"One" Stvari
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
"One" Stvari
Devojka sa mesecom u očima |
Jul 22 2008, 03:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Ali nisu ti se pojavile zvezdice
Meni je samo kresnuti se interesting, jer u sushtini nisi rekao nishta ruzhno . Pohvatati... to me asocira na pse Skoro sam gledala kako su tri dzukca navalila da 'vataju -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Iva |
Jul 22 2008, 03:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ma pojave se meni zvezdice drugi puta.. ahhh
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Neonkitza |
Jul 22 2008, 06:08 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
nece biti za manje,hvala bogu,ovog meseca sam dobila na vreme
pa sta fali kada lik oce sex?bolje to nego da bude frigidan ^^ |
RZA |
Jul 22 2008, 08:58 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
.. i da si mu lepa i sexy..
NARAVNO da te ne bi ***** da ne misli to.. tako da mozes to uzeti i kao kompliment -------------------- cold
|
LoshMeeBre |
Jul 22 2008, 11:37 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Jul 22 2008, 04:12 PM) Mislish da sam bila ozbiljna? Volela bih da nadjem dechka koji bi me samo ljubio, mazio, pazio, a ne odmah hteo da se kresne, ali svi su oni isti Eeee, sto me nervira to zensko femkanje, "muskarci samo hoce sex"... Kaaaaoooo prvo... Ako je cekao vise od mesc dana, nije tu samo zbog sexa... Ne morate da se jebete na prvom sastanku... Cak sta vise nije pozeljno (cujes nina JK).. Ali ako ni posle 5 ni 10 nije nasrnuo, znaci da se suzdrzava, jer te postuje.. ILI ga ne privlacis,,, Pri cemu dolazimo do drugog.. Ne zele svi muskarci da jebu bas sve sto ima rupu.. TO je laz. Tacnije vecina bira.. Znaci ako hoce da se jebete, privalcis ga.. A to je valjda kopliment.... i trece i najvaznije,,, tam tam tam tam tam (dramaticni uvod) i vi dobijate JEBEN.I orgazam tako da PRESTANITE SA ZALJENJEM... Izasli smo iz 14. veka kad su muskarci jahali, a zene bile samo pogodna rupa... Svima lepo, tako da NE SERI... Hvala lepo, laku noc... -------------------- |
Neonkitza |
Jul 22 2008, 11:39 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
awww...kako on misli na nas i nisam ja na prvom...i on je kriv!!!ne ja >.>
a i za orgazam..neka ne moze da svrsi dok se jebe i to dosta njih ne moze |
LoshMeeBre |
Jul 22 2008, 11:44 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Neonkitza @ Jul 23 2008, 12:39 AM) E ******.. To je sad patologija... Mnogi muskarci vise vole da drkaju nego da se jebu.. Sta sad :/ QUOTE(Neonkitza @ Jul 23 2008, 12:39 AM) Od sada me zovite Misko feministkinja... Girl POWAH This post has been edited by LoshMeeBre: Jul 22 2008, 11:45 PM -------------------- |
Neonkitza |
Jul 23 2008, 12:43 AM
|
girl powah misko nasa predvodnica
i nije ovo nesto do njih..jednostavno fizicki ne mogu...lepo im je,ali ne mogu tako da svrse |
Iva |
Jul 23 2008, 08:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Zato je Bog stvorio jezik..
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Neonkitza |
Jul 23 2008, 08:55 AM
|
tako je ^^ (nismo normalni....)
