Interesantni Linkovi, :) :) :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Interesantni Linkovi, :) :) :)
Puzzler |
Oct 27 2006, 05:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
NVM... Sa sajta su
-------------------- |
Iva |
Nov 25 2006, 01:51 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
3dM@niak |
Nov 25 2006, 01:58 AM
|
Group: Članovi Joined: 18-November 06 Member No.: 203 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Luka Tilinger Škola/Razred: FPU I |
e pa to smo kod ocnog radili! jel mi verujete da samo prvi vidim?
i vidim idiota na kraju kod ocnog sam video prva 2 This post has been edited by 3dM@niak: Nov 25 2006, 02:00 AM |
RZA |
Nov 25 2006, 02:00 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
jao ta fora....
50 puta sam je radila.. .. samo vam svima preporucujem da malo pojacate zvucnike posto se jedva cuje.. i dobro pogledajte.. .. This post has been edited by Spužva: Nov 25 2006, 02:03 AM -------------------- cold
|
3dM@niak |
Nov 25 2006, 02:03 AM
|
Group: Članovi Joined: 18-November 06 Member No.: 203 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Luka Tilinger Škola/Razred: FPU I |
ne, ozbiljno, jel vidis brojeve? (moram palim, nastavicemo mas-off topic sutra )
|
RZA |
Nov 25 2006, 02:04 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
jel si uradio?..
naravno da vidim.. .. -------------------- cold
|
Iva |
Nov 25 2006, 02:30 AM
|
QUOTE nastavicemo mas-off topic sutra Imas li ti msn? Ja sam se malo pogubila kod 71.. ja napisem 13 ali prvi put sam znala -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
^_NiN0_^ |
Nov 25 2006, 10:54 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ahahaha ... bas je gadna ona slika na kraju
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
milija |
Nov 25 2006, 11:13 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Joj, Iva.
Nocas mi je dala kao vidi taj test dok smo razgovarali na MSN-u. Zvucnici su mi bili max pojacani. Na kraju sam se tako razbudio da sam tek u 4 otisao na spavanje -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
Puzzler |
Nov 25 2006, 11:29 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
HAHAHA Kako je moćno...
Jel se na slici pre one uopšte vide brojevi? -------------------- |
3dM@niak |
Nov 25 2006, 12:06 PM
|
ja vidim samo prvi.
|
Iva |
Nov 25 2006, 01:01 PM
|
Milija.. ko je koga zadrzao?
Meni prvi put nije bilo nista a drugi put (nocas) sam se pretrgla Nenade, pa FTLOG vide se brojevi Ja sam iso legla u 4, a zaspala tek u pola 5! I ustala u 7 i nista vise -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Nov 25 2006, 02:26 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
A bas sam se pitao zasto ne vidim poslednji broj
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Puzzler |
Nov 25 2006, 03:55 PM
|
QUOTE(Iva @ Nov 25 2006, 01:01 PM) Video sam i ja brojeve Ali pitam za pretposlednju sliku, pre one "satanske" Već mi je imenjak odgovorio This post has been edited by Puzzler: Nov 25 2006, 03:56 PM -------------------- |
Iva |
Nov 25 2006, 07:53 PM
|
Nenade bili su ti ukljuceni zvucnici?
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Puzzler |
Nov 25 2006, 08:38 PM
|
Naravno
Ništa posebno... Ja nisam emotivna osoba, uopšte, nije mi se ništa desilo... Samo sam pao sa stolice, i nisam ustao pola minute -------------------- |
Iva |
Nov 25 2006, 09:13 PM
|
Haha... ma daj.. ne lupaj
|
RZA |
Dec 2 2006, 05:19 PM
|
-------------------- cold
|
aphr0 |
Dec 9 2006, 01:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-August 06 Member No.: 81 Status: Van MGa Škola/Razred: I bg gimnazija |
QUOTE Zvucnici su mi bili max pojacani. I meni -------------------- |
Puzzler |
Dec 16 2006, 09:06 PM
|
-------------------- |