Ljubav, :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Ljubav, :)
Devojka sa mesecom u očima |
Aug 1 2008, 03:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
@maca: Ma ok
This post has been edited by Devojka sa mesecom u očima: Aug 1 2008, 03:31 PM -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
LoshMeeBre |
Aug 1 2008, 03:32 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Meni je jos muka od hrane.. Mamurluk :/
@t: bozo volim te :*** -------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Aug 1 2008, 03:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Маца : Ја слушам метал музику, углавном хихи...биће ово фин почетак дру+ења...му ху хахаха
-------------------- |
maca |
Aug 1 2008, 03:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
@ Milos: nisam ni ja stvarno mislila na velicinu... nisam ja takva... ja sam romanticna .... ali stvarno imam neka ocekivanja... plavusan, dobar, nezan...ah
@Mlekce: nema pocetka nikakvog druzenja This post has been edited by maca: Aug 1 2008, 03:58 PM |
Aug 1 2008, 03:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Pa zato bi i bilo chudno da gaji ikakva osecanja prema meni
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
RZA |
Aug 1 2008, 04:49 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
hristina,
a jel mislis da je on satanista? mislim, ipak si rekla da su svi metalci satanisti i prljavii.. -------------------- cold
|
Neonkitza |
Aug 1 2008, 06:44 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
Ja sam srecno zaljubljena i mnoooooooooooogoooo volim mog malog Baldera jeste da je on pedofil i sve to,ali ga obozavam vise nego sto sam ikog ikada volela ^^
i misko ne,neces ga dobiti ^^ on je moj!!! ^^ samo mooj ^^ |
VIP <3 |
Aug 1 2008, 09:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(LoshMeeBre @ Aug 1 2008, 03:00 PM) Ahahahahhah to sam i ja pomislila ZOMG QUOTE(LoshMeeBre @ Aug 1 2008, 04:21 PM) Aj agri. Jbt Misko sto si se propametio preko leta... Sav si tako... mudar Totalno si mudar @Nina, tj. Neonka: Ja volim Ljovisnu (@svi ostali: pravite se da ovo niste ni procitali ) @Topic: Blaaaaaaaaaah ja i dalje volim Chuku..... lalalallalalal On je takoooooooooooooooo P.S. Voli i on mene. Keve mi. Cak i preko leta Weeeeeee This post has been edited by VIP (ex Miss): Aug 1 2008, 09:07 PM -------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Aug 1 2008, 09:46 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Aug 1 2008, 10:05 PM) Si primetila?? Postao sam zena, pa sam pametniji @nina: ceracemo se mi jos -------------------- |
VIP <3 |
Aug 1 2008, 09:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Tolko si mi pametan da si cak i odeljenje promenio I ja sam jos u junu Cim sam uzela svedocanstvo
-------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
Aug 2 2008, 12:22 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
Ljovisna
ja volim mog pedofila ^^ i pomalo pedera ali dobro @misko:ma nema..on je moj..gotovo..tacka |
Iva |
Aug 2 2008, 11:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Aug 1 2008, 12:52 PM) Pišeš mu SMS.. čak i kad znaš da ti možda neće odgovoriti, ali eto, pišeš mu jer ga voliš QUOTE(maca @ Aug 1 2008, 04:00 PM) ali metalac- to ne dolazi u obzir... imam ja drugarice i drugove koji su u tim gimnazijama pa bih dosla do njega, ali metalac A Moj dragi je polu-metalac, ja sam polu-metalka.. I baš smo hot Nego jel.. Rockeri se oblače na neki sexy način, a metalci znaju preterati i onda to iđe na *****.. ono, majica sa nekim ****-with-a-knife-bendom, tri pentagrama oko vrata, još jedan oko kajiša, COB torba, i Marte dok je vanka i uveče 40C ....smor. Svejedno.. Još uvek ne znam neku konkretnu definiciju ljubavi, ali znam da je osećam. Ljubav ftw! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Balder |
Aug 2 2008, 12:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 08 From: Beograd Member No.: 1.078 Status: Van MGa Ime i prezime: Danko Petrovic Škola/Razred: Visoka Elektrotehnicka Skola... vecno druga... |
Jao, sta ce tvoj pedofil i peder da ti radi danas zbog ovoga! NISAM BRE PEDER! ni malo... to je bilo for the Greater Good! i ni malo se ne kajem!
-------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
VIP <3 |
Aug 2 2008, 01:15 PM
|
Joj da, neonka i celavi su isli na onaj neki gej sajt, sta li... davno bese... miiiiiiiiiice
Neonkitza |
Aug 2 2008, 01:34 PM
|
greater good=svaki put kad si pijan? awww..to se mnogo cesto desava jesi pedofil...5godina=pedofilija...ae,peder nisi...ali bi jesi
@vip:jos uvek idemo na gej sajt znas kako je tr00 lika balder nasao..ju!svrsila sam This post has been edited by Neonkitza: Aug 2 2008, 01:37 PM |
Balder |
Aug 2 2008, 01:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 08 From: Beograd Member No.: 1.078 Status: Van MGa Ime i prezime: Danko Petrovic Škola/Razred: Visoka Elektrotehnicka Skola... vecno druga... |
Kakav sada gay sajt?! Ja nemam pojma o cemu se radi i nisam gay... niti bi...
-------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
VIP <3 |
Aug 2 2008, 03:43 PM
|
QUOTE(Balder @ Aug 2 2008, 02:45 PM) Ja nisam tako cula -------------------- Opsti kriminal. |
Balder |
Aug 2 2008, 03:48 PM
|
A tko si sad pa ti?! Skroz me zbunjujete... MySpace nije gay sajt...
|
Aug 2 2008, 06:29 PM
|
QUOTE(kika™ @ Aug 1 2008, 05:49 PM) hristina, a jel mislis da je on satanista? mislim, ipak si rekla da su svi metalci satanisti i prljavii.. Ma kako to niko ne mozhe da shvati? Ja sam htela da kazhem da svi satanisti slushaju metal, a ne da su svi metalci satanisti I, btw ne znam da li je satanista, ali sam znam da je zaaaaista zlatan dechko -------------------- Good
VIP <3 |
Aug 2 2008, 10:45 PM
|
Celavi kazi Nini da ti objasni ko sam ja... Upoznali smo se nekad davno I sreli smo se pre neko vece... na pesackom na Trgu (samo sto ste ti i jos neko presli ulicu, a Nina, Kikica i Mitko su stali na ostrvu)