Fotografija, Vase slike
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Fotografija, Vase slike
Balder |
May 20 2009, 10:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 08 From: Beograd Member No.: 1.078 Status: Van MGa Ime i prezime: Danko Petrovic Škola/Razred: Visoka Elektrotehnicka Skola... vecno druga... |
Verovatno je vise za fotke clanova, ali nevazno... moz' i ovde...
Sram ih bilo... tako pred svima... Danasnja omladima MG-a ccc Lepotan: :} -------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
Grashak |
May 21 2009, 03:44 AM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
-------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Neonkitza |
May 21 2009, 08:42 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
kako uhodis gosn admina danko..kako te nije sramota
@hristina:koje? :S This post has been edited by Neonkitza: May 21 2009, 08:42 AM |
pyost |
May 21 2009, 08:46 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Hahaha, znaci ne verujem da si nas uhodio
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Balder |
May 21 2009, 03:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 08 From: Beograd Member No.: 1.078 Status: Van MGa Ime i prezime: Danko Petrovic Škola/Razred: Visoka Elektrotehnicka Skola... vecno druga... |
Nisam... slucajno sam se nasao tu... Kao pravi paparaco, na pravom mestu u pravo vreme :}
... dok cekam 26 da odem kuci da jedem :} -------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
maxydelanoche |
May 23 2009, 01:48 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(pyost @ May 20 2009, 08:49 PM) fu strava je ustvari, megastrava slikala sam munjeee veceras neke sam zapravo i uhvatila! ali vecina je zapravo opalila ne za vreme ijednog od 15sekundnih snimanja nego bas u onoj sekundi dok ja ponovo okidam u svakom slucaju, nemam komp na koji bih prebacila slike, tako da se hvalim cisto da bih nesto kucala, jer sam srecna sto imam na cemu da kucam bar par minuta P.S. I da, Bouzou, naravno da sam zaboravila da vratim na JPG posle, kao sto si me divno upozorio This post has been edited by maxydelanoche: May 23 2009, 01:48 AM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Balder |
May 23 2009, 11:44 PM
|
Ne pominji munje i njihovo pojavljivanje tacno u trenutku kada se ogledalo spusti...
Inace, stvarno hocu da vidim i tvoje slike I ne samo munje -------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
Balder |
May 30 2009, 07:58 AM
|
Moja prva dva filma... Nikon F801, Tokina 28-70 f/2.8
http://lordbalder.deviantart.com/art/Nemam-Ideju-1-124143545 http://lordbalder.deviantart.com/art/Nemam-Ideju-2-124143759 http://lordbalder.deviantart.com/art/No-Dogs-124143890 http://lordbalder.deviantart.com/art/Empty-124144014 -------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
OGIxD |
May 30 2009, 09:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
E slike su super Bas su old school - retro A odakle ti opasna nikon makina iz proslosti ?
This post has been edited by OGIxD: May 30 2009, 09:56 PM |
Balder |
May 30 2009, 10:17 PM
|
Ninina stara makina
A sada trazim da kupim Nikon F :} -------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
Vitez_Koja |
Jun 2 2009, 09:50 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
ja u poslednje vreme nešto zatajio sa fotkama... :|
@danko kad fotkaš na film, bitnije je koji je film nego koje je telo :P @lov na munje ja hteo mnogo puta, al svaki put sam mislio da će mene da pogodi pa sam odustao This post has been edited by Vitez_Koja: Jun 2 2009, 09:50 AM -------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
Kuzman |
Jun 2 2009, 08:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Pa ko je mislio da je onaj reli fotograf lud... This post has been edited by Kuzman: Jun 2 2009, 09:00 PM -------------------- |
tesic |
Jun 3 2009, 11:47 AM
|
Group: Članovi Joined: 16-May 09 From: Zemun Member No.: 1.170 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nikola Tesic Škola/Razred: MG/IVd |
lol
-------------------- A da ja vas nesto pitam: sta je sa 500,000,000 neprijavljenih Kineza? Cutimo, a? Cutimo! Oni kopaju tunele, rupe, do Moskve, Pariza, Londona, do Vasingtona! Svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete. Ko je srusio Berlinski zid? Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj? I, gde je Isusova ruka? Pozivam svo napredno covecanstvo, nema Treceg svetskog rata, nije bilo ni Drugog! Celo covecanstvo spava...
|
Vitez_Koja |
Jul 11 2009, 12:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
da malo osvežimo, bajatim fotkama pošto niko ne kači po ovoj vrućini
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
pyost |
Jul 25 2009, 10:58 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
LoshMeeBre |
Jul 26 2009, 09:48 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Samo jedna?
-------------------- |
pyost |
Jul 26 2009, 09:50 PM
|
Kada obradim, bice jos
Balder |
Jul 28 2009, 01:08 PM
|
Steta sto ima ovo cudo u sredini... Ova, kao bandera, or whatever... Bila bi extra inace... ovako mi to suvise smeta... A mozda je to i licni dozivljaj... Super je u svakom slucaju... 'Cemo jos...
-------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
pyost |
Jul 28 2009, 01:23 PM
|
Bas sam se razmisljao da li to da uklonim, al' bi mi nekako bila mrtva fotografija onda, sta znam
pyost |
Jul 29 2009, 11:17 PM
|