MG Zurke, Sve o njima (ne samo prvoj sledecoj) :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
MG Zurke, Sve o njima (ne samo prvoj sledecoj) :)
Slovenatz |
Apr 20 2009, 09:20 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Kipar @ Apr 20 2009, 10:14 AM) Oh the irony. -------------------- |
Kipar |
Apr 20 2009, 09:29 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(Slovenatz @ Apr 20 2009, 10:20 AM) cek cek.. Onim 'ti nisi bio matematicar' on u stvari hoce da kaze sto se ti nisi tukao? I onda kao ma super si.. Ne zna koja je bila situacija. Uglavnom nisu tukli moje drugare tako da me bas zabole A ti slovenac, ***** li ti nesto? -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Apr 20 2009, 11:04 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
najbitnije dal on jebe nesto stvarno pocinjes da zivciras
edit:smislila sam nesto bolje!!! "tvoju mamu!!!" totalno na nivou ^^ This post has been edited by Neonkitza: Apr 20 2009, 11:05 AM |
Kipar |
Apr 20 2009, 11:12 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ti fazoni jeb'o sam ti mamu su klinacki totalno.. A sto mu to drugi put pricam? Lik je zgendic jedina zena koja ce njega voleti je njegova keva.. I nije tesko onos smisliti kada imas avatar iznad..
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Slovenatz |
Apr 20 2009, 11:20 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Kipre hteo je da kaze da si i ti matematicar.. ili si bar bio anyway. Ko da sad pricas o "onima s FONa". Ni jedna skola ne moze da bude dovoljno dobra za tebe, kad si toliko savrsen u svakom pogledu
A tu sto si gledao, to ono prosle godine posle jedne mg zurke? @nina: dobra ideja, al maznula si od kipra. On je toliko divan i savrsen. This post has been edited by Slovenatz: Apr 20 2009, 11:25 AM -------------------- |
Turgon |
Apr 20 2009, 11:51 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(Kipar @ Apr 20 2009, 10:14 AM) Kazem da kada pricas o nekim matematicarima kao debilima, prozivas i sebe, jer si 4 godine bio u MG... -------------------- |
Kipar |
Apr 20 2009, 12:11 PM
|
realno, tamo idu najvece debilcine koje sam video koji su samo jaki na recima.. Nisu svi takvi ali ih ima..
Ja nikada nisam pricao da cu nekoga da bijem i slicno za pocetak.. Evo u mom drugom razredu neki ortak koji navija za zvezdu, smetalo mu je sto Luka pise U.F. po nasoj ucionici. Tada sam bio sa njegovom drugaricom i kaze mi da mu prenesem da ne brise to.. Dan posle blejali ja i on i dodje meni Luka (tada sam ga prvi put video) sa dva ortaka i krene da me ispituje i ovaj ortak pobegne.. Uglavnom ja ispadnem sisa pred gomilom ljudi na kraju ni kriv ni duzan.. Onda su jednom banuli cigani u skolsko i svi su pricali kako ce da ih peglaju.. Bila gomila cigana.. Natezali su se , natezali i nista.. Lik proziva nekog starijeg.. Stariji mu dodje i ovaj mladji kaze nisam te prozivao jer se usrao.. Hocu da ti kazem da ovakvih prica ima milion o opasnim matematicarima koji su smesni. Koji su jaki na recima samo.. Necu da ti pricam koliko mojih drugova nije imalo pravu devojku a ima onih koji se jos nisu poljubili sa zenskom osobom.. I ja sam u drugom razredu pokazao ***** za vreme kosarkaske tekme liku koji je sedeo na klupi posto sam se iznervirao , pa posle kada mi je dosao bilo je veselo.. Nije problem biti takav, drugari moji su ostali takvi i kako upoznajem vise ljudi iz mga nista se ne menja.. Jedan profesor mi je rekao da se generacije u matematickoj 'ponavljaju' Nezrelo drustvo.. Naravno ima izuzetaka ali vecina su debili.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
VIP <3 |
Apr 20 2009, 12:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Cekaj bre, Pavle... Jes da ovo nije poenta tvog posta, ali bode mi oci: nezreli su zato sto nece da se biju sa ciganima?
-------------------- Opsti kriminal. |
Slovenatz |
Apr 20 2009, 12:57 PM
|
Valjda je reko da su nezreli zato sto su svi pricali da ce da ih biju.
