Provlachenje Kroz Muziku, (satanizam)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Provlachenje Kroz Muziku, (satanizam)
ilickapiten |
May 5 2008, 10:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
Sto sta ti nije jasno???? Muzicari koji drndaju one jadne gitare i pevaci koji ispustaju krikove kao kad se kolju svinje... To je po tebi muzika?
-------------------- Vidimo se u citulji
|
Kuzman |
May 5 2008, 10:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Pogotovo oni gitaristi na pinak tebe koji imaju gajtan od gitare utaknut u svoj anus umesto u pojacalo...
-------------------- |
ilickapiten |
May 5 2008, 10:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(Slovenatz @ May 5 2008, 11:11 PM) Ne pevaju i ne sviraju svi dobro, ali definitivno imaju bolje to rade sem eventualno sviranje bubnjeva... -------------------- Vidimo se u citulji
|
Eagle1914 |
May 5 2008, 10:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(ilickapiten @ May 5 2008, 11:12 PM) Кеве ми, јбт ко да си узео да кољеш крмачу тупим ножем.... Мелодично до јаја -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
Djole |
May 5 2008, 10:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Cek cek, on zapravo tvrdi da je muzicki gledano metal gori od TF?
Ne slusam metal puno kao sto sam vec rekao, niti sam fan, ali nisam naisao dosada na bilo sta da mogu da kazem da je (muzicki gledano) gore od TF. -------------------- no future for you
|
Eagle1914 |
May 5 2008, 10:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(Djole @ May 5 2008, 11:34 PM) Да Још један! Металци свих земаља, уједините се!:rolleyes: -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ilickapiten |
May 5 2008, 10:40 PM
|
QUOTE(Djole @ May 5 2008, 11:34 PM) Ne tvrdim to je potvrdjeno !!!! -------------------- Vidimo se u citulji
|
Eagle1914 |
May 5 2008, 10:42 PM
|
Провокација!
У очи ме гледаш, опако а то ми прија, гледаш ме а не даш. то је провокација.. Шта је нико више ништа? Нисте солидарни? То сам од вас бар очекивао.... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
maxydelanoche |
May 5 2008, 11:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
u cemu je poenta o.O
ucim fiziku tri sata (ok ok, ucim i gledam "Razjareni bik" - bas kul film ) i vi ispisete tri stranice sou, muzicki gledano, UKUSI SE RAZLIKUJU. U cemu je fora reci "metal je izdrndavanje na instrumentima" ako ne slusas tu muziku i u cemu je fora reci "metal je dobar zato sto postoji nesto gore kao sto je TF"... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
ShadyLady |
May 5 2008, 11:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
ma, tema je strosena, ali je dobra za offtop i ke***nje...
ps, samo ti uci, trebace ti |
ilickapiten |
May 5 2008, 11:20 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ May 6 2008, 12:05 AM) Pa bas zato sto je izdrndavanje na instrumentima je ne slusam !!! -------------------- Vidimo se u citulji
|
maxydelanoche |
May 5 2008, 11:21 PM
|
mdaj bre...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
estranged |
May 6 2008, 01:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-February 08 Member No.: 904 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ May 1 2008, 10:12 PM) Pazdravljaju vas garjachim privjetam! Uzhivajte u metalu, ali ipak mora da vama neshto fali, chim to znate i slushate. Kada sam chula da KISS ne znachi "poljubac" nego "King In Satanic Service" odustala sam od kiss-a za sva vremena. Na vjek i vjekov. To je najchudnije kod vas me(n)talaca, i da... banujte me zbog ovoga, ako se nalazite toliko povredjenim Jaoj bre devojko...ovo je mnoogo glupo...mislim....zasto bi te interesovalo to uopshte?? Muziku slushamo zato shto nam prija...Kakve veze ima sa njom kakve su osobe ti koji pevaju, chime se oni bave privatno? Da li se drogiraju ili zhrtvuju svoje bebe, ili se klanjaju vragu, ili shta god....? Ti zaista kada slushash neshto razmishljash o tome? Jbt breeee devojko...Nemoj da se opterecujesh time...Zapravo sve je stvar psihe, ako ti mislish da to utiche na tebe uticace...Isto kao shto su budale u osnovnoj napijale pijuci koka-kolu... niko ne mozhe da te natera na neshto shto necesh....da utiche na tebe, ako si stabilan....pogotovu ne.....zvuk?? Wtf? slusham sve shto mi se svidi....I u zavisnosti od raspolozhenja....kod mene je to u fazama.... Ovo chisto da se ukljuchim i ja malo u raspravu... kasnim malo za vama koji dan, al nema veze -------------------- Born to be wild
|
Slovenatz |
May 6 2008, 01:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Zar nije Knights In Satan's Service?
-------------------- |
estranged |
May 6 2008, 01:32 PM
|
-------------------- Born to be wild
|
Slovenatz |
May 6 2008, 01:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
-------------------- |
smorko_gusic |
May 6 2008, 01:51 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Slovenatz @ May 6 2008, 02:29 PM) To su samo price. Bend se u svom pocetku zvao **** (sto nije bio akronim ni za sta), ali nisu hteli da ih puste u javnost pod takvim imenom pa su nasli nesto priblizno, a pristojno kao zamenu -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Iva |
May 6 2008, 03:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ma, ista priča kao i za AC/DC (antichrist Devil's children) ...
Nego, da, ja razmišljam o tome što slušam -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
May 6 2008, 04:24 PM
|
I ja razmisljam o tome sto slusam, dok slusam rege. Ostala muzika me uglavnom ne dotice tako :S
Sto se tice texta koji je Slovenac postovao: QUOTE Every band that has made a pact with satan has had a member die. Rolling Stones, Led Zeppelin, Beatles, The Who, etc. Neee, zivece svi doveka o.O Nisam imala nameru da citam dalje pa sam samo skrolovala do kraja teksta. Ono za Romana Polanskog je nevidjeni bullshit. ETA: jos nesto mi pade na pamet. Ako je metal satanisticka muzika, ja ne znam sta se sve za rege moze reci to je bukvalno promovisanje rastafari pokreta sektaska muzika bi se bukvalno moglo nazvati. samo sto nije This post has been edited by maxydelanoche: May 6 2008, 04:26 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
estranged |
May 6 2008, 04:36 PM
|
lol razmishljate o muzicharima...?
Ja ne,samo o tekstu, ostalo me ne zanima.... -------------------- Born to be wild
|