Online RPG, Igrajte se i pomozite mi
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Online RPG, Igrajte se i pomozite mi
smorko_gusic |
May 6 2008, 08:34 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Moj projekat za maturski je usao u zavrsnu fazu testiranja,
I sada je dostupan za igru i siroj javnosti. Pa ako ima ljudi koji su igrali Bitefight, Batlle knight, Holy knight i slicne igre (a znam da ima), a i oni koji nisu: Probajte da se igrate, pa ako otkrijete bagove recite da ispravim, ako imate predloge da poboljsam isto i tako... Pretstavljam vam: Manckin RPG A i moj referentni link (nek neko i ovde klikne): link Hvala svima koji budu igrali! -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
LoshMeeBre |
May 6 2008, 08:35 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
MANCHKIN!!!! xaxaxaxa.. Kako cu da visim na ovome kad budem imao vremena
-------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
May 6 2008, 08:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
E, ja ti se pridruzujem! Ionako vas ima shestoro hahahahahahaha
Nego...MIrkic...kakav ti je to registracioni mail? QUOTE link za aktivaciju je C:\MemberSites\MemberSites_AspSpider_Info\BaGer\webroot\Aktivacija.aspx16 This post has been edited by c1k4_ml3kc3: May 6 2008, 08:49 PM -------------------- |
smorko_gusic |
May 6 2008, 09:16 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
aaaa do *****
vec sam 2 puta ispravljao isti bag, i opet znaci deo: QUOTE C:\MemberSites\MemberSites_AspSpider_Info\BaGer\webroot\ treba zameniti sa: QUOTE http://www.aspspider.info/BaGer/ EDIT: dobro je da si brzo nasao gresku, mislim da cu je ispraviti uskoro This post has been edited by smorko_gusic: May 6 2008, 09:18 PM -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Kipar |
May 6 2008, 09:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ne radi mi acaunt , ni preko mozile ni preko internet exprolera..
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
May 6 2008, 09:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
nece ni registracioni mail da poshalje...
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
smorko_gusic |
May 6 2008, 09:26 PM
|
a u cemu je problem?
I jel si aktivirao? I jel si dozvolio cooki-je za IE? EDIT e bedak to onda nije do manckina nego verovatno do gmaila koji salje te mailove ili vec nesto, nemam pojma This post has been edited by smorko_gusic: May 6 2008, 09:27 PM -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
Kipar |
May 6 2008, 09:28 PM
|
prvi problem zaboravi.. nece registracioni mail da mi poshalje..
jedino da sam pogreshan mail uneo ae pogledaj.. This post has been edited by Kipar: May 6 2008, 09:30 PM -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
c1k4_ml3kc3 |
May 6 2008, 09:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
M ok je. Svaka ti cast za maturski, originalno!
EDIT: Da li bi kojim slucajem mogao da obrises moj profile "Nighty" obzirom da ne mogu da otvaram novu e-mail adresu, a konstantno prijavljuje gresku...? (Tj. u nemogucnosti sam da otvorim novi nalog uzimajuci u obzir to da se automatski zabranjuje koriscenje istoimenog e-maila po drugi put)... TNX unapredm a ako nista - jednostavno - daj neka detaljnija uputstva, ukoliko nije problem... Gorenapomenuta opcija ne vredi... This post has been edited by c1k4_ml3kc3: May 6 2008, 09:50 PM -------------------- |
Kuzman |
May 6 2008, 09:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Svaka cast!
-------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
May 6 2008, 09:56 PM
|
JBT Kuzman i Kipar su dve razlicite osobe!!! AHAHHAHA
Ja vidim neshto mi je cudnjikavo Inace, regovao sam se. -------------------- |
Hannibal Lecter |
May 6 2008, 09:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Registrovao se
Ne cini mi se lose -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
c1k4_ml3kc3 |
May 6 2008, 09:59 PM
|
Imam predlog - da se ubaci digitalno racunjanje vremena, tj - koliko ti preostaje od kad do kad prilikom, tj. tokom lova
Edit: koji font koristi? Postoji opcija za vreme, ali je definisama razmacima i simbolima... PVC OKLOP SLINAVI OKLOP This post has been edited by c1k4_ml3kc3: May 6 2008, 10:09 PM -------------------- |
Hannibal Lecter |
May 6 2008, 10:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
i svidja mi se sto nema premijum
jk ma dobro je, ko bitefight, tacno cu sad prestati bf da igram stigao update :/ -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
c1k4_ml3kc3 |
May 6 2008, 10:10 PM
|
Martinke
Cizme nivo 6 Napad: +3 Odbrana: +5 Snaga: +1 Izdrzljivost: +2 Inicijativa: -5 Cena: Prodajna 1100 / Kupovna 400 Ahaha -------------------- |
smorko_gusic |
May 6 2008, 10:22 PM
|
@Kipar:
ne mogu nista da proverim jer je glupi host retardiran ali mi se cini da bi tvoj link za aktivaciju bio: http://www.aspspider.info/BaGer/Aktivacija.aspx?id=18 jer se u linkovima razlikuju samo brojevi, a ako je mlekce imao 16, a posle njega se registrovala kika pa ti. ili se kika registrovala pre Nighty-a pa onda ti, Kipre imas broj 17. Probaj te mogucnosti mozda i uspe... @Mlekce: Pretpostavljam da si uspeo da aktiviras acc., nego nije mi jasno sta si pitao za vreme i font? -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
RZA |
May 6 2008, 10:26 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
al ja blago meni, ne mogu da se ulogujem?
-------------------- cold
|
smorko_gusic |
May 6 2008, 10:31 PM
|
jel si aktivirala accaunt preko linka?
jel si dozvolila cooki-je (ako koristis IE). ako da, onda nemam pojma zasto ne mozes -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
RZA |
May 6 2008, 10:34 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
preko
http://www.aspspider.info/BaGer/ linka? jesam i pisalo je da je aktivirano... i ne koristim IE. aa ne moze da se uloguje.. :/ -------------------- cold
|
c1k4_ml3kc3 |
May 6 2008, 10:39 PM
|
QUOTE(smorko_gusic @ May 7 2008, 12:52 AM) @Mlekce: Pretpostavljam da si uspeo da aktiviras acc., nego nije mi jasno sta si pitao za vreme i font? NIsta bitno sada. MIslim da meni jednostavno ne registruje valjano vreme. BTW - tamo pishe da je 2:22pm no, nije bas bitno. Vidim da je host pomalo...errr...nedefinisan Uspeo sam da se regujem i skoro sam 2Lvl hi hi. Napao sam Badzu hahahaha u duhu igre, naravno Ali, regovao sam se koristeci drugi nalog. Prvi definitivno ne mogu da pokrenem tako da - napadajte Nighty-ja ko god da je prvi LvL -------------------- |