-------------------- |
VIP <3 |
Apr 20 2009, 01:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
...ali ih ipak nisu tukli
-------------------- Opsti kriminal. |
Slovenatz |
Apr 20 2009, 01:15 PM
|
-------------------- |
Turgon |
Apr 20 2009, 01:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Lepo je rekao zasto su nezreli...
Npr. nezreo si ako pricas da ces da bijes pa na kraju ne bijes, ako odes i pobijes se makar si ostao dosledan(da ne ulazim u to da li taj postupak nezreo)... -------------------- |
Slovenatz |
Apr 20 2009, 01:33 PM
|
Kao kad ti npr na casu neko prica da ce da te zabode.. al stvarno
-------------------- |
Turgon |
Apr 20 2009, 04:53 PM
|
Ako nekome pricas da ces da ga bijes, pritom si ozbiljan, a posle ga samo gledas, ***** si....
This post has been edited by Turgon: Apr 20 2009, 04:54 PM -------------------- |
Kipar |
Apr 20 2009, 05:36 PM
|
nezreli su inace, vadis iz konteksta. Primer za cigane je bio da su jaki na recima a na delima nista. Opet, nisu svi takvi.
Da li je tuca sa ciganima koji su upali u skolsko zrelo/nezrelo u to ne ulazim.. Samo se treba zapitati sta bi bilo da su dosli momci iz Tesle da igraju fudbal.. Ni zenski svet nije nista bolji.. Ali muski su gori.. Pored svega ovoga ti ljudi mogu biti jako dobre osobe, zabavni....ali to je neko ponasanje na nivou osnovne skole.. Moj ortak drugarice zove devojcice i dalje, blam ih je da pridju devojci unervoze se, nece da priznaju kada grese, zaborave kada nesto obecaju, neozbiljnost neodgovornost jedna kakvu ja retko drugde srecem osim u mgu i exmgu.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
Apr 21 2009, 07:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Jel' se druzis ti sa ljudima iz drugih skola, zaboga? Ponasanje koje si opisao je mozda nesto malo jace izrazeno u MG-u, ali ti pricas kao da su ljudi iz ostalih skola ne znam ni ja koliko bolji u tom pogledu. E pa nisu I ovo neozbiljnost - neodgovornost, da ljudi zaborave kada nesto obecaju - wtf? Kako si tooo uspeo da projektujes kao osobinu MG-ovaca o.O
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
^_NiN0_^ |
Apr 21 2009, 07:31 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ko razume, shvatiće ... -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Kipar |
Apr 21 2009, 08:04 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Apr 21 2009, 08:25 PM) Jel' se druzis ti sa ljudima iz drugih skola, zaboga? Ponasanje koje si opisao je mozda nesto malo jace izrazeno u MG-u, ali ti pricas kao da su ljudi iz ostalih skola ne znam ni ja koliko bolji u tom pogledu. E pa nisu I ovo neozbiljnost - neodgovornost, da ljudi zaborave kada nesto obecaju - wtf? Kako si tooo uspeo da projektujes kao osobinu MG-ovaca o.O ne.. Moje drustvo iz osnovne, sa strane i sa faxa to su totalno drugacije ekipe od mgovaca.. Ne mozes da poredis.. Pazi nije da nema onih stvari ali ima mnogo manje.. Ljudi znaju bar sta hoce da rade i nepostoji neodgovornost prema drustvu kao ovde.. Neodgovornost prema radu postoji ali toga ima i u MG-u.. Matematicari - nivo osmog razreda.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
Apr 21 2009, 08:10 PM
|
znas sta kada mislim na mgovce oni me podsecaju na vladu treba im akcioni plan za sve.. Npr za vidjanje, odmor, izlazak.. Treba ga najaviti ranije, mnogo ranije onda ce ici diskusija do dan pre nego sto treba otici.. I u poslednjem trenutku pola njih ce da ti otkaze..
To su moja iskustva sa generacijom, nije to samo sa mnom svako sa svakim se ponasa ovako.. Stvarno nekada ispadnu oloshi najgori -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
Apr 21 2009, 08:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ali kako, zaboga, mozes da kazes da je to karakteristicno za MG-ovce? Nije ti palo na pamet da si se jednostavno druzio sa takvim ekipama iz MG-a i sa strane pa se zadesilo da su ti ljudi bili neodgovorniji, odnosno odgovorniji??? o.O Stvaaarno mi nije jasno tvoje zakljucivanje, si ucio ti nekad matematicku logiku?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |