Okupljanje
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Okupljanje
RZA |
Aug 23 2008, 02:00 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
E brate, da znas da jesmo.. ^^
-------------------- cold
|
maca |
Aug 23 2008, 12:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Aug 18 2008, 07:06 PM) Ma je li? A peglanje kosuljice za prvi dan skole? A mazanje cipelica, da se sijaju? Stavljanje ogromnih kolicina gela i laka za kosu i pravljenje savrsenog razdeljka na sredini kako bi se ujutru kosa mogla savrseno zalizati? A uvijanje knjiga u uvijace? Lepljenje nalepnica sa imenom i prezimenom? To mozda ti nemas sta da radis e sad si me podsetila sta sve treba da uradim.... |
VIP <3 |
Aug 23 2008, 02:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ne zaboravi roze stikle da mi poneses 1. sept u skolu
-------------------- Opsti kriminal. |
maca |
Aug 23 2008, 04:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
|
RZA |
Aug 23 2008, 04:40 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(maca @ Aug 23 2008, 05:36 PM) Err.. ? Tebe Misko zanima? Pa voli on mladjane devojcice.. This post has been edited by kika™: Aug 23 2008, 04:40 PM -------------------- cold
|
maca |
Aug 23 2008, 04:43 PM
|
|
RZA |
Aug 23 2008, 04:46 PM
|
A.. ne brini ti.. znam ja da je misko diran..
-------------------- cold
|
maxydelanoche |
Aug 23 2008, 07:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
OMG, ako jos negde procitam o roze stiklama (iako ofc ne razumem foru, vec me samo smorilo toliko spominjanje) donecu pet pari takvih na okupljanje i udeliti zeljnima...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Aug 23 2008, 07:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Maro... mislim da ti ne znas kako izgledaju roze stikle. To se jos nije pojavilo u 5nici. Ni u tvojoj sobi. Hm, ni u tvom (no) lajfu.
maca |
Aug 23 2008, 07:37 PM
|
|
VIP <3 |
Aug 23 2008, 07:38 PM
|
Tanja ne dolazi na to okupljanje. Tanja macka cipelice i radi sve sto je navela na pocetku ove teme. A maxy ne zna kako izgledaju pink stikle... tako da ces vrvtno dobiti 5 usb memorija
maca |
Aug 23 2008, 07:42 PM
|
|
SBS |
Aug 25 2008, 02:52 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
E kad se budete okupljali ispred MGa, svratite malo da vrata i vidite kad ide koja smena ! ! ! ! ! ! I okačinte na forum ili mi recite preko msn.a
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
The snorks |
Aug 25 2008, 03:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Badzin izalslanik @ Aug 25 2008, 03:52 PM) E kad se budete okupljali ispred MGa, svratite malo da vrata i vidite kad ide koja smena ! ! ! ! ! ! I okačinte na forum ili mi recite preko msn.a Ne mora niko da svraca...Vazi staro pravilo (99%) - neparna pre, parna posle podne This post has been edited by The snorks: Aug 25 2008, 03:03 PM |
username |
Aug 25 2008, 03:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
prvaci uvek idu ujutru
|
Hannibal Lecter |
Aug 25 2008, 04:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Jao kako cu ja da ustanem u pola 7
Ili fazon necu spavati citavu noc pa doci u skolu na spavanje ili ne dolazim na prva 2-3 casa -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maca |
Aug 25 2008, 04:34 PM
|
|
RZA |
Aug 25 2008, 05:09 PM
|
Ne znam jel si razumela. Ne ides tokom cele godine pre podne..
Nego prve nedelje ides ujutru.. Lepo je rekla jovana, prve nedelje: Neparne smene pre podne (7, 1, 3 razred) Parne popodne (8, 2, 4) -------------------- cold
|
maca |
Aug 25 2008, 05:20 PM
|
znam da se jedne nedelje ide pre podne, a druge posle... nego bolje da prve nedelje idem posle podne... ko ce se prvi dan probuditi tako rano...da se ide cele godine pre podne sigurno ne bih upisala ovu skolu ....
|
The snorks |
Aug 25 2008, 09:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|