Eurosong 2008, - opsta diskusija -
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Eurosong 2008, - opsta diskusija -
VIP <3 |
May 24 2008, 11:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
RUsi imaju prelep jezik. Zasto su zaboga pevali na engleskom?
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
May 24 2008, 11:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ May 25 2008, 12:52 AM) ******. Ali priznajmo da su ovako imali mnogo vece sanse Meni iskreno dodje da se ubijem kad vidim da Makedonci ili Rusi pevaju na engleskom tako pevljivi jezici ffs :S -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
May 24 2008, 11:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(maxydelanoche @ May 25 2008, 12:51 AM) Oba citata Q4T. Ali stvaaarno... to sto Kalomira ima bolju zadnjicu nego Dima (mada se ne bih slozila ^^) ne znaci da je ona trebala da pobedi i taj fazon "prosle godine nam nacin glasanja nije smetao, a ove godine nam smeta"... Poenta: fu all btw, da se razumemo, ne napadam nikoga i ne svadjam se ni sa kim ^^ samo branim zasluzenog pobednika I was mistaken. You HAVE pleasured yourself while watching Eurovision @t: Nije bila pesma na ruskom zato sto ne bi onda dobijala poene od zapadnih zemalja, samo od sigurnih glasova od ranije, This post has been edited by Slovenatz: May 25 2008, 12:02 AM -------------------- |
Hannibal Lecter |
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(maxydelanoche @ May 25 2008, 12:53 AM) ******. Ali priznajmo da su ovako imali mnogo vece sanse Meni iskreno dodje da se ubijem kad vidim da Makedonci ili Rusi pevaju na engleskom tako pevljivi jezici ffs :S A na drugu stranu Siptarka i Turci pevaju na maternjim -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
VIP <3 |
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Grcka rules
Oduvek sam volela Pluscenka. ALI VECERAS SU NJIH TROJICA IZGLEDALI KAO TRI GEJA UTEKLA IZ LUDARE U PADINSKOJ SKELI! Posebno u onom delu gde klece i masu rukicama. Fuj -------------------- Opsti kriminal. |
voja |
May 24 2008, 11:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
cekaj,cekaj kakve su to price da su grcka,jermenija i ukrajina tralala a rusija do jaja???po cemu je to bolja?po tome sto ima ruzan ritam?ili mozda po tome sto je lik obrijao grudi pa pocepao kosulju???dajte molim vas,lik se tamo uvija po bini ko neko govance,pa takvih 100 pesama vidis svaki dan na mtv...grkinja je bre najjaca,mnooogo je slatka i barem ima pevljivu pesmicu...jel tako tanja?
-------------------- Eliot je peder :)
|
maxydelanoche |
May 24 2008, 11:57 PM
|
QUOTE(Slovenatz @ May 25 2008, 12:54 AM) I was mistaken. You HAVE pleasured yourself while watching Eurovision q4t je bio za drugi deo a o "pleasuranju yourselfova" najbolje govori koliko biste svi glasali za ove polugole pevaljke QUOTE @t: Nije bila pesma na Ruskom zato sto ne bi onda dobijala poene od zapadnih zemalja, samo od sigurnih glasova od ranije, Khm... kada kazes "na ruskom" pise se malim slovom ^^ Grkinja je mala glupaca ffs jes' da bih dala pola kose da imam njene noge ^^ ali kad je pokusala da sastavi recenicu na engleskom ^^ -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Gaara |
May 24 2008, 11:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
Voja kralj
|
VIP <3 |
May 25 2008, 12:00 AM
|
QUOTE(voja @ May 25 2008, 12:56 AM) cekaj,cekaj kakve su to price da su grcka,jermenija i ukrajina tralala a rusija do jaja???po cemu je to bolja?po tome sto ima ruzan ritam?ili mozda po tome sto je lik obrijao grudi pa pocepao kosulju???dajte molim vas,lik se tamo uvija po bini ko neko govance,pa takvih 100 pesama vidis svaki dan na mtv...grkinja je bre najjaca,mnooogo je slatka i barem ima pevljivu pesmicu...jel tako tanja? TOTALNO SE SLAZEM. I to ne samo zato sto je u pitanju Grkinja koja me odusevljava, nego sto je ono bio gejevsko gejevski hgej nastup. I nisam homofobicna. Ali previse gej. QUOTE(maxydelanoche @ May 25 2008, 12:57 AM) Grkinja je mala glupaca ffs jes' da bih dala pola kose da imam njene noge ^^ ali kad je pokusala da sastavi recenicu na engleskom ^^ !(lepa=>glupaca) -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
May 25 2008, 12:04 AM
|
QUOTE(VIP (ex Miss) @ May 25 2008, 01:00 AM) Ja i nisam rekla da je glupa zato sto je lepa. Vec zato sto nije umela da sklopi prosto prosirenu recenicu. ne izvrci ono sto sam rekla. FU all, imam pametnije stvari sad da radim Rusija je (zasluzeno) pobedila i vase bunjenje nece nista promeniti iwin. P.S. Ne mogu da verujem kako neko moze da tvrdi da je Dima Bilan gay... potpuno je ocigledno da to govorite samo da biste nasli neku uvredu. Ae bar kazite kako vam se pesma ne dopada, a ne se*ite. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Slovenatz |
May 25 2008, 12:05 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Svejedno, koliko god da je sranje takmicenje to je sranje takmicenje koje smo mi pobedili ( ) i koje je omogucilo da se govori o Srbiji bez slika necega u plamenu.
