Smesne I Zanimljive Slike, Za razonodu ...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Smesne I Zanimljive Slike, Za razonodu ...
RZA |
Apr 27 2008, 07:17 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
gay? -------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Apr 27 2008, 11:12 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
maxydelanoche |
Apr 27 2008, 11:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
haha ovo Ninino to me podsetilo na jednu od onih reklama "nije svejedno" na stadionu ^^
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
SBS |
Apr 28 2008, 02:20 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
evo jedne
lol mada je ova sa Bušom još bolja This post has been edited by Badzin izalslanik: Apr 28 2008, 02:23 AM Attached thumbnail(s) -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
pyost |
Apr 28 2008, 04:59 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
The snorks |
Apr 28 2008, 05:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Jaoooooooo
Izvatavala sam ga i drzala za onu lepu koscatu saku u sredu dok se biologicarka nesto sa mojima baktala oko kompa I zasto Tihi? Mislim da Kosta bolje zvuci |
VIP <3 |
Apr 28 2008, 06:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Kosta je bio onaj prosli (onaj sto se sav raspao)
A kaze nasa biologicarka da najmladji djaci (kod nas sedmaci i osmaci) po pravilu u MG krste kostura... A oni su rekli Tihi... Jbg A sta mu fali imenu Ja sam imala tu cast da ga grlim i da plesem s njim I uspela sam da mu jbg odvalim vilicu Al oke je sad, nije ga puno bolelo, popravila je profesorka to Sreca pa me zena voli, nije se cak ni ljutila A samo sam pokusavala da mu savijem glavu I ono otpalo -------------------- Opsti kriminal. |
The snorks |
Apr 28 2008, 07:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
maxydelanoche |
Apr 28 2008, 07:41 PM
|
@Miss: ja ti kazem da ti hvatas sve sto je musko ma u kojoj meri se raspadalo
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Apr 28 2008, 07:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Tihi se ne raspada Tihi je nov Toliko je nov da je tek nedavno (pre jedno mesec-dva) sklopljen I to malo rahiticno - isle su mu noge u O, kao da je fudbaler, tj kao da je jahao bure, ili (kako je Martin mudro primetio) kao da ga je neko posteno rasirio Ma sta to nzacilo
Anyway, rekla sam da se nije raspao, popravila ga je prof -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Apr 28 2008, 07:58 PM
|
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Apr 28 2008, 08:48 PM) i lici na njega da tako nesto izvali -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
^_NiN0_^ |
Apr 28 2008, 08:32 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
moj je lepsi
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
The snorks |
Apr 28 2008, 08:33 PM
|
|
^_NiN0_^ |
Apr 28 2008, 08:54 PM
|
pa na to sto mislis
The snorks |
Apr 28 2008, 09:59 PM
|
Znaci, ipak je kostur u pitanju
This post has been edited by The snorks: Apr 28 2008, 09:59 PM |
Hannibal Lecter |
Apr 28 2008, 10:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
The snorks |
Apr 28 2008, 10:58 PM
|
Postao si gori i od kike i od ljube zajedno
Znaci sledeci put prvo napomena pa onda link,molicu... Neki treba da idu na spavanje posle ovoga |
Hannibal Lecter |
Apr 28 2008, 11:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
sorry
inace lini mi dala MARA -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
VIP <3 |
Apr 28 2008, 11:26 PM
|
Okej. Upravo sam zazalila sto sam pre malo manje od mesec dana napunila 16.5 godina, pa sam pratila Ilijino uputstvo i otvorila link. Dakle fuj. Nikad vise necu jesti narandze.
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Apr 28 2008, 11:43 PM
|
QUOTE(Hannibal Lecter @ Apr 29 2008, 12:25 AM) sta im se izvinjavas SVE CETE POSTATI TAKVE! NJA NJA! i ti ilinka ;P da se razumemo, mene ce neko ubiti na vreme -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.