavam to da sakrijem od drugih ljudi" ^^ -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
c1k4_ml3kc3 |
May 18 2008, 01:18 PM
|
Aha, doobro. Sta god ti pomaze da se bolje osecas
-------------------- |
maxydelanoche |
May 18 2008, 01:31 PM
|
i Wanna my bordo pills back
c1k4_ml3kc3 |
May 18 2008, 01:43 PM
|
Мислим да сам већ писао на конту љубави кроз следећи вид метафоричног приказа:
- Љубав је попут дрвета за чији опстанак и раст су потребне две особе. Настаје из семена заљубљености и уколико се на правилан начин гаји, љубав расте, односно дрво јача. Потребно је да се обасипа пажњом, залива нежношћу, негује поштовањем. Понекад је потребно закалемити неку грану која се осушила, понекад је потребно доказивати колико нам је заправо стало до дрвета, односно љубави. И што више расте све више је отпорнија на спољашње утицаје. Љубав има своје тренутке када цвета, има своје тренутке када захладни, када постане досадно...али увек ће да расте докле год се негује... Сматрам да је боље неговати једно дрво које ће да порасте у недоглед пре него ли садити гомилу семена из чисте забаве, односно хира... This post has been edited by c1k4_ml3kc3: May 18 2008, 01:44 PM -------------------- |
Devojka sa mesecom u očima |
Aug 1 2008, 11:13 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Apr 12 2008, 07:07 PM) Sta je za Vas ljubav? Jeste li zaljubljeni? Umete li da razlikujete zaljubljenost od ljubavi i ljubavne veze? Eeeee, svidja mi se tema . Nisam je zapazila dosad. Ja trenutno nisam zaljubljena i definitvno je to sve propalo. A volim mamu, tatu, drugarice, drugove... tetke, strine, bake, jednog deku , bracu i setre od tetki, stricheva itd. Volela sam jednog dechka oko dve godine, ali on je uvek bio samo preterano ljubazan prema meni. Na kraju se odselio u BG proshlog septembra i odtad ga nisam videla, a i pre toga ga nisam preterano chesto vidjala Mozhda ne bih znala pravu definiciju ljubavi, ali znam da je jedan njegov osmeh mogao da uchini da mislim o njemu narednih mesec-dva... This post has been edited by Devojka sa mesecom u očima: Aug 1 2008, 11:15 AM -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
RZA |
Aug 1 2008, 11:39 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
to je klinacka ljubav.. zaljubljenost..
ljubav je kad ti ne mozes bez tog osmeha svaki dan jk.. nje znam ne volim da filzoofiram na ovu temu :Z -------------------- cold
|
Aug 1 2008, 11:52 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Pa mozhda jeste klinachka...
Btw shta da radish kad jednostavno ne mozhesh da ga vidish svaki dan? -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
maca |
Aug 1 2008, 11:55 AM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
pa preselis se kog njega
|
RZA |
Aug 1 2008, 11:56 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ondak places..
-------------------- cold
|
maca |
Aug 1 2008, 11:59 AM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
ma sta ima da place... preduzme konkretne mere
|
Aug 1 2008, 12:00 PM
|
QUOTE(maca @ Aug 1 2008, 12:55 PM) Ali on mene ne voli QUOTE(kika™ @ Aug 1 2008, 12:56 PM) Optimalno reshenje . Bila sam smorena nedelju dana jer mi nije odgovorio na neku poruku -------------------- Good
maca |
Aug 1 2008, 12:49 PM
|
njah.... pusti svinju....
nisu oni vredni suza.... |
Aug 1 2008, 12:52 PM
|
QUOTE(maca @ Aug 1 2008, 01:49 PM) Pa pustila sam ga, ali nije on svinja Lepo rekoh da ga nisam videla otkako je otishao za BG, a zadnji put sam mu poslala sms da li u februaru ili tako neshto -------------------- Good