Velika Zurka, eh sad, ko zna :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Velika Zurka, eh sad, ko zna :)
VIP <3 |
Jun 18 2008, 06:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(Hannibal Lecter @ Jun 18 2008, 06:54 PM) Nervira me sto svako se pleka u to, to treba da prave maturanti i da imaju jos jednu osobu iz suprotne smene koja ce da im prodaje... Agri I kao drugo, Viktor se nije ogrebao za svaku kartu po 100 din nego po 200 posto NISTA nije platio prostor. Jedino mu je otislo neke 4000 na stampanje karata i plakata (kao i nama ranije, samo sto smo mi i grickalice kupovali ) i onda je to podelio sa ortakom koji mu je menadzer u klubu po pola... QUOTE(Kipar @ Jun 18 2008, 12:53 PM) ha ha ha , cekaj samo ti mozesh da napravish mg zurku , ne kapiram? To jeste zurka matematicke gimnazije jer je organizuje neko iz skole i vecina je iz skole. Meni super kada dodju ljudi iz drugih skola ne znam za vas.. Da, ne znam jesi primetio ali i ranije je bilo ljudi iz drugih skola. Samo, na prosloj zurci je max trecina bila iz MG... Tako da... ne lupaj To nije vecina A na ovu prvu recenicu ti i necu odgovoriti... Da te ne poznajem pomislila bih da si glup I da, na plakatu pise da je MG zurka, oprostajna tralalala. Kao sto je neko vec primetio: zar nije ona Viktoreva bila oprostajna? -------------------- Opsti kriminal. |
pyost |
Jun 18 2008, 07:28 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
E ljudi, moracu da vas razocaram, mozda ipak dodjem Hoce li karte moci da se kupe na ulazu?
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
KImi91 |
Jun 18 2008, 10:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 18-June 08 Member No.: 1.068 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG 2b |
Ja sam Kimi iz IIb i jedan sam od organizatora zurke…
Rekao mi je Bojan da je okacio obavestenje na mg forumu za zurku i ja dosao da vidim sta se pise…Stvarno sam se razocarao,naravno da ima ljudi kojima se nesto svidja ili ne svidja,ali ne vidim ko ima korist od pisanja po internetu stvari koje NEMAJU VEZE SA ZIVOTOM… Pa da vam prvo kazem nesto o zurci: Ovo NIJE MG ZURKA! 2 organizatora su iz Mga,ostali su iz drugih skola… Na zurci ce biti ljudi iz bar 10 srednjih skola i ova zurka okuplja SVE srednjoskolce(od prve do cetvrte godine,iz medicinske(u Zemunu i na Zvezdari),iz prve,pete,seste,sedme gimnazije,iz crnjanskog,filoloske,ugostiteljske…verovatno sam neku skolu zaboravio).Muski deo foruma ce verovatno obradovati sto je u obe medicinske prilicno veliko interesovanje Sada i da odgovorim na par stvari: -PROFIT garantujem da cilj nijednoog od organizatora nije da profitira…Cak i ako zurka ostvari nekakav profit dosta ljudi je ukljuceno u organizaciju i kada se to podeli niko ne moze da uzme neke vece pare + treba castiti sve koji su pomogli u organizaciji…Tako da verujte mi nema profita…Ko mi ne veruje neka organizuje zurku i uverice se… Sto se cena ulaznica tice ja stvarno mislim da nigde u gradu necete naci jeftiniji ulaz (svaki splav uzima bar 300,klubovi 200-300).Mogli smo da naplatimo karte 130(mislim da su to bile najjeftinije ulaznice za neku mg zurku),ali nismo jer mislimo da 20 dinara nikome ne predstavlja neki veliki problem,a i bio bi nam cim oko kusura… Znaci jos jednom:na zurci ce biti ljudi iz puno skola-ko zeli da prisustvuje nekom okupljanju iskljucivo matematicara neka organizuje svoju zurku(mogao bi i neki miting )…Svi ostali su pozvani da dodju. Ok sto se tice ulaznica: Zovite nekog od organizatora-ili posaljite sms .Karte ce biti prodavane sutra u prvoj smeni od 9-11,a zainteresovani iz popodnevne smene mogu da nas zovu i donecemo im karte…Ne znam da li ce se prodavati na ulazu,pa najbolje nas zovite… Znaci: -subota 21.jun,klub Hrabro Srce -Velika zurka za kraj skolske godine -ulaz 150 din -za karte se obratiti nekom od organizatora(Denicev broj vam je gore,moj broj 063-72-26-180) |
Laza_91 |
Jun 19 2008, 07:54 AM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Kimi meni je Denic rekao da ce moci na ulazu ... 200 dinara je ...
|
voja |
Jun 19 2008, 10:49 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
boli me bas dal ce neko da se ogrebe i ko ce da bude na zurci,ja jednostavno ne zelim vise nikad da udjem u onaj propali ruzni klub "hrabro srce"...i ne znam sta sve koji se tu bune boli kurrac dal ce neko da se okoristi,ako vam je vec jeftina karta i ako vam se svidja mesto i drustvo,sto vam onda smeta dal ce neko da uzme pare na tome...i treba da uzme pare!!!
-------------------- Eliot je peder :)
|
maca |
Jun 21 2008, 02:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
I jel dolazi neko od vas veceras?
|
Hannibal Lecter |
Jun 21 2008, 02:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
ja ne
a ni ne znam nikog iz IIc da dolazi -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Neonkitza |
Jun 21 2008, 03:17 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ja idem na svirku u skcu,tako da....ne
|
JahacSudbine |
Jun 21 2008, 08:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 08 Member No.: 863 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nemanja Stancic Škola/Razred: !a |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Jun 18 2008, 07:03 PM) Agri I kao drugo, Viktor se nije ogrebao za svaku kartu po 100 din nego po 200 posto NISTA nije platio prostor. Jedino mu je otislo neke 4000 na stampanje karata i plakata (kao i nama ranije, samo sto smo mi i grickalice kupovali ) i onda je to podelio sa ortakom koji mu je menadzer u klubu po pola... Da, ne znam jesi primetio ali i ranije je bilo ljudi iz drugih skola. Samo, na prosloj zurci je max trecina bila iz MG... Tako da... ne lupaj To nije vecina A na ovu prvu recenicu ti i necu odgovoriti... Da te ne poznajem pomislila bih da si glup I da, na plakatu pise da je MG zurka, oprostajna tralalala. Kao sto je neko vec primetio: zar nije ona Viktoreva bila oprostajna? RESPECT za Tanju i njene zhurke ona proshla (Valjda Vikotorva..) je bila ***** ... ali teshko ... Tequilla je ustvari bila neka rakija ... Vodu su naplacivali pod nazivom Vodka , jedino je pivo bilo ok ... Jedno pitanje za organizatore ... zashto pre tanje niste pravili mg zhurke ??? Mislim bash su nam nedostajale a sad odjednom dve oprostajne?? -------------------- |
JahacSudbine |
Jun 21 2008, 08:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 08 Member No.: 863 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nemanja Stancic Škola/Razred: !a |
QUOTE(KImi91 @ Jun 18 2008, 11:07 PM) Ja sam Kimi iz IIb i jedan sam od organizatora zurke… Rekao mi je Bojan da je okacio obavestenje na mg forumu za zurku i ja dosao da vidim sta se pise…Stvarno sam se razocarao,naravno da ima ljudi kojima se nesto svidja ili ne svidja,ali ne vidim ko ima korist od pisanja po internetu stvari koje NEMAJU VEZE SA ZIVOTOM… Pa da vam prvo kazem nesto o zurci: Ovo NIJE MG ZURKA! 2 organizatora su iz Mga,ostali su iz drugih skola… Na zurci ce biti ljudi iz bar 10 srednjih skola i ova zurka okuplja SVE srednjoskolce(od prve do cetvrte godine,iz medicinske(u Zemunu i na Zvezdari),iz prve,pete,seste,sedme gimnazije,iz crnjanskog,filoloske,ugostiteljske…verovatno sam neku skolu zaboravio).Muski deo foruma ce verovatno obradovati sto je u obe medicinske prilicno veliko interesovanje Sada i da odgovorim na par stvari: -PROFIT garantujem da cilj nijednoog od organizatora nije da profitira…Cak i ako zurka ostvari nekakav profit dosta ljudi je ukljuceno u organizaciju i kada se to podeli niko ne moze da uzme neke vece pare + treba castiti sve koji su pomogli u organizaciji…Tako da verujte mi nema profita…Ko mi ne veruje neka organizuje zurku i uverice se… Sto se cena ulaznica