MG Zurke, Sve o njima (ne samo prvoj sledecoj) :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
MG Zurke, Sve o njima (ne samo prvoj sledecoj) :)
Turgon |
Jun 11 2009, 06:18 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(Slovenatz @ Jun 10 2009, 09:50 PM) Pa Ilija, njegove postove citamo... -------------------- |
maxydelanoche |
Jun 11 2009, 08:02 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(VIP <3 @ Jun 11 2009, 12:41 AM) Ilija, jesam li te vezala za stolicu or sth? Izvoli, nadji klub, organizuj? Da li te neko sprecava? Ako nisi sposoban da nesto uradis, ne projektuj svoje osobine na druge, posebno ne na mene, s kojom ne mozes ni da se poredis. Hvala. Inace, ja sam skolu juce zvanicno zavrsila odbranom maturskog, pa me samo podsetite - zasto sam vise duzna da pravim te zurke oko kojih takvi kao Ilija seru seru seru i ne propustaju ih? Ok, hoces zurku na nekom fensi mestu? Eno ti Horacije, idi mu potopi splav, al nek ti cepne proviziju, pare ispred ljudi, definitivno. Mislim, ovo ono, sloboda govora, sta vredjas sad koji *****... Kao sto napisah gore, slazem se sa ovim sto si ti napisala sad, ali 'oladi, savrsena :S a inace sam preterano sigurna da ti ne uzimas proviziju uooopste, tako da bas mozes da prozivas Horacija @Turgon: lolololololol This post has been edited by maxydelanoche: Jun 11 2009, 08:03 AM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
LoshMeeBre |
Jun 11 2009, 09:26 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Hannibal Lecter @ Jun 10 2009, 08:29 PM) QUOTE(maxydelanoche @ Jun 11 2009, 09:02 AM) Kahm... Dupli standardi -------------------- |
Neonkitza |
Jun 11 2009, 09:44 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
svi mi znamo zasto
e ajde da se skupimo mi lepo i nacirkamo na kalisu jeftinije je + ima mesta |
Kipar |
Jun 11 2009, 09:53 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
o boze ali to nije kul moras u kluuuub
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
^_NiN0_^ |
Jun 11 2009, 09:55 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Neonkitza @ Jun 11 2009, 10:44 AM) ili Mek Donaldsu .... Većina nas je bar jednom slavila rođendan tamo -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Kipar |
Jun 11 2009, 10:07 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(^_NiN0_^ @ Jun 11 2009, 10:55 AM) haha, koji kriminal slavljenje rodjendana u meku, ima jednom pod stare dane to da uradim obavezno -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
Jun 11 2009, 11:48 AM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ Jun 11 2009, 10:26 AM) Hm, da, tek sad sam provalila da je on njoj prvi rekao da je retardirana ali "posebno ne na mene, s kojom ne mozes ni da se poredis" svejedno zasluzuje podsmeh -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
Jun 11 2009, 11:50 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
vi niste normalni ozb,zar ne umete sami da se provedete?(aka odvalite od zivota)
al eto...ja vam pomazem a vi mi se smejete kalis rula... |
VIP <3 |
Jun 11 2009, 11:53 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Maro, izvini sto ti diram Iliju, ali on je prvi zakacio mene, a znas da sam na to alergicna.
Sve ovo nekako dovede do ovih Marcelovih reci: "Tebi je celi taj svet fus, seres na sve i bas si kul, dzabe ti sav taj bunt kad ti si taj virus" i "Nemas ti problem, cim dajes sebi tolko oduska ja radije biram pokusaj makar ispao popusaj"... Marcelo zakon P.S. I da, Maro, ne moze da se poredi, i to ne samo sa mnom, nego sa vecinom normalnih ljudi. Normalni ljudi se, kad im nesto ne valja, trude da nesto izmene, da nesto STVARNO urade, ne *****ju u prazno. A ako ne mogu /ili ne zele nista da urade onda se ne mesaju. Tako to ide. A sad se vratimo na Marcela This post has been edited by VIP <3: Jun 11 2009, 11:56 AM -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Jun 11 2009, 11:55 AM
|
Hahaha, ponovo slusas Marcela?
