Slike Odeljenja, da se malo nasmejemo
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Slike Odeljenja, da se malo nasmejemo
smorko_gusic |
Jun 4 2007, 09:16 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Bas sam se iskidao kad sam video onu sliku nekog d odeljenja sa teme o upisu....
pa reko da pokrenem temu, da vidimo i slike ostalih odeljenja. Evo treceg C na ekskurziji (snimljeno u karlovim Varima valjda): ako neko ima sliku svog odeljenja nek kaci... -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
RZA |
Jun 4 2007, 09:29 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
moze blagi opis ko je ko? .. mislim.. od vas na forumu.. ^^
prvaci se jos nisu slikali.. td.. a moje slike iz osmog necete da dobijete.. .. doduse drugacija nam je sad postava odeljenja.. .. -------------------- cold
|
pyost |
Jun 4 2007, 09:40 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ja znam samo da je ona cija je glava odmah levo od kolena statue Grashak.
E sad, ako se snadjete, svaka vam cast Prvi red (dole, s leva na desno): nije na forumu, Nikola, nije na forumu, Vukma, aNiM, Nessy, moja malenkost, Dex, nije na forumu Drugi red: ser_fanky_lj@b, LoshMeeBre, nije na forumu, jorda90, maverick (ovaj visoki), nije na forumu, razreda (nije na forumu, I think ), nije na forumu, Eve, nije na forumu I ovo dvojica gore su MNE i voja. -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Pera Detlic |
Jun 4 2007, 09:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Tako je, ona sto ima glavu ispod svoje glave je grashak. Smorko je skroz severoistocno, ovaj sa sjajnom frizurom (bar je bolja od ove sad) ja sam ovaj sto je napravio retardiranu facu(posto njih nekoliko ima retardiranu facu moram da preciziram ja sam dole, drugi sdesna) a kipar je gore-levo od mene
This post has been edited by Pera Detlic: Jun 4 2007, 09:58 PM -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Neonkitza |
Jun 4 2007, 10:42 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
sve je objasnjeno ;p ja moram da se slikam ovkao sa kratkom kosom i naocarama..it's pretty -.-
|
paydoman |
Jun 5 2007, 10:30 AM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
kratkom kosom o,O...
sad sam se stio naochara :lol2: jao izbrisala mi se slika neonke sa naocharima kad sam reinstalirao komp... neonkitza + cvike = ROFL :lol2: + misha = 2ROFL :lol2: -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
pyost |
Jun 5 2007, 10:50 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(paydoman @ Jun 5 2007, 11:30 AM) Mislim da ima to negde na forumu -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Kipar |
Jun 5 2007, 04:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
e ne mogu da verujem postoje 3 slike na kojima sam ruzno ispao vi imate jednu , uskoro cu da stavim slike koje cete drzati na desktopu da vam ulepshaju dan.
a IId koji ste ederashi osim kivija koji je shmele. Lepo odeljenje nema shta imate dve cice ( nemojte bukvalno da shvatite 'odeljenje' ) -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
tijana |
Jun 5 2007, 04:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
hehe Kipar imam i ja par tvojih slika...KAd si se slikao sa ilijom na eks. Posto mi je dao te slike zato sto ja nisam imala sve slike sa eks..Mada na tim slikama ima najvise zajedno Ilija i Grashak...Tako da bi Kipar mogla da postavim ako se slazes...? Mada za sad evo vam slika mog odeljenja ali samo decaci...Ali fali tasic
nije fer ja ne znam kako da postavim normalno sliku...ovako je mala....bedak This post has been edited by tijana: Jun 5 2007, 05:09 PM Attached thumbnail(s) -------------------- Happiness comes from inside.....
|
paydoman |
Jun 5 2007, 10:27 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
red gore sa leva znam 1. 3. 5.... de je shtrex??
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Kipar |
Jun 5 2007, 10:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ne verujem da su se ostala odeljenja ustekala za slike...
a strex je gore pomenuti stefan koji nije ishao na ekskurziju. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
paydoman |
Jun 5 2007, 10:49 PM
|
ja nemam sliq mog odeljenja.. pa ne mogu da kachim.. ko zna zashto je to dobro
|
^_NiN0_^ |
Jun 6 2007, 07:03 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Kipar @ Jun 5 2007, 05:35 PM) a IId koji ste ederashi osim kivija koji je shmele. Lepo odeljenje nema shta imate dve cice ( nemojte bukvalno da shvatite 'odeljenje' ) Pa nisi ni ti neki lepotan -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
paydoman |
Jun 6 2007, 07:47 PM
|
nemoj tako moja drugarica se lozzi na njega
|
tijana |
Jun 6 2007, 08:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(paydoman @ Jun 6 2007, 08:47 PM) Molim? Ko se lozi na Strexa? Pa nije bio na eks tako da nema njega na slici..Ali ako vam treba mogu njegovu sliku da stavim.. -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Kipar |
Jun 6 2007, 08:04 PM
|
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
Jun 6 2007, 08:08 PM
|
QUOTE(paydoman @ Jun 6 2007, 07:47 PM) lepo! (koji sam smele) , shto gotivim to IIc ali sam prethodnih godina dobio 3 korpe ***. tako da ne verjem da se iko iz tog odeljenja lozi na mene.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
tijana |
Jun 6 2007, 08:21 PM
|
Da li je Kipar Sonja ili kako se vec zove u pitanju?
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
smorko_gusic |
Jun 6 2007, 10:45 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Alo bre!
Ovo je tema o slikama odeljenja a ne o Velikom Bratu, nemojte ovde da tracarite o tome ko se na koga lozi! -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
paydoman |
Jun 11 2007, 01:46 PM
|
Samo cu reci da nije Sonja...
|