Potreban Mgf Logo...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Potreban Mgf Logo...
^_NiN0_^ |
Aug 28 2006, 11:51 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ja ti vise dodjem kao "postobrisac" , a inace drugi treci - cetvrti covek po vaznosti na ovom forumu
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Legenda |
Aug 28 2006, 11:58 AM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
To svakako,zasluzio si to drugo trece-cetvrto mesto po vaznosti na forumu.
E znas onaj bar na kome pise ko je bio aktivan na forumu u poslednijh 15min:clanovi su crni,moderatori plavi,admini crveni.. pa ovaj..mogu li ja da dobijem zelenu boju..cisto onako. This post has been edited by Dex: Aug 28 2006, 12:00 PM |
pyost |
Aug 28 2006, 12:42 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Let me think.. No.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Aug 28 2006, 12:44 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ja ostajem na plavoj boji jer mi je to omiljena
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
Aug 28 2006, 12:57 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pazi da se slucajno ne vratis na crnu
^_NiN0_^ |
Aug 28 2006, 02:09 PM
|
Jel to pretnja, upozorenje ili ...
Eli0t |
Aug 28 2006, 02:13 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
DeX, mozda i dobijes zelenu boju za status saradnika ako nam napravis extra logo
|
Legenda |
Aug 28 2006, 02:38 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
5 user(s) active in the past 15 minutes
Active Users 1 guests, 4 members 0 anonymous members Dex, Eli0t, ser_fanky Lj@B, Neonkitza Show detailed by: Last Click, Member Name Stvarno?!Hmmmm... |
Eli0t |
Aug 28 2006, 02:42 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Da, stvarno... Mogu sad da ti napravim trial verziju, cisto da vidis kako to izgleda
|
Legenda |
Aug 28 2006, 02:48 PM
|
Dobro,probacu da napravim jos bolji logo,ali ne znam,bice tesko..ipak..probacu.
Da li se to meni prividja ili sam ja Dex - saradnik? This post has been edited by Dex: Aug 28 2006, 02:49 PM |
Eli0t |
Aug 28 2006, 02:49 PM
|
Eto, pogledaj se u online listi (demo verzija istice za 10 minuta)
|
Eli0t |
Aug 28 2006, 02:50 PM
|
QUOTE Da li se to meni prividja ili sam ja Dex - saradnik? Da, ali samo na kratko |
Legenda |
Aug 28 2006, 02:52 PM
|
Cool!
|
Legenda |
Aug 28 2006, 03:02 PM
|
Ah,opet sam obican clan,crni Dex,smrc,smrc.
Osecam se kao Martin kad mu pokazes najlepsu cokoladu na svetu i onda je pojedes..smrc,smrc.Duboko sam povredjen.. |
Neonkitza |
Aug 28 2006, 03:15 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
de de...preboleces ti to
|
Legenda |
Aug 28 2006, 04:17 PM
|
Evo oporavljam se polako.Predstavljam vam mog novog kandidata
za logo mgforuma: [attachmentid=86] This post has been edited by Dex: Aug 28 2006, 04:17 PM |
pyost |
Aug 28 2006, 05:45 PM
|
Ne moze da se nastavi na desno.. Prosiri ga malo u desno
Legenda |
Aug 28 2006, 05:48 PM
|
|
Neonkitza |
Aug 28 2006, 05:59 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
uuu...nice dex od sad ces biti zelen
|
Legenda |
Aug 28 2006, 06:02 PM
|
Hvala..bas bi blo lepo.
Eh,ja k'o neko malo dete jurim za zelenom bojom,bas sam krelac. |