tice ja stvarno mislim da nigde u gradu necete naci jeftiniji ulaz (svaki splav uzima bar 300,klubovi 200-300).Mogli smo da naplatimo karte 130(mislim da su to bile najjeftinije ulaznice za neku mg zurku),ali nismo jer mislimo da 20 dinara nikome ne predstavlja neki veliki problem,a i bio bi nam cim oko kusura… Znaci jos jednom:na zurci ce biti ljudi iz puno skola-ko zeli da prisustvuje nekom okupljanju iskljucivo matematicara neka organizuje svoju zurku(mogao bi i neki miting )…Svi ostali su pozvani da dodju. Ok sto se tice ulaznica: Zovite nekog od organizatora-ili posaljite sms .Karte ce biti prodavane sutra u prvoj smeni od 9-11,a zainteresovani iz popodnevne smene mogu da nas zovu i donecemo im karte…Ne znam da li ce se prodavati na ulazu,pa najbolje nas zovite… Znaci: -subota 21.jun,klub Hrabro Srce -Velika zurka za kraj skolske godine -ulaz 150 din -za karte se obratiti nekom od organizatora(Denicev broj vam je gore,moj broj 063-72-26-180) prvo pitanje : Da li si ti normalan??? drugo pitanje : Mislish 10 srednjih skola da uvalish u Hrabro Srce??? trece pitanje : Ako npr srce prima 500 ljudi onda bi svaka shkola trebala da ima po 50 ulaznicaa to su ti dechache dva i po lenja?? -------------------- |
Hannibal Lecter |
Jun 22 2008, 01:53 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
joj jedva cekam da neko dodje i kaze kako je bilo
nego od sledece godine ocu samo tanjine mg-zurke ne moraju da budu u hrabrom srcu, neka budu jednom u 3-4 nedelje i milina -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
KImi91 |
Jun 22 2008, 05:11 AM
|
Group: Članovi Joined: 18-June 08 Member No.: 1.068 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG 2b |
QUOTE(JahacSudbine @ Jun 21 2008, 08:57 PM) prvo pitanje : Da li si ti normalan??? drugo pitanje : Mislish 10 srednjih skola da uvalish u Hrabro Srce??? trece pitanje : Ako npr srce prima 500 ljudi onda bi svaka shkola trebala da ima po 50 ulaznicaa to su ti dechache dva i po lenja?? Ej ne prdi keve ti!Nemoj da zbog mangupiranja po netu dobijes po pi... To ti je odgovor na prvo... Za drugo: Jesi li ikad organizovao ista sem skupljanja para za kopiranje ruske zbirke?Da si ikad organizovao zurku znao bi da kad obavestis 100 ljudi da se u nekom klubu organizuje zurka u najboljem slucaju ti se 10 odazove (jer neko ne slusa tu ziku,neko vec ima nesto zakazano,nekome se ne svidja taj klub...). Za trece: Uopste ne funkcionise tako ko sto ti mislis...Primer: u desetoj smo imali coveka za prodaju i on je iscimao svoje drustvo + oni iscimali po nekoliko ljudi i odatle nam je bio najveci odziv...Lik koji je trebao da zove ljude iz seste nije radio nista,cak se ni sam nije pojavio na zurci ...U svakom slucaju imali smo samo 5-6 dana za organizaciju i napravili smo finu zurku.... Nesto o zurci: Prodatih karata malo manje od 300,mada je klub na momente izgledao poluprazan,jer su ljudi zbog velike vrucine unutra masovno izlazili napolje...Opsti utisak svih je da je devojaka bilo mnogo vise .Posto su svi organizatori bili muskarci,pa valjda gledali da bude sto vise riba ... Posto sam ucestvovao u organizaciji necu da kazem da li je bilo dobro ili ne...Samo znam da nismo dobili nijednu kritiku i stvarno mnogo pohvala(sto ne znaci da je bilo dobro,****** mozda niko nece da ti kaze u lice ako mu se ne svidja) Znaci to bi bilo to...Bilo bi lepo da neko ko je bio ostavi komentar...Ja veceras putujem i necu imati vremena da vise idem na net tako da je ovo moj poslednji odgovor na ovu temu... |
Kipar |
Jun 22 2008, 09:31 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(KImi91 @ Jun 22 2008, 06:11 AM) .Ja veceras putujem i necu imati vremena da vise idem na net tako da je ovo moj poslednji odgovor na ovu temu... e... kada bih ja otputovao negde... -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Hannibal Lecter |
Jun 22 2008, 11:25 AM
|
QUOTE(KImi91 @ Jun 22 2008, 06:11 AM) Ej ne prdi keve ti!Nemoj da zbog mangupiranja po netu dobijes po pi... To ti je odgovor na prvo... Za drugo: Jesi li ikad organizovao ista sem skupljanja para za kopiranje ruske zbirke?Da si ikad organizovao zurku znao bi da kad obavestis 100 ljudi da se u nekom klubu organizuje zurka u najboljem slucaju ti se 10 odazove (jer neko ne slusa tu ziku,neko vec ima nesto zakazano,nekome se ne svidja taj klub...). Za trece: Uopste ne funkcionise tako ko sto ti mislis...Primer: u desetoj smo imali coveka za prodaju i on je iscimao svoje drustvo + oni iscimali po nekoliko ljudi i odatle nam je bio najveci odziv...Lik koji je trebao da zove ljude iz seste nije radio nista,cak se ni sam nije pojavio na zurci ...U svakom slucaju imali smo samo 5-6 dana za organizaciju i napravili smo finu zurku.... Nesto o zurci: Prodatih karata malo manje od 300,mada je klub na momente izgledao poluprazan,jer su ljudi zbog velike vrucine unutra masovno izlazili napolje...Opsti utisak svih je da je devojaka bilo mnogo vise .Posto su svi organizatori bili muskarci,pa valjda gledali da bude sto vise riba ... Posto sam ucestvovao u organizaciji necu da kazem da li je bilo dobro ili ne...Samo znam da nismo dobili nijednu kritiku i stvarno mnogo pohvala(sto ne znaci da je bilo dobro,****** mozda niko nece da ti kaze u lice ako mu se ne svidja) Znaci to bi bilo to...Bilo bi lepo da neko ko je bio ostavi komentar...Ja veceras putujem i necu imati vremena da vise idem na net tako da je ovo moj poslednji odgovor na ovu temu... Ko je uopste bio iz druge godine ? -------------------- And as we wind on down the road
Valkyrie |
Jun 26 2008, 11:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Zurka je bila golo *****.
- previse nepoznatih (desetih!) ljudi - cudnih klinki (zivo mi se jebe za to sto se nekim matematicarima dize da imaju okolo tuce klinki kad ne startuju ni jednu, nikome to realno nije zabava ali danasnja deca nikad ne nauce ) - nema poznatih lica (iz svoje smene sam sa ortakinjom identifikovala jedno 20 ljudi) - klub je bio prilicno prazan za najavljen broj skola. Kada Tanja ili ko sa slicnom organizacijom opet bude pravio nesto za tipa dan skole i sl. mozda raymislim, ali jos jednu ne-slobodnu subotu da upropastavam odlaskom na glupo mesto puno glupih ljudi sa glupom muzikom NE HVALA. -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
VIP <3 |
Jun 28 2008, 02:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
@topic: ne znam kako je bilo, nisam bila Elem, fanovi, kad me vec toliko volite dobicete zurku od mene u septembru za dan skole, samo cu videti ko ce iz druge smene da radi sa mnom
@Ilija: Volis me skoro kao Maxy i palacinke, priznaj? -------------------- Opsti kriminal. |
Tanja92 |
Jun 28 2008, 02:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-July 07 Member No.: 571 |
Ahahahahahaha!!!!!!!Koja ispala,svi ste se nalozili kao jao zuraja,bice njih milion nece ni svi stati...... Ahahaha........
*************************************************************************** -------------------- Pozdrav! :)
|
VIP <3 |
Jun 28 2008, 02:18 PM
|
Tanja92, deluje da nisi upucena... ne, svi su kapirali da nece biti ljudi E sad, ja ne znam dal je bilo ljudi posto nisam bila
P.S. Jel stvarno vazilo ono pravilo za koje su se ovi nasi za*ebavali u skoli zadnjih dana: dozvoljen ulaz '92- ? Jk, jk, jk -------------------- Opsti kriminal. |