-------------------- |
^_NiN0_^ |
May 25 2008, 12:06 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Oni "izakamerni" voditelji su rekli da se gusari svidjaju deci. Koliko sam video onaj glavni je u'vatio onu jednu za guzu . Kakav primer ...
Ae da ne ispadne da samo pljujem pobednika, dakle cuo sam da ce dati pare u dobrotvorne svrhe-ako pobedi. I gledajte lepsu stranu. Organizacija je bila "Vrh, brate" . Vidi se da su se trudili svi Jos i kada je Brega dosao podigao sve na noge (inace ja ne volim trubace). This post has been edited by ^_NiN0_^: May 25 2008, 12:08 AM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Gaara |
May 25 2008, 12:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
Kao prvo i prvo Grkinja zna Engleski posto je rodjena u SAD i tamo zivela mnogo godina
QUOTE(maxydelanoche @ May 25 2008, 01:04 AM) P.S. Ne mogu da verujem kako neko moze da tvrdi da je Dima Bilan gay... potpuno je ocigledno da to govorite samo da biste nasli neku uvredu. Ae bar kazite kako vam se pesma ne dopada, a ne se*ite. To sto uvrece kukovima dok hoda i skici kao zensko su dovoljni razlozi... This post has been edited by Yu-gi: May 25 2008, 12:08 AM |
^_NiN0_^ |
May 25 2008, 12:08 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
KOLIKO PARA , TOLIKO MUZIKE
dovoljno je to reci ! -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
voja |
May 25 2008, 12:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
QUOTE(maxydelanoche @ May 25 2008, 01:04 AM) P.S. Ne mogu da verujem kako neko moze da tvrdi da je Dima Bilan gay... potpuno je ocigledno da to govorite samo da biste nasli neku uvredu. Ae bar kazite kako vam se pesma ne dopada, a ne se*ite. ne znam ja dal je on gay,stvarno me ne zanima njegovo sexualno opredeljenje,ali kad se onako izbrije i mase rucicama valjajuci se po zemlji i bacajuci one tuzne osecajne poglede,lik stvarno IZGLEDA kao pederchina...i lose je to sto je pobedio tipican predstavnik ovih danasnjih pevaca koji imaju glas zenstveniji od pevachica...ODVRATNO -------------------- Eliot je peder :)
|
SBS |
May 25 2008, 12:12 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Sad svi pizdite na način glasanja, a prošle godine vam nije smetalo,a ?
meni se njaviše svidela grkinja, mada sam gledao sam pregled za vreme glasanja, a čuo sam da su Finci metalci , a da hrvati imaju repera od 128 godina -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
^_NiN0_^ |
May 25 2008, 12:13 AM
|
Hocete reci - feminiziran.
@Badza: Ja se ne zalim sto je "dijaspora" dala malo bodova, kad nismo ni zasluzili ;P, a verujem da se i ostali slazu This post has been edited by ^_NiN0_^: May 25 2008, 12:14 AM -------------------- Yo!hambin,
maxydelanoche |
May 25 2008, 12:13 AM
|
QUOTE(Yu-gi @ May 25 2008, 01:06 AM) ******, PREKINITE DA IZVRCETE ONO STO KAZEM. Nisam rekla da ne zna engleski... Rekla sam da nije umela da sastavi prosto prosirenu recenicu (na engleskom). To cak uopste je i glupa primedba, cak priblizno glupa koliko vasa primedba da je Dima gay. Sve i da jeste (a nije ), so what? Ae lepo napisite "pesma je bila losa"... "u pesmi mi se nije svidelo ovo ili ono". a ne "bio je gay", "glasalo je dosta dijaspore". -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
^_NiN0_^ |
May 25 2008, 12:17 AM
|
Ae ja cu reci OMG
1) "Believing" - Pesma je lepa, iskreno ... 2)Grkinju nisam cuo kako prica , ali sam nacuo da joj engleski nije jaca strana, iako je tamo zivela 3)Boli me da li je ovaj gay... opet ista prica kao sa Serifom 4)Prisecam se mlekcetovog posta sa secerom i vodom 5)Sta je onaj Dima isr'o kada je rekao Mariji ? Nesto u fazonu ja te znam ... lol. Nisam ga razumeo zbog loseg engleskog This post has been edited by ^_NiN0_^: May 25 2008, 12:18 AM -------------------- Yo!hambin,
c1k4_ml3kc3 |
May 25 2008, 12:19 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Finska je bila uzasna, a to ja kazem
Хрватска још ГОРА. Који ће ми староградски призвук? Босна. Но Комент. Грчка - Певаљка личи на Макси. Русија - Одличан преформанс. Добар тоналитет. Феминизирано створење од певача - више сам ценио виолинисту и клизача. Украјина - НАААЈС попрсје и стражљица, задњица Србија - М дај!!! Албанија - Кура кура гура гура... Унд дас из ит. ЕДИТ: ШЕРИФ !!! Има да је направим у Warcraft-u!!! Osnovna magija - THE MASS STINK AURA !!! This post has been edited by c1k4_ml3kc3: May 25 2008, 12:21 AM -------------------- |