|
LoshMeeBre |
Jul 23 2008, 09:41 AM
|
QUOTE(Neonkitza @ Jul 23 2008, 01:43 AM) Al pazi to jeste patologija.. Neke zene anatomski nemaju G tacku, tako da jbg.. Nesto sam citao (ne znam gde, nemojte me uzimati za rec, nisam ja izmislio ) da su zene tokom godina (srednji vek, mracno doba i tako to) evoluirale i potisnule svoj orgazam napolje ka klitorisu, zato sto je njima bio lako dostupan za rucno, a muskarci nisu hteli da im podare onaj lepsi Inace normalna zena bi trebala da ima G tacku cijom stimulacijom dostize orgazam.. Zar ne??? -------------------- |
Jul 23 2008, 09:43 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(Neonkitza @ Jul 22 2008, 07:08 PM) nece biti za manje,hvala bogu,ovog meseca sam dobila na vreme pa sta fali kada lik oce sex?bolje to nego da bude frigidan ^^ Zar vam nisu drzhali predavanje o kondomima? Pa nekako mislim da ljudi zaboravljaju na ljubav Zar ne bi trebalo da mislish da li volish tog dechka, a ne samo na uzhivanje. Smatram da je mnogo vece kada tog nekog stvarno volish Ma na kraju koga briga ajde da se zezamo QUOTE(LoshMeeBre @ Jul 23 2008, 12:37 AM) Kaaaaoooo prvo... Ako je cekao vise od mesc dana, nije tu samo zbog sexa... Ne morate da se jebete na prvom sastanku... Cak sta vise nije pozeljno (cujes nina JK).. Ali ako ni posle 5 ni 10 nije nasrnuo, znaci da se suzdrzava, jer te postuje.. ILI ga ne privlacis,,, Ali zar ne bi trebalo da mozhete i malo duzhe da se suzdrzhite? QUOTE(Neonkitza @ Jul 23 2008, 12:39 AM) No comments QUOTE(Neonkitza @ Jul 23 2008, 01:43 AM) Zashto li se ne desi neshto tako mushkom delu populacije? QUOTE(Iva @ Jul 23 2008, 09:14 AM) Kome? Nece mi uci u glavu zashto se svi pale na to... This post has been edited by Devojka sa mesecom u očima: Jul 23 2008, 10:50 AM -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
LoshMeeBre |
Jul 23 2008, 11:04 AM
|
QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Jul 23 2008, 10:43 AM) Pa nekako mislim da ljudi zaboravljaju na ljubav Zar ne bi trebalo da mislish da li volish tog dechka, a ne samo na uzhivanje. Smatram da je mnogo vece kada tog nekog stvarno volish Ne mislis da ima ljubavi ako zelis da udovoljis svom partneru... Inace ako je verovati cika Banetu, a cika Banetu uvek treba verovati, nakon vise sexualnih odnosa sa istom osobom luce se neki hormoni koji te vezuju za tu osobu.. Ko kaze da sex nam veze sa ljubavlju jednom recju sere.. QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Jul 23 2008, 10:43 AM) Zasto bi??? QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Jul 23 2008, 10:43 AM) Promeni pol, mozda ce ti se svideti QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Jul 23 2008, 10:43 AM) Probaj pa vidi.. Svako voli neko sranje... -------------------- |
pyost |
Jul 23 2008, 11:07 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
LoshMeeBre |
Jul 23 2008, 11:08 AM
|
-------------------- |
Jul 23 2008, 11:13 AM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ Jul 23 2008, 12:04 PM) Ne mislis da ima ljubavi ako zelis da udovoljis svom partneru... Inace ako je verovati cika Banetu, a cika Banetu uvek treba verovati, nakon vise sexualnih odnosa sa istom osobom luce se neki hormoni koji te vezuju za tu osobu.. Ko kaze da sex nam veze sa ljubavlju jednom recju sere.. Promeni pol, mozda ce ti se svideti Probaj pa vidi.. Svako voli neko sranje... Ko je cika Bane? Neam nameru da menjam pol. Jedno vreme mi je bilo zhao shto sam devojka, ali ta faza me je proshla. Shvatila sam da ima prednosti (pa chak i shto se tiche sexa ). Btw ako svrshish u toj pozi mozhesh da izazovesh devojci gadne neprilike Rekla sam da mi nece biti jasno zashto se svi pale. Tu spadam i ja This post has been edited by Devojka sa mesecom u očima: Jul 23 2008, 11:14 AM -------------------- Good
Neonkitza |
Jul 23 2008, 11:19 AM
|
kakve gadne neprilike?o boze..
naravno da sam koristila kondom,ali mi je kasnila 20 dana,a cak i sa kondomom postoji sansa,pa sam se istripovala @misko:ako te bas zanima recicu ti na msnu nekima je jaaako tesko da svrse preko G-a ono,treba da je ***** sat vremena da bi svrsila tako... |
LoshMeeBre |
Jul 23 2008, 11:20 AM
|
Cika Bane je sociolog, psihoterapet, ekolog, gljivar (ima i strucan naziv al ga ja ne znam MIKOLOG??), biznismen, smeker i vodoinstalater po potrebi (instalira cevi )... Elem, pametan covek..
Neeeego.. Nije mi jasno ovo za pozu, o cemu ti pricas??? I sto se ne bi palila? I ne pale se bas svi -------------------- |
Neonkitza |
Jul 23 2008, 11:21 AM
|
prica o tome da ces svrsiti ribi u usta,po faci itd... ocigledno ne kapira kako to ide
|
pyost |
Jul 23 2008, 11:24 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(Neonkitza @ Jul 23 2008, 12:19 PM) naravno da sam koristila kondom,ali mi je kasnila 20 dana,a cak i sa kondomom postoji sansa,pa sam se istripovala Daaaa li smo mi to stvarno morali da znamo? -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |