Moja Muzika (bas Originalno Ime) :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Moja Muzika (bas Originalno Ime) :)
DJ Calypso |
Oct 2 2007, 04:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-October 07 Member No.: 686 Status: Van MGa Ime i prezime: Stefan Simonovic Škola/Razred: Prva bgd gimn, 3.god |
Dragi forumaši,
Ja sam 17ogodisnji DJ/producent iz Beograda. Skoro počeo sa nastupima (9.juna u Akademiji), konkurisao na EXIT Festivalu ove godine. Muzika koju pravim je komercijalna mešavina dance/techno i trance zvuka... Moj dance remix Timbalandove pesme ,,The Way I Are’’ se uspešno vrti na stanicama Sport FM-a,TDI radija I Radija 3. Sajt - > www.myspace.com/calypsodj takodje su 2 pesme dostupne za download: http://rapidshare.com/files/53153706/DJ_Ca...ippet_.mp3.html http://rapidshare.com/files/52966102/DJ_Ca...x_____.mp3.html u slučaju da imate problema sa downloadom,pišite svi komentari su dobrodošli |
RZA |
Oct 2 2007, 04:24 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
oke je..
samo je kvalitet malo losiji.. no, nisam expert.. mislim, ne volim mtv pesme, samim tim ni njihove remixe.. nesto previse.. nego, jesi pokusao da pravis sam svoju muziku.. kao npr tiesto, paul van dyk, ferry corsten, astral projection, gabriel & dresden... tj ko ti je uzor? -------------------- cold
|
Eli0t |
Oct 2 2007, 04:27 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Za ovaj prvi kaze "File not found"..
|
Stefan_chemist |
Oct 3 2007, 08:47 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija |
Dap
Ne volim pesme u MTV stilu.... Vise sam za Beatles / Abba / Deep Purple / Bon Jovi / Tina Turner stil. Ali, pazi, svaka cast! This post has been edited by Stefan_chemist: Oct 3 2007, 08:48 AM -------------------- |
DJ Calypso |
Oct 3 2007, 03:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-October 07 Member No.: 686 Status: Van MGa Ime i prezime: Stefan Simonovic Škola/Razred: Prva bgd gimn, 3.god |
QUOTE(Spužva @ Oct 2 2007, 04:24 PM) oke je.. samo je kvalitet malo losiji.. no, nisam expert.. mislim, ne volim mtv pesme, samim tim ni njihove remixe.. nesto previse.. nego, jesi pokusao da pravis sam svoju muziku.. kao npr tiesto, paul van dyk, ferry corsten, astral projection, gabriel & dresden... tj ko ti je uzor? go to the disco i angel eyes jesu moje pesme,nasao sam devojku iz amerike koja peva za mene.. i like to move je remix iz crtanog filma madagascar a ready for love je remix cascadine pesme...imam jos preko 100 pesama,od toga su vecina komercijalne,bas za MTV,jos samo da prodjem tamo i super elem,evo linkovi umesto ovog rapidsharea http://www.zshare.net/audio/39895764514a0a/ http://www.zshare.net/audio/398967969e19ec/ |
milanche |
Oct 3 2007, 08:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 07 Member No.: 597 Status: Van MGa Škola/Razred: Gimnazija Zajecar, III razred (od 1. septembra) |
Majstore, svaka ti cast. Uzivam uz tvoj mix pesme The way I are...
Samo nastavi, pa da napravis nesto sto ce da se vri i na Radio FG! Sve pohvale. |
DJ Calypso |
Oct 8 2007, 10:21 AM
|
hvala milanche,drago mi je da ti se dopada
sto se tice radija FG,mogao bi da mi doturis njihov mail pa se mozda dogovorimo da pustaju neke moje stvari |
Valkyrie |
Oct 9 2007, 08:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
quote / / / / / Vise sam za Beatles / Abba / Deep Purple / Bon Jovi / Tina Turner stil.
WTF?? Kako možeš da kažeš Abba/Bon Jovi stil, ili još gore Deep Purple/Tina Turner?! Znam da sam rigorozna po pitanju muzike i muzičkog ukusa ali... ovoje vrhčina... idiotizma. No hard feelings. -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
smorko_gusic |
Oct 9 2007, 08:47 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
cek, stani, ja ne kontam sta je to tako lose decko rekao...
mislim sta je tu tako debilno??? Bice ustvari da neko ovde neshvata taj post na pravi nacin. -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Valkyrie |
Oct 9 2007, 09:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Ne shatam kako je neko SPOSOBAN da stavi Tinu Turner u isti kotao sa Deep Purple.