@Nina: na osnovu cega tacno si ti zakljucila da mi (koji god to mi ) ne umemo i sami da se zabavimo? Kalis jeste <3 -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
LoshMeeBre |
Jun 11 2009, 12:18 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Au bre Tanja, iskuliraj se malo sa tim marcelom, ne valja TOLIKO
-------------------- |
Djole |
Jun 11 2009, 12:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Ja sam napravio zurku u onom smislu kako je vi vidite... jednom... za 18. Onda su se svi fenseri dojaja proveli i trazili opet i pitali me kad opet pravim. Onda sam napravio novu, pod uslovom da svako donese nesto pica (posto me rodjendan izasao ne pitajte), pa mi je doslo 15 ljudi samo i od pica su doneli jedan litar ledenog caja -.-
Toliko o zurkama sto se mene tice, sad vise niti idem na njih (osim ako bliskom drugu nije zaista stalo), niti ih pravim. Frp na Avali sa ortacima koji su spremni da plate rostilj meso i pice is all you need Also, thumbs up za bleju na kalisu. -------------------- no future for you
|
^_NiN0_^ |
Jun 11 2009, 12:53 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
A mek na kališu
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
LoshMeeBre |
Jun 11 2009, 01:15 PM
|
QUOTE(Djole @ Jun 11 2009, 01:22 PM) Onda sam napravio novu, pod uslovom da svako donese nesto pica (posto me rodjendan izasao ne pitajte), pa mi je doslo 15 ljudi samo i od pica su doneli jedan litar ledenog caja -.- hahahahahahahhahaha -------------------- |
VIP <3 |
Jun 11 2009, 02:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
ZASTO si im pravio novu zurku bez povoda samo zato sto su to trazili?
Inace, meni je uzasno muka od onih zurki koje se naprave u kao fensi mestima i onda svi otrce na tu zurku iako slavljenika ne poznaju, ili ga poznaju a ne fermaju ni 2%, sto se svodi na isto Tako recimo bacam hejt na ljude koji su otisli onda u White kad smo bili kod Boze, samo zato sto je White skup, a posle se pitali ko je uopste slavio, i koji su recimo otisli kod ove male u VIP koja je zvala ja mislim sve nas iz skole (sem Dina ), a i ako nije zvala ne bi pravila problem da pozoves jos nekog, a koji je ne poznaju, i sve tako i sve tako :// I da, bleja na Kalisu <3 Kalis ima dusu, Hrabro srce ima piksle -------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
Jun 11 2009, 06:19 PM
|
@maro:da ti je zabavno svakog petka/subote ne bi ti trebalo hrabro srce
|
Djole |
Jun 11 2009, 07:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Zasto ne bih pravio? Meni je bilo dojaja, njima je bilo dojaja, i dodje gotovo dzabe jer sam pravio kuci. Jos sam racunao da ti koji me jedva poznaju ovog puta nece doci zato sto nema dzabe pica... Ispostavilo se samo da me dosta ljudi jedva poznaje
-------------------- no future for you
|
Turgon |
Jun 11 2009, 07:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Ma to je sve zato sto je danasnja omladina previse neizivljena i zeljna alkohola. Sve je to zato sto previse potiskujemo emocije ....
-------------------- |
Slovenatz |
Jun 11 2009, 08:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Najbolji citat sa zurke, u trenutku kad je zenski deo naseg odeljenja odlazio " Ne brini djole, nisi ti kriv". Al' sto je najbolje na kraju je ispalo fino okupljanje, ostali su samo oni koji redovno dolaze.
I naravno Number One. The Larch. The Larch. ^^ nudge nudge, wink wink, knowwhatImean knowwhatImean. @VIP: I white i VIP su bili skroz ok, ne vidim u cemu je prob. -------------------- |