MG Zurke, Sve o njima (ne samo prvoj sledecoj) :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
MG Zurke, Sve o njima (ne samo prvoj sledecoj) :)
VIP <3 |
Mar 1 2009, 01:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(Slovenatz @ Mar 1 2009, 02:13 PM) sta sta sta? Inace, i meni se cini da je bas bilo dobro Ljudi su masovno zadovoljni i to je totalno kul Inace, just for record, otislo je 249 karata Btw, ja sam imala priliku da zajedno sa Dusanom i Zlovencem ( ) prozivam Ceku, i to mi je dodatno ulepsalo vece -------------------- Opsti kriminal. |
Slovenatz |
Mar 1 2009, 01:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ma nista posebno, samo smo pili ( hm... bolje receno probali) Atlantik vodku zato sto na mg zurku mora da se dodje do pola 12... Still, bolja je od V vodke..
-------------------- |
pyost |
Mar 1 2009, 02:37 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(VIP <3 @ Mar 1 2009, 01:19 PM) U prevodu, "sad sam rich bitch, bow to me!" -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Slovenatz |
Mar 1 2009, 02:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Meni je uzela 200 kinti
-------------------- |
maxydelanoche |
Mar 1 2009, 03:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Slovenatz @ Mar 1 2009, 02:53 PM) Ma nista posebno, samo smo pili ( hm... bolje receno probali) Atlantik vodku zato sto na mg zurku mora da se dodje do pola 12... Still, bolja je od V vodke.. sta, nisi uspeo da se... oraspolozis pre MGZ? Turgon je definitivno uspeo da se oraspolozi pre nego sto je stigao a i jos po neko -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
Mar 1 2009, 03:58 PM
|
Dobro, ona dva kretena su se napila za 80 kinti svako.
-------------------- |
maxydelanoche |
Mar 1 2009, 04:14 PM
|
Awww. Taaako mi nije jasno kad neko ne moze lepo da se provede bez pica :S
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
Mar 1 2009, 04:22 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Samo mi reci da li si ikad probala da se provedes SA picem?
-------------------- cold
|
LoshMeeBre |
Mar 1 2009, 04:25 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
-------------------- |
maxydelanoche |
Mar 1 2009, 04:38 PM
|
QUOTE(RZA @ Mar 1 2009, 05:22 PM) Ne. Pice jesam probala, naravno, ali sta mogu kad mi se gadi sve osim votke sa jagodom -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
RZA |
Mar 1 2009, 04:50 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Ondak jednostavno nemoj pricati kad nisi ni osetila kako je
edit: Ne kazem da treba da OBAVEZNO pijes da bi se proveo.. al oooono, nemoj srati kad ni ne znas kako je This post has been edited by RZA: Mar 1 2009, 04:51 PM -------------------- cold
|
maxydelanoche |
Mar 1 2009, 05:04 PM
|
RZA: mene se apsolutno ne tice (i fala bogu i ne treba) ako neko pije da bi se lepse proveo. Ali mi je definitivno smesno ako neko nikako ne moze da se provede bez da pije
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
voja |
Mar 1 2009, 05:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
QUOTE(Slovenatz @ Mar 1 2009, 02:53 PM) Ma nista posebno, samo smo pili ( hm... bolje receno probali) Atlantik vodku zato sto na mg zurku mora da se dodje do pola 12... Still, bolja je od V vodke.. Atlantik bolja od V??? Cudan neki ukus imas...Dobro ne rece da je baltik najbolja -------------------- Eliot je peder :)
|
Hannibal Lecter |
Mar 1 2009, 07:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(Slovenatz @ Mar 1 2009, 04:58 PM) 120 kinti Inace city vodka ftw -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maca |
Mar 1 2009, 09:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
QUOTE(Slovenatz @ Mar 1 2009, 11:53 AM) ubacio jos par narodnjaka koji nisu bili pre i izbacio jednu na kraju QUOTE(maxydelanoche @ Mar 1 2009, 12:42 PM) ta je mozda cak i bolja od one obicne QUOTE(maxydelanoche @ Mar 1 2009, 01:11 PM) i meni se cinilo... a zlovenatz je dobar usustini |
maxydelanoche |
Mar 1 2009, 09:47 PM
|
ta je bre definitivno bolja od one Severinine... bar po mom misljenju o.O
Slovenatz |
Mar 1 2009, 10:05 PM
|
QUOTE(voja @ Mar 1 2009, 06:19 PM) Pa ono, pio sam je dva puta. Prvi put je bila ok, sinoc je bila... malo slabija. -------------------- |
maca |
Mar 1 2009, 11:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
|
maxydelanoche |
Mar 1 2009, 11:04 PM
|
@votka: Ma to Zlovenac alkos navikao i oguglao
@maca: pa i ovaj put je bila Severnina? samo je odma' posle nje ubacena ova nova... This post has been edited by maxydelanoche: Mar 1 2009, 11:05 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
maca |
Mar 1 2009, 11:07 PM
|
|