Test Personalnosti, Odlican je...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Test Personalnosti, Odlican je...
c1k4_ml3kc3 |
May 24 2008, 01:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
http://similarminds.com/global-adv.html
Stability results were very high which suggests you are extremely relaxed, calm, secure, and optimistic. Orderliness results were moderately low which suggests you are, at times, overly flexible, improvised, and fun seeking at the expense of reliability, work ethic, and long term accomplishment. Extraversion results were medium which suggests you are moderately talkative, outgoing, sociable and interacting. trait snapshot: rarely irritated, positive, tough, non phobic, fearless, likes the unknown, self reliant, high self control, confident, trusting, strong instincts, prudent, optimistic, willful, likes parties, prefers a specialized career, takes charge, altruistic, strong, high self concept, adventurous, practical, thoughtful This post has been edited by c1k4_ml3kc3: May 24 2008, 01:43 PM -------------------- |
VIP <3 |
May 24 2008, 01:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Soooooo, evo ovog mog:
Stability results were low which suggests you are very worrying, insecure, emotional, and anxious. Orderliness results were moderately low which suggests you are, at times, overly flexible, improvised, and fun seeking at the expense of reliability, work ethic, and long term accomplishment. Extraversion results were very high which suggests you are overly talkative, outgoing, sociable and interacting at the expense too often of developing your own individual interests and internally based identity. Ovaj deo me nasmejao koliko je tacan: craves attention, messy, open, rash, irritable, likes large parties, low self control, weird, fragile, does not like to be alone, emotionally sensitive, worrying, depressed, heart over mind, does not respect authority, dependent, not rule conscious, not good at saving money, more interested in relationships than intellectual pursuits, likes to fit in, very social, frequently second guesses self, phobic, suspicious, not careful, outgoing, vain, compassionate, aggressive, likes to make fun, hates to lose This post has been edited by VIP (ex Miss): May 24 2008, 01:55 PM -------------------- Opsti kriminal. |
^_NiN0_^ |
May 24 2008, 01:57 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ja bolje da ne stavljam sta sam ...
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
VIP <3 |
May 24 2008, 02:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ma daj, gore od ovog mog ne mozes da budes
Privlacim paznju, agresivna sam, nepazljiva, emocionalno osetljiva, depresivna, volim velike zurke... blah blah Moj dragi mi je rekao: "Kako te je pogodio" -------------------- Opsti kriminal. |
c1k4_ml3kc3 |
May 24 2008, 02:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Shto je neko iskreniji, dobija bolje rezultate... koji se, naravno, ne mogu fino svideti
-------------------- |
maxydelanoche |
May 24 2008, 02:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ May 24 2008, 03:00 PM) Ma daj, gore od ovog mog ne mozes da budes Privlacim paznju, agresivna sam, nepazljiva, emocionalno osetljiva, depresivna, volim velike zurke... au, ja rekoh "ovo mora da je neka glupost", ali sad kad vidim kako dobro pogadja ovaj test, ima da ga uradim -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
May 24 2008, 02:05 PM
|
Ma meni su se svideli Mislim, oke pogodili su A i bila sam bas iskrena Hahahah i ispalo mi je da sam ne znam kolko posto narcis, i da nesto jako slabo brinem o drugima Jbg, iskrenost
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
May 24 2008, 02:27 PM
|
trait snapshot: neat freak, organized, worrying, phobic, fears the unknown, irritable, pessimistic, emotionally sensitive, fears chaos, risk averse, fragile, unadventurous, depressed, frequently second guesses self, likes to fit in, does not like to stand out, perfectionist, hard working, does not like to be alone, clingy, dependent, practical, ordinary, cautious, takes precautions, good at saving money, suspicious, heart over mind, busy, altruistic zato sam ja altruistic Blah, oni koji me poznaju najbolje znaju da li je test upravu al' ne bih rekla da sam hard working nikad nikad nikad kao ni dependent i apsolutno se uzasavam rizika i promena itd. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Maestro |
May 24 2008, 02:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-January 08 From: Вождовац Member No.: 858 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Nikola Jelenić Škola/Razred: ФОН, 1. година, Менаџмент и Организација ;) |
XAXAXAXAXA
Izašlo mi Peter pan complex |||||||||||||||||||| 90% edit: i hard working ne verujem !!! This post has been edited by Maestro: May 24 2008, 02:35 PM -------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Нисам гинеколог, али могу да погледам |
Neonkitza |
May 24 2008, 02:38 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
Extraversion |||||||||||||||| 66%
Stability |||| 14% Orderliness |||||| 26% Accommodation |||||||||||||||| 66% Interdependence |||||||||||| 50% Intellectual |||||||||| 34% Mystical |||||||||||| 50% Artistic |||| 16% Religious |||| 16% Hedonism |||||||||||||||||||| 90% Materialism |||||||||||||||| 63% Narcissism |||| 16% Adventurousness |||||||||| 36% Work ethic |||||| 23% Humanitarian |||||||||||||||| 63% Conflict seeking |||||||||||| 50% Need to dominate |||||||||||| 43% Romantic |||||||||||||||||||| 83% Avoidant |||||||||||||| 56% Anti-authority |||||||||||||||||| 76% Wealth |||||||||||||||| 63% Dependency |||||||||||||||| 70% Change averse |||||||||||| 43% Cautiousness |||||||||||||||||| 76% Individuality |||||||||| 36% Sexuality |||||||||||| 50% Peter pan complex |||||||||||| 50% Family drive |||||| 30% Physical Activity || 10% Histrionic |||||||||||||||| 70% Paranoia |||||||||| 36% Vanity |||||||||||| 50% Honor |||||||||||| 43% Thriftiness |||| 16% trait snapshot:craves attention, messy, open, rash, irritable, likes large parties, low self control, weird, fragile, does not like to be alone, emotionally sensitive, worrying, depressed, heart over mind, does not respect authority, dependent, not rule conscious, not good at saving money, more interested in relationships than intellectual pursuits, likes to fit in, very social, frequently second guesses self, phobic, suspicious, not careful, outgoing, vain, compassionate, aggressive, likes to make fun, hates to lose ----- ovo tako lose zvuci kad se stavi ovako |
ShadyLady |
May 24 2008, 02:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Stability results were moderately low which suggests you are worrying, insecure, emotional, and anxious.
Orderliness results were high which suggests you are overly organized, reliable, neat, and hard working at the expense too often of flexibility, efficiency, spontaneity, and fun. Extraversion results were moderately low which suggests you are reclusive, quiet, unassertive, and secretive. yeap, it's me... |
c1k4_ml3kc3 |
May 24 2008, 02:47 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ May 24 2008, 04:57 PM) trait snapshot: neat freak, organized, worrying, phobic, fears the unknown, irritable, pessimistic, emotionally sensitive, fears chaos, risk averse, fragile, unadventurous, depressed, frequently second guesses self, likes to fit in, does not like to stand out, perfectionist, hard working, does not like to be alone, clingy, dependent, practical, ordinary, cautious, takes precautions, good at saving money, suspicious, heart over mind, busy, altruistic zato sam ja altruistic Blah, oni koji me poznaju najbolje znaju da li je test upravu al' ne bih rekla da sam hard working nikad nikad nikad kao ni dependent i apsolutno se uzasavam rizika i promena itd. Ja ne moram da te poznajem kako bih iskazao da si to ti. Ja te bolje ne bi' opisao hahaha Enivej - Ja CODE Extraversion |||||||||||| 43% Stability |||||||||||||||||||| 90% Orderliness |||||||||||||| 56% Accommodation |||||||||||||| 60% Interdependence |||||||||||||||| 70% Intellectual |||||||||||||||||||| 90% Mystical |||||||||||||||| 70% Artistic |||||||||||||||| 70% Religious |||||| 30% Hedonism || 10% Materialism |||||||||||||||| 70% Narcissism |||||||||||||||| 70% Adventurousness |||||||||||||||| 70% Work ethic |||||| 30% Self absorbed |||||||||||||||||| 80% Conflict seeking |||||||||||||||||| 80% Need to dominate |||||||||| 40% Romantic |||||||||||||||||||| 90% Avoidant |||| 20% Anti-authority |||||||||||||||||||| 90% Wealth |||||||||||||||| 70% Dependency |||||| 30% Change averse |||||| 30% Cautiousness |||||||||||||||| 70% Individuality |||||||||||||||||| 80% Sexuality |||||||||||||||| 70% Peter pan complex |||||||||||| 50% Physical security |||||||||||||||| 70% Physical fitness |||||||||||||||||| 80% Histrionic || 10% Paranoia |||||||||||||| 60% Vanity || 10% Hypersensitivity |||||||||||| 50% Indie |||||||||||||||| 70% This post has been edited by c1k4_ml3kc3: May 24 2008, 02:49 PM -------------------- |
VIP <3 |
May 24 2008, 02:49 PM
|
NINA ISTO NAM JE
-------------------- Opsti kriminal. |
Nameless_one |
May 24 2008, 02:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
trait snapshot:
rarely irritated, positive, tough, non phobic, fearless, likes the unknown, self reliant, high self control, confident, trusting, strong instincts, prudent, optimistic, willful, likes parties, prefers a specialized career, takes charge, altruistic, strong, high self concept, adventurous, practical, thoughtful Ovo su mi sve pogodili...al ovo mi ne ide u glavu: Hedonism || 10% A svi koji me poznaju kazu da sam hedonista!!! -------------------- |
Neonkitza |
May 24 2008, 02:54 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ali 90% hedonista ;\ a nisam kopirala ono malo sto ste vi svi imali u svakom slucaju prva dva su jako los score a poslednje je imalo srednje visok score...toliko o tome...
