Autobuske Karte, ajde iskreno
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Autobuske Karte, ajde iskreno
Maestro |
Sep 18 2008, 06:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-January 08 From: Вождовац Member No.: 858 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Nikola Jelenić Škola/Razred: ФОН, 1. година, Менаџмент и Организација ;) |
QUOTE(Hannibal Lecter @ Aug 31 2008, 02:14 AM) Jednom u tri meseca udju i ne pitaju me za kartu, a stalno se vozim 31 Ja nemam povlasticu, ja ne kupujem kartu, ja se stidim takođe... -------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Нисам гинеколог, али могу да погледам |
c1k4_ml3kc3 |
Sep 19 2008, 11:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Мој омиљени аутобус 309 на чијим вратима пише ''Уђи, не изувај се''
-------------------- |
Pavle |
Sep 20 2008, 07:50 AM
|
Group: Članovi Joined: 13-July 08 Member No.: 1.075 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Pavle Lukic Škola/Razred: VIIb |
pravo da vam kazem, ja mrzim da idem autobusom. Od obrenovca do mg ima nekih 40-45 min autobusom, i ja uvek zapadnem ili kod mog brata ili kod neke pijanice koja zaudara i bulji u mene, ili pored neke babe koja se naparfemisala i ti se gusis dok pokusavas da dises...
mada mi je poznat slucaj da je pre neki dan, kondukter u expresu, bila guzva, i on nesto radio, i odjednom ostavi ono sa kartama i pecatom na jedno mesto i izadje na sledecoj stanici, ja mislim da do mislodjina vise nije bilo autobuskih karti na tome -------------------- |
LoshMeeBre |
Sep 20 2008, 09:48 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
A to je obrenovac.. Svaki put kad sam isao tamo, neka druga avantura Tu sam imao iskustvo najblize smrti
-------------------- |
Pavle |
Sep 20 2008, 11:47 AM
|
Group: Članovi Joined: 13-July 08 Member No.: 1.075 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Pavle Lukic Škola/Razred: VIIb |
QUOTE(LoshMeeBre @ Sep 20 2008, 09:48 AM) A to je obrenovac.. Svaki put kad sam isao tamo, neka druga avantura Tu sam imao iskustvo najblize smrti mogli bi smo knjigu o tome da napisemo... -------------------- |
SBS |
Sep 20 2008, 11:51 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
ja sam čuo da legenda Obrenovca Miša Tumbas koristi taj bus kao WC , al nažalost ne ta kupanje
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
pyost |
Sep 20 2008, 12:02 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Nemojte da me plasite ljudi, veceras treba da idem u Obrenovac
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Pavle |
Sep 20 2008, 12:05 PM
|
QUOTE(pyost @ Sep 20 2008, 12:02 PM) tad je najgore... nocu ovi kondukteri te 3 puta pregledaju... meni jedanput pokusao da uzme povlasticu da je pocepa... -------------------- |
LoshMeeBre |
Sep 20 2008, 12:11 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Nema da se brines, ides samnom.. Ja cu da pazim na tebe..
-------------------- |
RZA |
Sep 20 2008, 12:13 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Bozo, savetujem ti da uzmes neki cep, sapun, il slicno..
Znas sta s njim -------------------- cold
|
Pavle |
Sep 20 2008, 12:15 PM
|
QUOTE(kika™ @ Sep 20 2008, 12:13 PM) iju, ima dece ovde, khm, cep ce mu da zapusi usta, mnogo prica -------------------- |
RZA |
Sep 20 2008, 12:19 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Koja deca bre?
A da da ti si 95.. Ja bre u tvojim godinama nisam ni znala kako se guze nastrani ljudi.. A vid ove male.. ccc -------------------- cold
|
Pavle |
Sep 20 2008, 12:23 PM
|
QUOTE(kika™ @ Sep 20 2008, 12:19 PM) Koja deca bre? A da da ti si 95.. Ja bre u tvojim godinama nisam ni znala kako se guze nastrani ljudi.. A vid ove male.. ccc ma video sam jednog 96.... pa sta cu internet je knjiga znanja -------------------- |
pyost |
Sep 20 2008, 12:25 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Tema...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Pavle |
Sep 20 2008, 12:27 PM
|
QUOTE(pyost @ Sep 20 2008, 12:25 PM) a, da ja obicno ne kupim kartu kad idem gradskim, jer je velika guzva, pa nekako mene uvek preskoce... -------------------- |
maxydelanoche |
Sep 20 2008, 03:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Pavle @ Sep 20 2008, 08:50 AM) Aaaaaaaaaaaaaaa... kako je moguce da se i iz ******* Obrenovca stize jednako ili brze do grada nego iz Borce... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Pavle |
Sep 20 2008, 04:12 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Sep 20 2008, 03:59 PM) Aaaaaaaaaaaaaaa... kako je moguce da se i iz ******* Obrenovca stize jednako ili brze do grada nego iz Borce... manja guzva a i ja idem expresom koji ne staje na svakih 20 metara... -------------------- |
The snorks |
Sep 20 2008, 06:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(maxydelanoche @ Sep 20 2008, 04:59 PM) Aaaaaaaaaaaaaaa... kako je moguce da se i iz ******* Obrenovca stize jednako ili brze do grada nego iz Borce... Zato sto je borca vuko****na Mozda tako Meni inace treba oko 25 min. busom do zelenjaka + do 10min. cekanja 71ice ili oko 5min. cekanja 95ice Uglavnom imam povlasticu, ako ne onda kupujem karte, osim ako ne idem nesto tipa stanicu-dve This post has been edited by The snorks: Sep 20 2008, 06:03 PM |
Vitez_Koja |
Sep 22 2008, 06:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
to je... mala trola, puna kontrolora
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
Hannibal Lecter |
Sep 22 2008, 09:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
/me je nabavio markicu
na kojoj je ispao kao poremeceni ubica -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |