Eurosong 2008, - opsta diskusija -
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Eurosong 2008, - opsta diskusija -
LoshMeeBre |
May 4 2008, 10:17 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Mada se ana bas i ne snalazi nesto najbolje sa engleskim, koliko sam cuo
-------------------- |
ShadyLady |
May 4 2008, 10:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
NJaaaaaa... naucila bi napamet 100 recenica, kao da je to problem...
|
VIP <3 |
May 4 2008, 10:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ana je mutava Novak je ok, ali ona jer mutava Pa ta ni na srpskom ne moze o tenisu za koji je kao pro da sklopi 10 recenica. Pobogu
-------------------- Opsti kriminal. |
Hannibal Lecter |
May 5 2008, 01:08 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Ana nije mutava i Ana bi po meni jedina od tenisera mogla da vodi
Jelena je mutava Kad je bio onaj docek posle Roland Garosa jedino je Ana imala spreman govor i stvarno fino pricala, Djokovic se nesto gubio, a nista nije konkretno rekao a Jelena je izustila jednu jedinu rec MOOOOLITVA Toliko sam bar ja primetio koji ne pratim bas tenis :shy: -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
May 5 2008, 01:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Da, to sa teniserima bi stvarno bila fora
Mene jaaako nervira sto ce nasi 100% da ubrljaju organizaciju, sto ce homoseksualci u inat da naprave paradu tacno tada, sto je ta voditeljka, iako je ne znam, zasigurno mutava, sto Zeljko briljira ^^ sa engleskim, sto ce neke pametne grupice da se naprave pametne i napadnu na ulici predstavnike neke zemlje koja je priznala Kosovo i opet cemo ispasti necivilizovana stoka. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
^_NiN0_^ |
May 5 2008, 11:55 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(maxydelanoche @ May 4 2008, 10:52 PM) E ljudi, kad je Evrovizija? Mrzi me da guglam. Nije mi se placalo toliko, ali sam ozbiljno razmisljala da idem. Ali ono, skontah da mi i nije nesto vazno u zivotu to da vidim. Praticu preko TV-a verovatno... bolje da gadjam TV kad vidim kako ce nasi lose da organizuju, nego voditelje tamo da gadjam... mada, od Beovizije ne moze gore da bude. 24. maj finale, a dva dana pre toga dve polufinalne veceri , tj 21. i 22. maja -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Iva |
May 5 2008, 12:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(ShadyLady @ May 4 2008, 08:39 PM) Ne. Ne. Ne znam ih. Ne znam ih. Ne znam ih. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
The snorks |
May 5 2008, 03:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Voditeljski par...hmm,ako je jedan od ona 2 para sto su bili na Beoviziji, onda strasno,pesme nisam cula cekam premijerno izvodjenje, ne idem,ali cu gledati prenos kao i svake godine
@Iva : bas si bila recita |
maxydelanoche |
May 5 2008, 03:27 PM
|
A te parove gluposti su taaako ispalili... doduse i treba, jer su mutavi i nesnalazljivi. ali je bilo to fazon takmicenje i trebalo je oni da vode, sad ce da glume nesto u backstage-u... :S
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
SBS |
May 5 2008, 05:28 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
QUOTE(ShadyLady @ May 4 2008, 08:39 PM) Naravno da NE, naravno da NE, grozne, grozan(mada ne znam ko je?) Srbiju -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
maxydelanoche |
May 5 2008, 06:21 PM
|
O zasto me ne iznenadjuju Badzini odgovori
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
ShadyLady |
May 5 2008, 10:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
hejteri...
|
SBS |
May 6 2008, 01:09 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Izvini filološkinjo
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Eagle1914 |
May 6 2008, 07:38 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(ShadyLady @ May 4 2008, 08:39 PM) 1. Вероватно нема више карата, али бих волео да одем са девојком, што да не.... 2.. Пратио сам сваке године, али очигледно не као ви.... Једном сам само гласао. Прошле године за Русију, из ината , јер су ми цимери на такмичењу из историје пљували по том начину гласања по православној и националној линији ) 3. Никад нисам слушао песме пре такмичења... 4. Шта фали Јовани? Све је боље од оних тенисерских говна... 5. За Србију, па онда редом Русију, Грчку, Кипар, Јерменију итд.... Гласање по националној линији, закон Због тога само и волим Евровизију This post has been edited by Eagle1914: May 6 2008, 07:39 AM -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
Iva |
May 6 2008, 01:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Hannibal Lecter |
May 6 2008, 01:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
E sad sto se tice bratskih glasova, mislim da je prosle godine predjena svaka mera, a da ce ove godine biti jos gore...
Stvarno je bezveze da svake godine najvece poene daju medjusobno zemlje ex-yu, ex-sssr, kipar-grcka, rumunija-moldavija, ali i glasovi iz dijaspore (najvise za tursku, ex-yu, grcku...) Prosle godine se bukvalno mogao videti nacionalni sastav nekih zemalja,.. Ja licno ne glasam, ali uvek navijam za zemlju koja mi se najvise svidja i potpuno mi je bezveze da neka dobra pesma iz zapadne Evrope ne pobedi zbog toga sto njeno stanovnistvo nije raseljeno po svetu -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
May 6 2008, 04:15 PM
|
QUOTE(Hannibal Lecter @ May 6 2008, 02:46 PM) Svake godine se moze videti nacionalni sastav nekih zemalja ffs -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
May 6 2008, 05:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Pa jbg Zato mi dobijamo poene od Ssvicarske, Nemacke etc Ko im je kriva kad ima toliko nasih gastarbajtera tamo Dobro je dok pobedjujemo
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
May 6 2008, 06:22 PM
|
Blah... Ali uvode neke mere sto se tice toga koliko sam ja skontala... tipa da se podeli polufinale (ili je i ranije bilo podeljeno? ) tako da se rastave bivse clanice SFRJ-a i SSSR-a... A budimo realni, zar je normalno da prosle godine Ukrajina sa ONIME (pri cemu mislim i na shemale izvodjaca/icu i na debilnu pesmu) prodje bolje od ne secam se ni ja koga sve koji su svi imali mnogo bolje pesmice o.O o.O o.O
LoshMeeBre |
May 6 2008, 06:30 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Al pazi ukrajina je u svim kladionicama bila prvi favorit... Zaboravljas da je to gay takmichenje a oni su imali neku gay ekipu Al mi smo imali gay ekipu i vise gasterbajtera pa smo pobedili
-------------------- |