Ljubav, :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Ljubav, :)
maca |
Aug 1 2008, 02:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
pa svinja je cim nije odgovorio... ipak se tebi on jos (malo) svidja...
|
LoshMeeBre |
Aug 1 2008, 02:00 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(maca @ Aug 1 2008, 01:49 PM) Sexista This post has been edited by LoshMeeBre: Aug 1 2008, 02:01 PM -------------------- |
maca |
Aug 1 2008, 02:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
ne kapiram sta ovim oces da kazes ? daj pojasni...
|
Devojka sa mesecom u očima |
Aug 1 2008, 02:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(maca @ Aug 1 2008, 03:00 PM) Nije svinja Naravno da mi se svidja, ali je jednostavno izbledelo vremenom. Samo... takvu plavu kosu je teshko zaboraviti -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
maca |
Aug 1 2008, 02:53 PM
|
ok,ok nemoj da me bijes... evo nije svinja
stvarno ima plavu kosu( ah )? daj jos detalja, ja sam u Bg mogla bih da se upoznam sa njim |
c1k4_ml3kc3 |
Aug 1 2008, 02:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Aug 1 2008, 03:22 PM) Pa pustila sam ga, ali nije on svinja Lepo rekoh da ga nisam videla otkako je otishao za BG, a zadnji put sam mu poslala sms da li u februaru ili tako neshto Ти то сигурно најбоље знаш, али рекох да ти само добацим мини савет - Уколико зна шта желиш од њега или с њим, од себе пре свега, само напред. На ово није потребан одговор, само реторика - Да ли он зна шта ти према њему осећаш или не? Колико сте заједно? Да ли је читав однос једноставно допадање или има нешто више? Када знаш колико ти заправо вредиш када јеси оно што и јеси (не када се усклађујеш према другима како они желе), можеш да расудиш да ли је он довољно ''добар'' за тебе. Уколико вас двоје нисте у вези и уколико се чак нисте ни пољубили, џабе ти је да очекујеш било шта - али уколико ти је стало до њега, назови га - немаш шта да изгубиш ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Топик - Ко не зна шта је љубав и сажаљење, самилост и нежност - за мене је ретардирано створење. -------------------- |
Aug 1 2008, 02:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
@maca: Aaaaa neeee
Mislim da ide u trecu ili petu gimnaziju, zakleti metalac, a crne majice mu tako loshe stoje . Chak sam jedno vreme slushala slipknot da vidim shta on to slusha . @mlekce: Paaaa... nije bilo nichega... mislim imalo je trenutaka kad sam se bukvalno suzdrzhavala da ga ne zagrlim ili tako neshto, ali u sushtini, on je samo bio fin prema meni i nishta vishe . To shto ja umishljam stvari to je moj probl . Zvati ga sad.... malo bi bilo chudno... nemam pojma... Proshlo je godinu dana otkad sam ga videla... nekih pola godine otkad sam ga zadnji put chula... This post has been edited by Devojka sa mesecom u očima: Aug 1 2008, 03:02 PM -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
maca |
Aug 1 2008, 03:00 PM
|
kad si rekla da je plav ponadala sam se ... ali metalac- to ne dolazi u obzir... imam ja drugarice i drugove koji su u tim gimnazijama pa bih dosla do njega, ali metalac ...steta za plavusana
This post has been edited by maca: Aug 1 2008, 03:01 PM |
Aug 1 2008, 03:03 PM
|
QUOTE(maca @ Aug 1 2008, 04:00 PM) kad si rekla da je plav ponadala sam se ... ali metalac- to ne dolazi u obzir... imam ja drugarice i drugove koji su u tim gimnazijama pa bih dosla do njega, ali metalac ...steta za plavusana Znam. Ali samo nosi crne majice... Mislim nishta vishe... Sve drugo na njemu je sasvim normalno (tj bilo kada sam ga videla) -------------------- Good
maca |
Aug 1 2008, 03:09 PM
|
nije stvar samo u odeci vec i u nacinu misljenja( ipak slusa to)... ali opet steta za pretpostavljam jako slatkog plavusana
|
Aug 1 2008, 03:13 PM
|
Naravno da je sladak
I mnogo je dobar, zlatan, pravi andjelchic -------------------- Good
maca |
Aug 1 2008, 03:16 PM
|
ako je takav onda moze, a to za majce... promenicu ja njegov stil... dacec mi broj posle... ajde jos neke detalje...
This post has been edited by maca: Aug 1 2008, 03:17 PM |
LoshMeeBre |
Aug 1 2008, 03:16 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(maca @ Aug 1 2008, 03:04 PM) Pa rekla si da smo svinje i da nismo vredni suza Ti nas ne volis... Mislim muski pol Inace zaebavam se, zato i sluzi onaj smajli na kraju... QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Aug 1 2008, 03:54 PM) Svakako jeste.. -------------------- |
maca |
Aug 1 2008, 03:18 PM
|
pa nisam rekla za sve... ali 90% jesu... ostali...ah
|
c1k4_ml3kc3 |
Aug 1 2008, 03:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Ај хир ју, куме по Карађорђевој шницли! хехе
Девојка с Месецом : Зврцни га. Међу вама није било свађе и проблема. Маца : Шта фали металцима? рофл -------------------- |
LoshMeeBre |
Aug 1 2008, 03:21 PM
|
QUOTE(maca @ Aug 1 2008, 04:18 PM) Nije 90%.. Preterala si ga.. Mozda imas prevelika ocekivanja il ise druzis sa pogresnim ljudima -------------------- |
Aug 1 2008, 03:23 PM
|
QUOTE(maca @ Aug 1 2008, 04:16 PM) ako je takav onda moze, a to za majce... promenicu ja njegov stil... dacec mi broj posle... ajde jos neke detalje... Ma necesh ga ti ni naci Pa ne znam ja bash sve o njemu. Iskreno mislim da nece uspeti preterano u zhivotu. Previshe je slomljen QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Aug 1 2008, 04:20 PM) Ај хир ју, куме по Карађорђевој шницли! хехе Девојка с Месецом : Зврцни га. Међу вама није било свађе и проблема. Маца : Шта фали металцима? рофл Mozhda sutra. Mada... pre sms Pa ni ja ne simpatishem metalce generalno, ali ovog jednog metalca vrrrrrlo simpatishem -------------------- Good
maca |
Aug 1 2008, 03:27 PM
|
@MIlos: velika ocekivanja ....
@Devojka: nacicu ga ja ...( sala ) nisam ja takva @Mlekce: jednostavno ih ne simpatisem |
LoshMeeBre |
Aug 1 2008, 03:28 PM
|
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Aug 1 2008, 04:20 PM) Nemoj sad, gladan sam QUOTE(maca @ Aug 1 2008, 04:27 PM) Ja nisam mislio na velicinu JK This post has been edited by LoshMeeBre: Aug 1 2008, 03:30 PM -------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Aug 1 2008, 03:30 PM
|
Хаха, ја сам је управо јео за дивно чудо...
ах, љубав... -------------------- |