Omiljeni Film
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Omiljeni Film
^_NiN0_^ |
Feb 26 2006, 01:41 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Pa odlucite....Sinoc sam gledao neki film na B92 "Mracne vode".Film nije obican horor vec ima psiholoske elemente horora.Nisam mogao da spvam...inace bojim se da gledam i glupe horore.... Po meni komedije su najbolje
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
ex-paydoman |
Feb 26 2006, 02:31 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
animirani konza
... Ljubo, a trileri, najbolji zzanr si zaborawio! a meni se mnogo dopadaju filmowi " (josh uwek) znam shta ste radili proshlog leta" -------------------- ode..
|
^_NiN0_^ |
Feb 26 2006, 03:03 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(paydoman @ Feb 26 2006, 02:31 PM) animirani konza ... Ljubo, a trileri, najbolji zzanr si zaborawio! a meni se mnogo dopadaju filmowi " (josh uwek) znam shta ste radili proshlog leta" E...znao sam da mi je nesto promaklo...pa " (josh uwek) znam shta ste radili proshlog leta" ti je horor!!! -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Eli0t |
Feb 26 2006, 05:30 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Opet ti fali najvazniji.
|
ex-paydoman |
Feb 26 2006, 06:33 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Feb 26 2006, 03:03 PM) E...znao sam da mi je nesto promaklo...pa " (josh uwek) znam shta ste radili proshlog leta" ti je horor!!! znam, ali ima delowe trilera... -------------------- ode..
|
Eli0t |
Feb 26 2006, 10:05 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Taj film nije ni H od horora...
|
ex-paydoman |
Feb 26 2006, 10:13 PM
|
u odnosu na neke druge i nije horor...
ali nije ni komedija This post has been edited by paydoman: Feb 26 2006, 10:15 PM -------------------- ode..
|
^_NiN0_^ |
Feb 27 2006, 12:06 AM
|
QUOTE(nYMphoManiAc @ Feb 26 2006, 10:05 PM) E sad cepidlacis...Procitao sam negde da mu je zanr horor, a sto se mene ko hoce neka ga smatra i za animirani film!!!! -------------------- Yo!hambin,
ex-paydoman |
Feb 27 2006, 04:24 PM
|
film i nije mnogo strashan, ali je ipak horor...
da li je neko gledao "mesija prwa ubistwa", film je mnogo jak, posebno kad ga sam gledash u 2 sata... -------------------- ode..
|
Valkyrie |
Mar 2 2006, 05:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Па овде нема научне фантастике!!! Ни епске!!!
Како очекујете да се гласа уопште -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
ex-paydoman |
Mar 2 2006, 07:16 PM
|
...dodato, sad mozzesh da glasash
-------------------- ode..
|
Valkyrie |
Mar 4 2006, 03:21 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Јупи, један глас за научну фантастику. На томе ће вероватно и остати...
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
^_NiN0_^ |
Mar 4 2006, 01:14 PM
|
e vidis to sam zaboravio da napisem
-------------------- Yo!hambin,
LoshMeeBre |
Mar 4 2006, 07:16 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Trileri su zakon ali volim i fantastiku..
btw cemu razdvajanje na epsku i naucnu kad nema dva dobra filma sa tematikom epske fantastike (gospodari i ???) -------------------- |
Eli0t |
Mar 5 2006, 10:27 PM
|
Troja?
|
ex-paydoman |
Mar 6 2006, 09:05 AM
|
mr. Harry Potter
-------------------- ode..
|
LoshMeeBre |
Mar 8 2006, 10:46 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Troja nije naucna fantastika nego sapunica,a gospodin sa djozlama i munjom posred glave po meni nije dobar film
-------------------- |
Valkyrie |
Mar 8 2006, 11:32 PM
|
Приче које стоје иза тих филмова су јадне (мислим на сценарио филма, не на књигу), поготово што се тиче последњег дела који и нема причу.
Једина добра ствар је борба змаја и Харија, екстра урађени "специјални ефекти". -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
pyost |
Mar 9 2006, 09:48 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Film u poredjenju sa knjigom nije nista. A poslednji deo je fenomelan, bolji od svih drugih, zato sto je knjiga manje detinjasta.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
ViVitas |
Jun 8 2006, 05:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 06 From: University City, Alpha Centauri Member No.: 67 Ime i prezime: Filip Zivkovic |
QUOTE Film u poredjenju sa knjigom nije nista. A kada je bilo drugacije? Uvek su knjige bar 150 puta bolje od filmova! This post has been edited by ViVitas: Jun 8 2006, 05:21 PM -------------------- Jeste li znali da ropstvo jos uvek postoji?
Sloboda za sve ljude! |