Omiljena Mesta Za Izlaske
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Omiljena Mesta Za Izlaske
c1k4_ml3kc3 |
May 18 2008, 01:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE(Valkyrie @ May 17 2008, 11:14 AM) Uglavnom Akademija, Danguba, Šipražje, Dollar (Vrtoglavica)... ranije sam izlazila u Underworld, KST (retke prilike kad maloletnici mogu da se umuvaju), SKC (hit nedelje... i prerasla X) ). Od kafića uglavnom Crna Kornjača, Marshall kec i dvojka, Greenet, Bridge Pub i o da... Nacional X) A Irish Pub? Imaju CRNO PIVO! -------------------- |
Eagle1914 |
May 18 2008, 02:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Tи "Гинис" сматраш пивом???
-------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
Eli0t |
May 18 2008, 03:31 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE OPET NEMAM STRUJE! !!!!! Pa kako si onda na forumu? |
maxydelanoche |
May 18 2008, 03:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Neonkitza @ May 18 2008, 12:48 PM) znachi...moje omiljeno mesto za izlazak je postala elektrodistribucija...oticicu veceras i na*****u im se svega!!!***** JEDNE OPET NEMAM STRUJE! !!!!! i ae to..al ja onda nemam ni tople vode...sto je jos gore...a kuvam se..jer nemam ni klimu!! omiljeno mesto za izlazak ce mi biti grob svih ljudi koji imaju veze sa elektrodistribucijom makar bio cistac! -.- U kom kraju grada ti zivis -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
^_NiN0_^ |
May 18 2008, 04:40 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Eli0t @ May 18 2008, 04:31 PM) ooooops This post has been edited by ^_NiN0_^: May 18 2008, 04:52 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
smorko_gusic |
May 18 2008, 05:18 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Eagle1914 @ May 18 2008, 03:51 PM) Da stvarno ginis je previse dobar ( i skup) da se smatra pivom. Ali zato imaju crno Niksicko (bar ako mislimo na onaj pab u kneza milosa) -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
maxydelanoche |
May 18 2008, 05:28 PM
|
QUOTE(^_NiN0_^ @ May 18 2008, 05:40 PM) mdaaaj... ovo moze da odrzava komp jos deset minuta. Nece valjda da joj posluzi za to da bleji na forumu -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
May 18 2008, 05:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ne nego da gruva WoW
-------------------- Opsti kriminal. |
Slovenatz |
May 18 2008, 10:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Pa logicno je da ce da iskoristi 10 minuta koje ima da bi isla da whineuje na forumu...
-------------------- |
Neonkitza |
May 18 2008, 10:45 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
nije bilo whine-anje vec HEJT!PJUR HEJT! mrzim ih...vozdovac..nesto rade na dalekovodu pa je pola vozdovca bilo bez struje ceo ****** dan...tek je u 9 dosla..
i da koristilia sam oooops ;p nesto manje od 10 min je trajao ^^ btw - jel neko bio danas u gradu za vreme oluje? i grada koji je padao...fino,veoma fino This post has been edited by Neonkitza: May 18 2008, 10:46 PM |
c1k4_ml3kc3 |
May 19 2008, 01:16 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Хехехе, ти то нешто мени?
Ужас. Но, и то је за људе. -------------------- |
Djole |
May 19 2008, 10:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
QUOTE(Neonkitza @ May 18 2008, 11:45 PM) Ja sam izasao na kalis cim sam cuo prve gromove, na zalost nije bilo nesto impresivno na starom gradu. -------------------- no future for you
|
maxydelanoche |
May 19 2008, 10:27 PM
|
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Slovenatz |
May 19 2008, 10:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
On voli kisu... Ne zajebavam se
-------------------- |
maxydelanoche |
May 19 2008, 10:40 PM
|
Jedno je kisa, a drugo parcici leda
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Djole |
May 20 2008, 01:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
ne, ne samo kisu, nevreme generalno, ako neko ima problem sa tim imam i argumente.
I bilo je jako malo parcica leda kao sto sam napomenuo inace bi se sklonio u zaklon. -------------------- no future for you
|
Iva |
May 20 2008, 01:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Djole, razumem te
Kiša i "nevreme" je coooool! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Neonkitza |
May 20 2008, 02:17 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
procitala sam u novinama da ce i veceras grad ;| i padavine..
|
Djole |
May 20 2008, 02:39 PM
|
Pljusak opet
ali moram da ucim za sutra -------------------- no future for you
|
Neonkitza |
May 20 2008, 02:43 PM
|
i ja ;\ hemiju?da..hemiju a mogla sam napoooljeee
|