Ljubav, :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Ljubav, :)
c1k4_ml3kc3 |
Aug 3 2008, 12:05 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Како је фино бити у улози observer-a
"Yep, pretty Wild, pretty wild" AnywayZ, leave "metalci" be - (оне који носе мартинке на лус четр'сто, убијте) -------------------- |
Balder |
Aug 3 2008, 12:08 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 08 From: Beograd Member No.: 1.078 Status: Van MGa Ime i prezime: Danko Petrovic Škola/Razred: Visoka Elektrotehnicka Skola... vecno druga... |
Hm... Objasnila mi je, i secam se od ranije... Ali se ne secam tog od pre neki dan
-------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
Neonkitza |
Aug 3 2008, 12:12 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
pijanduro kad si jeo pljeskavicu..pa smo prelazili ulicu...ti i ivanchica ste presli,a nas troje smo ostali da popricamo sa nekom finom tetom i njenim dragim..poznato?
|
Balder |
Aug 3 2008, 12:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 08 From: Beograd Member No.: 1.078 Status: Van MGa Ime i prezime: Danko Petrovic Škola/Razred: Visoka Elektrotehnicka Skola... vecno druga... |
Doesn't ring a bell... still... :/ a na kojem smo semaforu prelazili?!
-------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
Neonkitza |
Aug 3 2008, 12:48 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
od staklenca...ka stanici 26 :S ne znam kako da ti objasnim..
|
Balder |
Aug 3 2008, 01:09 AM
|
Dap, dap... znam koji prelaz... logicno... Ali se i dalje ne secam da smo stali... verovatno sam se zapricao sa Ivancicom...
|
Neonkitza |
Aug 3 2008, 01:58 AM
|
gledao si u mene!
|
VIP <3 |
Aug 3 2008, 11:09 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Samo se ti lazi, Neonko Pa svi znamo da je gledao u Mishka
-------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
Aug 3 2008, 12:05 PM
|
nije!NIJE!!!
|
Balder |
Aug 3 2008, 12:47 PM
|
pa..... sad....
|
VIP <3 |
Aug 3 2008, 12:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Neonkitza |
Aug 3 2008, 01:04 PM
|
rekao si da je to bilo zbog greatrer gooda sad je meni sve jasno...
|
VIP <3 |
Aug 3 2008, 01:23 PM
|
/me nije ukapirala
Neonkitza |
Aug 3 2008, 01:28 PM
|
i ne treba samo zapamti da je on pedofil...nije toliki peder
|
Wolfbrother |
Aug 5 2008, 09:52 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(maca @ Aug 1 2008, 04:00 PM) kad si rekla da je plav ponadala sam se ... ali metalac- to ne dolazi u obzir... imam ja drugarice i drugove koji su u tim gimnazijama pa bih dosla do njega, ali metalac ...steta za plavusana QUOTE(maca @ Aug 1 2008, 04:09 PM) nije stvar samo u odeci vec i u nacinu misljenja( ipak slusa to)... ali opet steta za pretpostavljam jako slatkog plavusana Da, da ma njih treba sve pobiti. Devojko vidi se da dosta znas o ovom zanru muzike. -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
maca |
Aug 5 2008, 10:09 AM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
ajme, nisam rekla da ih treba pobiti...svako slusa ono sta mu se svidja...meni se samo ne svidja kad metalci nose one lancuge, farbaju se u roze, narandzasto, zeleno.... na to sam mislila kada sam rekla da je razlika u nacinu misljenja... ima ljudi koji slusaju metal pa se teko ne oblace... ja sam ovim sto sam bila napisala mislila na ljude koji se ponasaju i oblace na nacin koji se meni licno ne svidja...
This post has been edited by maca: Aug 5 2008, 10:09 AM |
pyost |
Aug 5 2008, 10:17 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(maca @ Aug 5 2008, 11:09 AM) Neonkitzeeeee, ona te ugrozava -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maca |
Aug 5 2008, 10:24 AM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
|
Neonkitza |
Aug 5 2008, 10:48 AM
|
erm..metalci se ne farbaju tako :S lancuge jako retko..pobrkala si loncice
|
maca |
Aug 5 2008, 11:00 AM
|
ne poznajes neke ljude i bolje sto ih ne znas ... vecina fura crne majice i to, ali ja sam mislila na one druge kad sam rekla da imamo razlicito misnjelje... ti slusaju metal sa primesima jos nekih stvari
|