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
pyost |
Oct 9 2007, 09:17 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Zasto da ne? Ako osoba voli i jedno i drugo...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Pera Detlic |
Oct 10 2007, 07:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(smorko_gusic @ Oct 9 2007, 08:47 PM) cek, stani, ja ne kontam sta je to tako lose decko rekao... mislim sta je tu tako debilno??? Bice ustvari da neko ovde neshvata taj post na pravi nacin. Mislim da ako pogledas bilo koji post je debilan na svoj nacin This post has been edited by Pera Detlic: Oct 10 2007, 10:01 PM -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Valkyrie |
Oct 10 2007, 10:00 PM
|
Zato što ne. Slušam i ja razne stvari, pa opet ne kažem "znaš ja najviše volim onaj Slayer-Doors-Iron Maiden fazon".
Skoro totalno nebitna stvar. -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
smorko_gusic |
Oct 15 2007, 08:20 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Valkyrie) Zato što ne. Slušam i ja razne stvari, pa opet ne kažem "znaš ja najviše volim onaj Slayer-Doors-Iron Maiden fazon". pa nije ni on rekao Beatles - Abba - Deep Purple nego Beatles / Abba / Deep Purple sto ako posmatras sa razumevanjem, a ne sa ciljem da nekog odma nazoves budalom , ima sasvim rezonski smisao -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
DJ Calypso |
Oct 15 2007, 11:16 PM
|
ko zeli da ostane u toku sa desavanjima koji se ticu moje muzike,moze da se upise na mailing listu koja se nalazi na www.myspace.com/calypsodj
|
DJ Calypso |
Oct 21 2007, 03:41 PM
|
krajem decembra bice odrzan koncert u Beogradu...nadam se da ce biti ljudi odavde vise informacija za par dana...
|
^_NiN0_^ |
Oct 21 2007, 04:29 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(DJ Calypso @ Oct 3 2007, 04:23 PM) go to the disco i angel eyes jesu moje pesme,nasao sam devojku iz amerike koja peva za mene.. i like to move je remix iz crtanog filma madagascar a ready for love je remix cascadine pesme...imam jos preko 100 pesama,od toga su vecina komercijalne,bas za MTV,jos samo da prodjem tamo i super elem,evo linkovi umesto ovog rapidsharea http://www.zshare.net/audio/39895764514a0a/ http://www.zshare.net/audio/398967969e19ec/ Tek sada sam video da si one fajlove sa rapida okacio i na zshare. Ova prva pesma je odlicna, iako nisam u toku house muzike! Druga je takodje dobra, ali iskreno ne volim bas remixe mtv muzike, jer su same od sebe nekako izmixovane Ali nastavi tako ! -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
DJ Calypso |
Nov 3 2007, 03:06 PM
|
16.11 krece promocija koncerta, svi cete dobiti kompletan info i link za download nove 2 pesme... stay tuned
|
DJ Calypso |
Nov 13 2007, 10:37 PM
|
Ako zelis da ti informacije o koncertima, novim pesmama za download I svemu ostalom sto se tice DJ Calypsa stize na mail, upisi se na mailing listu na sajtu www.myspace.com/calypsodj 16.11.2007 PROMO DJ Calypso – Everytime We Touch (HiNRG Remix !!!) http://www.zshare.net/audio/4641169a23916a/ DJ Calypso – Glamorous (Disco-House Remix !!!) http://www.zshare.net/audio/4641552f9cb672/ 3.9.2007 PROMO DJ Calypso – **** Me Hard (Snippet) http://www.zshare.net/audio/39895764514a0a/ DJ Calypso – The Way I Are (Dance Remix !!!) http://www.zshare.net/audio/398967969e19ec/ |
DJ Calypso |
Dec 4 2007, 11:32 AM
|
buduci da je broj interesenata prevazisao kapacitet kluba Milano, koncert je pomeren za petak 28. decembar od 22h u klubu underground (pariska 1a). ufur je 200 din...
|