@tanja:ista sam kao ti?! sace mara da me zlostavlja |
maxydelanoche |
May 24 2008, 02:57 PM
|
QUOTE(Neonkitza @ May 24 2008, 03:54 PM) AAHHAHAHAHAHAHAHAHA. Znaci, Neonkice, samo jos roze da pocnes da nosis btw, sta fali tome ako si hedonista :S -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
ShadyLady |
May 24 2008, 03:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Sta je lose u tome sto neko nosi roze???
Ja bas volim tu boju:) |
Neonkitza |
May 24 2008, 03:06 PM
|
ja nosim crno...stalno jos od kad sam bila mala nosila sam tamnije...ha ;\
|
c1k4_ml3kc3 |
May 24 2008, 03:07 PM
|
O, ne...Pokrece se diskusija
(Ja ne volim roze na mushkarcu...pa ni na devojci u poslednje vreme. Asocijacira na PINK, asocijacira na GAY i tako daaalje...dodushe nisam video neku devojku koja nosi roze u danashnje vreme...ili belo, ili plavo...ili zuto ili crveno ili bezh...ali roze...?!) -------------------- |
LoshMeeBre |
May 24 2008, 03:18 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Extraversion |||||||||||||||| 66%
Stability |||||||||||||||| 70% Orderliness |||||||||||| 46% Accommodation |||||||||||||||| 66% Interdependence |||||||||||||||| 70% Intellectual |||||||||||| 50% Mystical |||||| 30% Artistic |||||||||||||| 56% Religious |||||| 30% Hedonism |||||||||||||||||||| 83% Materialism |||||||||| 36% Narcissism |||||||||||||| 56% Adventurousness |||||| 30% Work ethic |||||| 23% Humanitarian |||||||||||| 43% Conflict seeking |||||||||||||||| 63% Need to dominate |||||||||||| 50% Romantic |||||||||||||| 56% Avoidant || 10% Anti-authority |||||||||||| 50% Wealth |||||||||| 36% Dependency |||||||||||| 43% Change averse |||||||||||||||| 63% Cautiousness |||||||||||||||| 63% Individuality |||||||||||||||| 63% Sexuality |||||||||||| 50% Peter pan complex |||||||||||||| 56% Family drive |||||||||||||||| 63% Physical Activity |||||||||| 36% Histrionic |||||||||||||| 56% Paranoia |||||| 30% Vanity |||||||||| 36% Honor |||||||||||||||| 70% Thriftiness |||||||||||| 50% Stability results were high which suggests you are very relaxed, calm, secure, and optimistic.. Orderliness results were medium which suggests you are moderately organized, hard working, and reliable while still remaining flexible, efficient, and fun. Extraversion results were moderately high which suggests you are, at times, overly talkative, outgoing, sociable and interacting at the expense of developing your own individual interests and internally based identity. Paaa, nisu me bas omasili.. Samo imam preterano veliki skor u Intellectual, Work ethic i Materialism .. Vazno da mi je honor 70.. Ja sam samuraj -------------------- |