Smak Sveta, ne stvarno, ne brinite
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Smak Sveta, ne stvarno, ne brinite
username |
May 13 2008, 11:53 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
kad sam odlusao pesmu smak svita (v. topic Malo Repa) pomislio sam..
sta biste uradili da vam kazu da je sutra smak sveta, da ce pasti neki asteroid ili tako nesto (uzeti da je to zaista tacno i da nema sanse da prezivite)? This post has been edited by username: May 13 2008, 11:55 AM |
Iva |
May 13 2008, 12:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ajme ajme ajme
Inspirisala sam nekog za topic Nego.. Baš kao što pisma kaže: izvadiću bocu za posebne prilike, lipo se cvrcnit, ubit najmanji strah, iz praha smo nastali, postaćemo prah... Actually.. Iskoristila bih činjenicu da će državne granice biti otvorene i da će vladati opšti haos i otići negde gde jako želim da odem. Pretpostavljajući da ću imati čime Hm.. Ili ostajem pri lipo se cvrcnit.. Hmm.. na odvikavanju sam do kraja meseca Ma, Tudududutududududududu.. nema nam pomoći... tudududutudududu duuu -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Kuzman |
May 13 2008, 12:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Nista. Samo ne bih uradio domaci za sutra i takva sranja. Proveo bih ostatak dana sa ljudima koje volim. Sumnjam da bih tugovao. Ako sve odlazi dodjavola, makar da odemo sa osmehom i lepo raspolozeni.
Pravi zivot je onaj u kome se poslednji planirani dan ne razlikuje od ostalih. -------------------- |
Iva |
May 13 2008, 12:13 PM
|
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Kuzman |
May 13 2008, 12:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Sto, ti bi zaista vise volela da taj dan ceo provedes peglirajuci i razvlaceci se po podu?
-------------------- |
username |
May 13 2008, 12:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Iva @ May 13 2008, 01:10 PM) bash tako inache ja bih otisao u crkvu, pomolio se, i onda hteo da svi ljudi izadju napolje, iznesemo gomilu sto vecih zvucnika, odvalimo muziku i radimo sta ocemo jedini problem bi bio sto bi bila ogromna guzva svuda QUOTE(Kuzman @ May 13 2008, 01:12 PM) Nista. Samo ne bih uradio domaci za sutra i takva sranja. Proveo bih ostatak dana sa ljudima koje volim. Sumnjam da bih tugovao. Ako sve odlazi dodjavola, makar da odemo sa osmehom i lepo raspolozeni. Pravi zivot je onaj u kome se poslednji planirani dan ne razlikuje od ostalih. slazem se. jedino sto treba "svaki dan ziveti kao poslednji" (a ne obrnuto). doduse ne u smislu da gradish atomso skloniste ili ne znam ja sta, nego da prosto uzivash. doduse tu je skola pa ne mozes bas mnogo da uzivas znaci da radis ono sto volis da se ne trosis na gluposti i ispunish zivot zivotom (da se tako izrazim ) zaustavite Zemlju, silazim!!! This post has been edited by username: May 13 2008, 12:36 PM |
c1k4_ml3kc3 |
May 13 2008, 01:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Pokusao da nekako prezivim
Ako to ne uspe, zaustavio bih asteroid zubima. -------------------- |
Iva |
May 13 2008, 02:35 PM
|
QUOTE(Kuzman @ May 13 2008, 01:17 PM) Pa rekao si da ga treba provesti kako inače provodimo dane -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
c1k4_ml3kc3 |
May 13 2008, 02:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Kutija kondoma, eventualno...mada, ni kondomi tad nisu potrebni
-------------------- |
Iva |
May 13 2008, 02:41 PM
|
Definitivno.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Maestro |
May 13 2008, 02:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-January 08 From: Вождовац Member No.: 858 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Nikola Jelenić Škola/Razred: ФОН, 1. година, Менаџмент и Организација ;) |
Ja bi bio dovoljno optimista, pa bi proveo taj dan kao i svaki drugi, ni najmanje da ne očekujem da će biti smak sveta dan posle toga...
-------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Нисам гинеколог, али могу да погледам |
Turgon |
May 13 2008, 11:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(Kuzman @ May 13 2008, 01:17 PM) da... -------------------- |
ShadyLady |
May 13 2008, 11:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Onako kako provodim svaki dan, koji mi je lep - sa voljenom osobom, od***avsi sve obaveze.... A ostal ljude koji su mi dragi bih nazvala or sth...
|
LoshMeeBre |
May 13 2008, 11:44 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Neka bleja sa dobrim ljudima i skunkom moze i neki rostilj kome je do tog dima
-------------------- |
voja |
May 13 2008, 11:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
QUOTE(LoshMeeBre @ May 14 2008, 12:44 AM) tako je bre konjak "napoleon",malo skanka i da se lepo nasmejemo gledajuci crtace... -------------------- Eliot je peder :)
|
LoshMeeBre |
May 13 2008, 11:48 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ma daaaaj poslednji je dan... Kupimo neki profinjeniji konjak... Mada tradicija je tradicija
-------------------- |
maxydelanoche |
May 14 2008, 02:11 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Weee, otisla bih do Kalisha da posmatram dati meteor kroz teleskop bilo bi preterano zanimljivo posmatrati izbliza tako veliko (veliko cim moze da unisti Zemlju) nebesko telo
Inace, moram priznati da mi je glupa tema sta bi bilo kad bi bilo a ovako nesto... sanse su... sanse da nas zakachi toliki meteor su straaaaashno male, a kamoli da toliki meteor niko ne primeti do dan pred udar o.O -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
May 14 2008, 02:13 AM
|
QUOTE(maxydelanoche @ May 14 2008, 03:11 AM) Weee, otisla bih do Kalisha da posmatram dati meteor kroz teleskop bilo bi preterano zanimljivo posmatrati izbliza tako veliko (veliko cim moze da unisti Zemlju) nebesko telo Inace, moram priznati da mi je glupa tema sta bi bilo kad bi bilo a ovako nesto... sanse su... sanse da nas zakachi toliki meteor su straaaaashno male, a kamoli da toliki meteor niko ne primeti do dan pred udar o.O Awww.. Pa meni su te omiljene! "...Neki govore to smo prizvali sami , Neki tvrde to je Božja kazna, Ja se pitam kol'ko astronomski mala je mogla bit ta šansa? Al' opet, dobro da je danas... Na radni dan, a ja ću ostat doma uz hit dana 'apokalipsa sa vašeg balkona', Rezolucija prefektna, kristalan sound, surround all around when it hits the ground...." -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Eagle1914 |
May 14 2008, 08:03 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Mislim da bi to bio velicanstveni prizor. Znas da je kraj, a gledas mirno kako se priblizava. Zavrsice se sve sto ima veze sa covecanstvom, a ti i dalje gledas mirno i uzivas. Ubedjen sam da bi bilo lepo posmatrati kometu kako udara.... Podelio bih trenutak sa nekim dragim, i stvarno mislim da bi to bili trenutci koju su najlepsi... A i osetio bih se povlasceno, koliko njih u istoriji ljudskog roda bi dobilo priliku da umre takvom smrcu...?
-------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
c1k4_ml3kc3 |
May 14 2008, 10:05 AM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ May 14 2008, 02:18 AM) Kupimo? ANARHIJAAA BRE ! -------------------- |