Provlachenje Kroz Muziku, (satanizam)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Provlachenje Kroz Muziku, (satanizam)
maxydelanoche |
May 4 2008, 10:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(ShadyLady @ May 3 2008, 04:26 PM) Aha aha... preslusaj ti Leave us alone live verziju od Gentlemana, pa posle pokusaj da izgovoris da marihuanu ne treba legalizovati... LEGALISE IIIIT Elem, mrzi me sve da citam, mnogo ste pisali nemam ja bas toliko vremena za forum... Koliko sam skontala sa ove stranice, SB je ponovo i u jos jacoj meri pokazala da joj neko puni glavu predrasudama. Meni licno zvuci kao da su to roditelj / neko blizak i apsolutno konzervativan i neinformisan. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
ShadyLady |
May 4 2008, 10:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Nema potrebe, ja i bez te pesme mislim da marihuanu treba legalizovati.
(iako nikad nisam probala) |
LoshMeeBre |
May 4 2008, 10:54 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
E da ljudi ajmo neki miting... Skuplja se ekipa, sve nas je vise
(oh zasto li znam napamet ovaj smajli ) -------------------- |
VIP <3 |
May 4 2008, 11:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(LoshMeeBre @ May 4 2008, 11:54 PM) Ae -------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
May 4 2008, 11:08 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Tanja, ti ne mozes. .. Ti si izneverila nasu cetu, jos pre no sto se uclanila...
dobro de moze, opet preko veze -------------------- |
maxydelanoche |
May 4 2008, 11:12 PM
|
QUOTE(ShadyLady @ May 4 2008, 11:42 PM) Ma iz zezanja navedoh primer bas sad slusam tu pesmu i taaako se lozim na nju... rege ftw. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
May 4 2008, 11:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(LoshMeeBre @ May 5 2008, 12:08 AM) Tanja, ti ne mozes. .. Ti si izneverila nasu cetu, jos pre no sto se uclanila... dobro de moze, opet preko veze Slab si na mene -------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
May 4 2008, 11:17 PM
|
QUOTE(VIP (ex Miss) @ May 5 2008, 12:16 AM) Ma jos mi dugujes jednu kafu pa odrzavam lepe odnose -------------------- |
VIP <3 |
May 4 2008, 11:18 PM
|
Ja i dalje cekam da se ti smilujes da idemo na kafu Zvala sam te 100 puta
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
May 5 2008, 12:03 AM
|
Blah, nije mi se zurilo da radim nesto pa sam ipak citala
QUOTE(Neonkitza @ May 1 2008, 11:42 PM) slusam metal negde od 6-7 razreda (rock pre,i to stari stari rock,domaci jako slabo) i nista mi ne fali...cak me opusta... Boldirani deo... QUOTE Previshe vas slusha metal, a dobar deo osvaja svakojake nagrade na takmichenjima i ima odlichan uspeh u shkoli i jednostavno... ima visok IQ, ali... Ne mogu da shvatim zashto toliko pametnih ljudi mora da slusha bas metal, kad od jedne Cecine pesme nemash potrebu da nekog ubijesh, niti da se ti ubijesh. Mislim (malo sam muzichki obrazovana, pa znam) ona nema NIKAKVE glasovne mogucnosti, ali nemaju ni ti vashi pevachi, samo shto su se nekome dopali, pa ih je progurao i eto ih. Ima nekih Cecinih pesama koje su mi nekako simpaticne ALI od svih ostalih prilicno IMAM zelju da se ubijem kad ih cujem Za uopste citirani deo mi je bilo tesko da poverujem da ga je napisala iole zdrava osoba... QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ May 2 2008, 12:56 AM) Pod 1: Ako slushash metal nisi satanista Pod 2: Metal slushaju svi satanisti Pod 3: Ne krivim dotichnu gospodjicu za sve, ali ima stvari koje si potpuno unishtila. Nisam bila ista osoba. I da, MRZIM DOORSE!!!!! Eto bash mi je bljak kad ih chujem Pod 4: Mrzim metal jer se kroz njega propagira satanizam Pod 5: Volim RHCP, ali ih nisam slushala par meseci. Shta sad? Jednostavno mi se svidjaju dve njihove pesme, a ostale sam (nekad) slushala u produzhetku Pod 6: Ja pokushavam da vas upozorim Pod 7: Toga ima po Beogradu sigurno Pod 8: Satanski obredi su sledeci: - Zrtvovanje nekakvog pevca - Zrtvovanje beba chiji je makar jedan roditelj satanista - Meshanje svoje krvi sa krvlju tog istog pevca i pijenje istog - Potpisivanje svojom krvlju da prodajesh dushu djavolu (da, da, to nije samo fraza) Pod 9: Nemojte mi vi prichati da mi je neko napunio glavu, niti da sam slaba lichnost. Ja nisam neki dzambas, ali sam sasvim normalna i moja lichnost je prilichno jaka, ali to nije vasha stvar Adios amigos! 1) istina. 2) LOL znas sve sataniste? i svi Bugari su licemeri? 3) nesto te unistava onoliko koliko mu ti dozvolis. 4) a ne mrzis grand jer se kroz njega propagira kurvanje? 6) jao, bas ti hvala, bas si ljubazna. 7) lolololololol vise ne izlazim na ulicu, moram da se cuvam od Beogradjana satanista. (ok ok znam da mnogi ovo moje naselje i ne kontaju kao BG ) 8) prvo i drugo su paganski obicaji. satanistickih obreda ima sirok spektar i ima cak i zanimljivijih. to sto si odgledala neki bljutav dokumentarac / procitala tekst u Trecem oku o satanizmu ne znaci da sada znas sve o tome. 9) Hahaha. vidi se vidi se ^^ kako si jaka i psihicki stabilna i... stvarno, ali stvarno te zalim. i svaka cast liku koji je izmislio tu terapiju za ispiranje mozga kojoj si se ti podvrgla... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Kuzman |
May 5 2008, 12:34 AM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
pa opste je poznato da metalac postaje samo onaj ko je doziveo dodir iz pakla!
I'm the devil, i'm the metal! i luv black metal -------------------- |
Iva |
May 5 2008, 12:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(Kuzman @ May 5 2008, 01:34 AM) pa opste je poznato da metalac postaje samo onaj ko je doziveo dodir iz pakla! I'm the devil, i'm the metal! i luv black metal Druže, jes pripremio petlove? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Kuzman |
May 5 2008, 01:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
vec su zaklani..
-------------------- |
ShadyLady |
May 5 2008, 04:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Mogu li i ja da se pridruzim obredu? Mislim, jeste da slusam Cecu, ali... ono, kao... pod uticajem tolikih metalaca na forumu postadoh i ja satanista )))))))
|
Slovenatz |
May 5 2008, 07:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Yu-gi @ May 1 2008, 11:24 PM) OMFG sta fali Ceci?Da li si ti normalna? Kao prvo i prvo mogu da se kladim da neko poput tebe ne razume text bez lyricsa,a onda kao posle navodno propovedas kako ima extra text i ta govna...I verovatno ti treba 5 godina da bi skapirala...JA slusam nasu muziku i nema naprezanja... I uzivam u onom sto slusam... Pa TF muzika je napravljena tako da se izbegavaju naprezanja, i suvisne stvari poput poruke i umetnicke vrednosti. Samo nastavi da slusas, ali prestani da *****s drugima. QUOTE(Neonkitza @ May 1 2008, 11:42 PM) ...slusam metal negde od 6-7 razreda (rock pre,i to stari stari rock,domaci jako slabo) i nista mi ne fali... Naravno, ti si savrseno normalna @SB: Stvarno ti se divim, dosla si ovde da nas jadne neupucene duse upozoris na zle satanisticke poruke... Ja isto slusam metal, ali cu sad da sednem da razmislim o svojim postupcima. @t: Da ne bi objasnjavao sta slusam Stalno imam potrebu da odem do porodilista na uzinu, ali uvek zaboravim da ponesem kečap... Krv male dece nije ukusna bez kečapa -------------------- |
Neonkitza |
May 5 2008, 08:49 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ja znam zasto je tada bila sjebana ^^ kad slusas metal/rock u stvari imas mozak koji koristis...ako slusas TF ne koristis veci deo mozka,pa ne mozes da budes sjeban,posto ne razmisljas...naravno ima izuzetaka
|
Eagle1914 |
May 5 2008, 08:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ May 2 2008, 12:56 AM) Pod 1: Ako slushash metal nisi satanista Pod 2: Metal slushaju svi satanisti Pod 3: Ne krivim dotichnu gospodjicu za sve, ali ima stvari koje si potpuno unishtila. Nisam bila ista osoba. I da, MRZIM DOORSE!!!!! Eto bash mi je bljak kad ih chujem Pod 4: Mrzim metal jer se kroz njega propagira satanizam Pod 5: Volim RHCP, ali ih nisam slushala par meseci. Shta sad? Jednostavno mi se svidjaju dve njihove pesme, a ostale sam (nekad) slushala u produzhetku Pod 6: Ja pokushavam da vas upozorim Pod 7: Toga ima po Beogradu sigurno Pod 8: Satanski obredi su sledeci: - Zrtvovanje nekakvog pevca - Zrtvovanje beba chiji je makar jedan roditelj satanista - Meshanje svoje krvi sa krvlju tog istog pevca i pijenje istog - Potpisivanje svojom krvlju da prodajesh dushu djavolu (da, da, to nije samo fraza) Pod 9: Nemojte mi vi prichati da mi je neko napunio glavu, niti da sam slaba lichnost. Ja nisam neki dzambas, ali sam sasvim normalna i moja lichnost je prilichno jaka, ali to nije vasha stvar Adios amigos! 1. Није тачно, сви металци су сатанисти... 2. Тачно! 3. Шта су Дорси? 4. Тачно. 5. И ја сам их волео, ал су сатанисти... Онда их ипак мрзим... 6. Хвала.... 7. Ееее, има и по нашој школи..... страшно.... 8. То су обреди металаца => тачно! 9. Ћао.... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ilickapiten |
May 5 2008, 08:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(Slovenatz @ May 5 2008, 08:39 PM) Pa TF muzika je napravljena tako da se izbegavaju naprezanja, i suvisne stvari poput poruke i umetnicke vrednosti. Oces da kazes da je metal neka visoko intelektualna muzika? -------------------- Vidimo se u citulji
|
Iva |
May 5 2008, 09:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(ilickapiten @ May 5 2008, 09:57 PM) Definiši visoko intelektualnu. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Eagle1914 |
May 5 2008, 09:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(Iva @ May 5 2008, 10:00 PM) Оће да каже да ти не треба много мозга да би је слушао.... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|