Eurosong 2008, - opsta diskusija -
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Eurosong 2008, - opsta diskusija -
^_NiN0_^ |
May 6 2008, 06:39 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
A inace Ukrajina ove godine ima zgodnu pevacicu, bas zgodnu -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
LoshMeeBre |
May 6 2008, 06:46 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(^_NiN0_^ @ May 6 2008, 07:39 PM) Pretpostavljam da ovo znaci da se ne slazes samnom QUOTE(^_NiN0_^ @ May 6 2008, 07:39 PM) HM, mozda i pogledam malo evrovizije Samo to znaci da se ona nece dobro kotirati -------------------- |
^_NiN0_^ |
May 6 2008, 07:04 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(LoshMeeBre @ May 6 2008, 07:46 PM) da i ima jos zgodnih ne brini -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
ShadyLady |
May 6 2008, 08:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Sto se tice proslogodisnje ukrajinske pesme, pesma je bila fora, zezanje. A lik uopste nije transvestit, inace je uzasno popularan i imao je razne komicne predstave tamo. A i svidelo se ljudima, mislim, meni se iskreno extra svidjala pesma, cak mi je i mob zvonio na nju neko vreme...
A i pukla sam 5 evra na glasanje za to:( ps. da, Ani Lorak lepo zizgleda, pesma joj je sasvim pristojna, jedna od boljih, ali jedna je Verka:) pps.Eagle, mozes i za nju da glasas i Ukrajinci su vecinom pravoslavci... |
c1k4_ml3kc3 |
May 6 2008, 09:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Fino je za masu ljudi. Nista vise.
Drago mi je da se odrzava kod nas. Ne volim sto sam u gotovo svakoj odgledao gomilu isfoliranosti i baljege. I ne, ne volim shto su Lordi pobedili na feMserskom takmicenju Shala, naravno - ali nakon njihove pobede pojavi se gomila onih koji dolaze s gitarama...POBOGU! Neshto mi shtima da ce ove godine probati ljudi s baladama. Realno receno, mi uvek imamo odlicnu muziku. -------------------- |
^_NiN0_^ |
May 6 2008, 09:19 PM
|
Odlicnu da ali u odnosu na druge! Inace ove godine je proboj tehno-house muzike, ko zna mozda sledecih godina dodje na red i hi-hop, jer je rep vec jednom bio !
-------------------- Yo!hambin,
maxydelanoche |
May 6 2008, 09:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(^_NiN0_^ @ May 6 2008, 10:19 PM) Mislis na Teenage life ili kako bese, sto su Englezi pevali? Ta je bila rap... jako simpaticna pesmica... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
ShadyLady |
May 6 2008, 09:28 PM
|
Hocu da se vrati etno fazon, kao ESC 2004.... O, those were the days...
|
^_NiN0_^ |
May 6 2008, 09:29 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ May 6 2008, 10:25 PM) Mislis na Teenage life ili kako bese, sto su Englezi pevali? Ta je bila rap... jako simpaticna pesmica... I na ovu Greenjolly - Razom Nas Bahato, Nas Nye Podo ruski rap @sahdy: upravo slusam ESC 2004 to su bile pesme This post has been edited by ^_NiN0_^: May 6 2008, 09:30 PM -------------------- Yo!hambin,
ShadyLady |
May 6 2008, 09:32 PM
|
Razom bas bagato, nas ne podolaty
ukrajinski, politicki rap, nista specijalno... mislim, poenta je bila u isticanju politicke ideje, a ne u muzici, sto se meni licno nije dopalo.... pps. ja mislim da nemam ESC2004 disk vise:((((( >place od muke> |
LoshMeeBre |
May 6 2008, 09:32 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Auuu, fala bogu to nisam cuo o.O
-------------------- |
ShadyLady |
May 6 2008, 09:34 PM
|
nisi prpoustio nista preterano zanimljivo, veruj mi
|
^_NiN0_^ |
May 6 2008, 09:35 PM
|
QUOTE(ShadyLady @ May 6 2008, 10:32 PM) Razom bas bagato, nas ne podolaty ukrajinski, politicki rap, nista specijalno... mislim, poenta je bila u isticanju politicke ideje, a ne u muzici, sto se meni licno nije dopalo.... pps. ja mislim da nemam ESC2004 disk vise:((((( >place od muke> Imala si originalan? Imas na netu ako ti je uteha QUOTE(LoshMeeBre @ May 6 2008, 10:32 PM) Moras ;P os da ti posaljem ? @Shady: Meni se svidja ritam, bit a tekst ne kontam This post has been edited by ^_NiN0_^: May 6 2008, 09:35 PM -------------------- Yo!hambin,
ShadyLady |
May 6 2008, 09:37 PM
|
nije mi uteha, imam dial up (31 kb/s kad me bas voli)... ma, prebacila sam od nekog na komp pesme, ali mi je 2006. pao sistem, a ostalo je istorija....
ps. daleko od toga da sam h8rka te pesme, ona ima ono nesto, prosto je ispolitizovana, a to mi nije bas za ES, uostalom zbog toga su i imali kriminalnu poziciju na listi, a realno mi i oni uvek imamo najbolju pesmu... This post has been edited by ShadyLady: May 6 2008, 09:39 PM |
^_NiN0_^ |
May 6 2008, 09:38 PM
|
hmmm ... dao bih ti ja , ali ne znam kako
Imam sve ! -------------------- Yo!hambin,
ShadyLady |
May 6 2008, 09:40 PM
|
narezes mi, nadjemo se, das mi CD, ja ti platim... to mi deluje kao najjednostavniji nacin, ne?
|
^_NiN0_^ |
May 6 2008, 09:43 PM
|
moze, ali samo bez ovo platis ja castim !
-------------------- Yo!hambin,
Hannibal Lecter |
May 6 2008, 10:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(LoshMeeBre @ May 6 2008, 07:30 PM) Al pazi ukrajina je u svim kladionicama bila prvi favorit... Zaboravljas da je to gay takmichenje a oni su imali neku gay ekipu Al mi smo imali gay ekipu i vise gasterbajtera pa smo pobedili Apsolutno tacno -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Eagle1914 |
May 8 2008, 04:05 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Nasa gay ekipa je bila uverljivija....
-------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ShadyLady |
May 8 2008, 02:50 PM
|
SLOVENSKI lobi je mnogo jaci od gay lobija na Eurosongu.
Mislim, besmisleno je reci da su 2004. Ruslana i Zeljko imali gay lobi iza sebe... Uostalom da je lobi toliko jak pobedile bi t.A.T.u. 2003. This post has been edited by ShadyLady: May 8 2008, 02:58 PM |