Fotografija, Vase slike
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Fotografija, Vase slike
pyost |
Oct 18 2008, 11:37 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Balder |
Oct 19 2008, 03:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 08 From: Beograd Member No.: 1.078 Status: Van MGa Ime i prezime: Danko Petrovic Škola/Razred: Visoka Elektrotehnicka Skola... vecno druga... |
Jao Bozo, kakva riba... Na prvoj slici, ova druga... pffft...
Inace, sto se tice ove cetiri slike... Ova druga je ubedljivo najbolja... Odlicna fotka, sjajna kompozicija i sve u svemu super... Cetvrtoj fali bolji bokeh i nesto tamnija ekspozura... Treca, mrzim bube prva zaista jeste najlosija, zbog shuma... -------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
jeele |
Oct 19 2008, 07:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
sta fali najgoroj slici???
i losoj? meni se najbolja ne svidja jer jos uvek nisam provalila sta je uklesano u taj stub, a postavka slike mi deluje kao da treba da istakne nesto bitno, sto ja jos uvek ne hvatam, takodje, zasto je odjednom mutno sa polovine slike na gore? i to bas onako CAP pa mutno ... mislila sam da to ide gradaciono ... -------------------- |
pyost |
Oct 19 2008, 08:40 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(jeele @ Oct 19 2008, 08:59 PM) sta fali najgoroj slici??? i losoj? meni se najbolja ne svidja jer jos uvek nisam provalila sta je uklesano u taj stub, a postavka slike mi deluje kao da treba da istakne nesto bitno, sto ja jos uvek ne hvatam, takodje, zasto je odjednom mutno sa polovine slike na gore? i to bas onako CAP pa mutno ... mislila sam da to ide gradaciono ... Najgora je takva zbog suma, losa je takva zbog boja i nesto slabijeg kvaliteta. Na najboljoj i nije toliko vazno sta je uklesano na stub, vec sama kolicina razlicitog reljefa... I ide granicno, nije CAP -------------------- Baby, it's a violent world.
Vitez_Koja |
Oct 20 2008, 01:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
http://vitezkoja.deviantart.com/art/finger-sk8-1-100799690
http://vitezkoja.deviantart.com/art/wave-100962455 http://vitezkoja.deviantart.com/art/garfield-100963342 http://vitezkoja.deviantart.com/art/lito-i...nsfer-101204977 http://vitezkoja.deviantart.com/art/lito-melon-101205174 -------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
pyost |
Oct 20 2008, 06:22 PM
|
username |
Oct 20 2008, 07:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
vau, jel i to sa exkurzije?
|
pyost |
Oct 20 2008, 07:23 PM
|
Aha...
LoshMeeBre |
Oct 20 2008, 08:58 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Kaaaaaaaaaako je kul ispalo... Trebalo mi je par sekundi da uopste izvalim sta je
-------------------- |
pyost |
Oct 20 2008, 09:06 PM
|
Ako ima zainteresovanih, ovo se moze odstampati na papiru dimenzija 61x40.5cm
LoshMeeBre |
Oct 20 2008, 09:10 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Jaaaoooooo, smekeru Jel treba da te oralno zadovoljimo za to.. Milsim neka pesmica da se odpeva
-------------------- |
pyost |
Oct 20 2008, 09:26 PM
|
Nece biti potrebe
Balder |
Oct 20 2008, 10:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 08 From: Beograd Member No.: 1.078 Status: Van MGa Ime i prezime: Danko Petrovic Škola/Razred: Visoka Elektrotehnicka Skola... vecno druga... |
QUOTE Jaaaoooooo, smekeru Jel treba da te oralno zadovoljimo za to.. Milsim neka pesmica da se odpeva khm... posto vidim da Boza nije zainteresovan, ja sam uvek za :} This post has been edited by Balder: Oct 20 2008, 10:57 PM -------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
Radinac |
Oct 21 2008, 07:36 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-August 07 Member No.: 612 Ime i prezime: Cedomir Radinac |
QUOTE(pyost @ Oct 19 2008, 12:37 AM) Najgore, Lose, Bolje, Najbolje... Rekao bih: Loše, Najbolje, Bolje, Najlošije Na najboljoj (po mom mišljenju), da je aparat bio samo malo niže, pa da se kraj mola stopi s horizontom, bila bi vrhunska. Ovako je odlična, u istoj kategoriji sa "Stubovi [Crkve Sv. Marka] by Lord Balder". -------------------- "True friends stab you in the front."
Oscar Wilde |
username |
Oct 21 2008, 01:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
|
LoshMeeBre |
Oct 21 2008, 04:26 PM
|
Sfera u sferi iz vatikanskog muzeja... Skulptura,...
-------------------- |
Vitez_Koja |
Oct 25 2008, 11:34 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
pyost |
Oct 25 2008, 11:54 AM
|
Mnogo ti je ruzan fotoaparat, znas?
Vitez_Koja |
Oct 25 2008, 12:08 PM
|
ovaj sa slike nije moj, to je d70
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
pyost |
Oct 27 2008, 10:33 AM
|
Malo igranja svetlom
http://pyost.deviantart.com/art/Sitting-on...e-bay-101881436 http://pyost.deviantart.com/art/Nice-night...-walk-101881783 http://pyost.deviantart.com/art/No-one-to-...-with-101882062 http://pyost.deviantart.com/art/If-you-are-hungry-101882350 -------------------- Baby, it's a violent world.