25 Dobrovoljaca Za Istrazivanje, - 5 minuta, kratko, jasno, pomozite -
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
25 Dobrovoljaca Za Istrazivanje, - 5 minuta, kratko, jasno, pomozite -
ShadyLady |
Feb 24 2008, 04:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Radim istrazivanje i potrebno mi je da nadjem 25 dobrovoljaca iz vase skole, najbolje bi bilo 3. i 4. godina, ali nije obavezno...
Upitnik ima 7 veoma kratkih pitanja, trajace bukvalno 5 minuta i potpuno je anonimno, tice se svakodnevice i nasilja u skoli... Aj, pliz, nek se nadje 25 ljudi da mi to popuni, treba mi za istrazivacki rad, da ne zakazujem dolazak u vasu skolu, nagurali su mi gomilu takmicenja u predstojecem periodu, nikao ne mogu da stignem... Dobre duse koje se odluce da ga popune, saljite to na zaregove@i.ua ili na mail, koji mi je u profilu, svejedno. Mnogob iste mi ucinili, Unapred hvala... Attached File(s) Upitnik.doc ( 33k ) Number of downloads: 206 |
Eli0t |
Feb 24 2008, 04:44 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Done
|
ShadyLady |
Feb 24 2008, 05:01 PM
|
E, mnogo ti hvala, i svima, koji hoce da pomognu...
I obavezno iskreno popunite, znaci od ovoga (od rada koji pisem na osnovu rezultata) mi zavisi neko mnogo vazno putovanje, koje cekam godinama... |
pyost |
Feb 24 2008, 05:10 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Poslato
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
RZA |
Feb 24 2008, 05:12 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
evo, ja sam dala vec njima 5 da popune.
-------------------- cold
|
The snorks |
Feb 24 2008, 05:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Popunila,poslala
Samo mislim da ti nedostaje stavka: prozivanje zasnovano na cinjenicama u 3. i 4. pitanju This post has been edited by The snorks: Feb 24 2008, 05:20 PM |
ShadyLady |
Feb 24 2008, 05:20 PM
|
The Snorks
Razmisljala sam o tome, ali to nije maltretiranje... Mislim, logicno je i ljudski da se nasmejes i isprozivas nekog malo, ako lupi glupost... Ali nije da ga sistematski unistavas zato sto ima veliko dupe, nos, naocare itd... >)) Pyost, Eliot, hvala puno Kika TM, puno, ali puno ti hvala, divna si... |
VIP <3 |
Feb 24 2008, 05:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Poslato na zaregove@i.ua .... ako sam ja dobro procitala mail... malo mi je... cudan
-------------------- Opsti kriminal. |
The snorks |
Feb 24 2008, 05:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(JTforeva @ Feb 24 2008, 05:20 PM) The Snorks Razmisljala sam o tome, ali to nije maltretiranje... Mislim, logicno je i ljudski da se nasmejes i isprozivas nekog malo, ako lupi glupost... Ali nije da ga sistematski unistavas zato sto ima veliko dupe, nos, naocare itd... >)) Pyost, Eliot, hvala puno Kika TM, puno, ali puno ti hvala, divna si... Pa ne znam...A prozivanje osobe koja se ne kupa i uzasno smrdi Ako to jeste nasilje,onda stavi da sam maltretirala ljude mada ne znam pod sta bi se od ponudjenog svelo...mozda nazivanje pogrdnim imenima I onda bi u 7. trebalo dopisati:1.iz dosade 2.potrebe za cistim vazduhom u ucionici Edit:I ja poslah na isti mail kao i VIP...I meni je malo cudan This post has been edited by The snorks: Feb 24 2008, 05:25 PM |
^_NiN0_^ |
Feb 24 2008, 05:24 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Evo i ja cu
trebace mi malo vise vremena This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Feb 24 2008, 05:31 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
ilickapiten |
Feb 24 2008, 05:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(The snorks @ Feb 24 2008, 05:24 PM) A prozivanje osobe koja se ne kupa i uzasno smrdi Ako to jeste nasilje,onda stavi da sam maltretirala ljude mada ne znam pod sta bi se od ponudjenog svelo On je tebe maltretirao smradom a ne ti njega -------------------- Vidimo se u citulji
|
The snorks |
Feb 24 2008, 05:38 PM
|
QUOTE(ilickapiten @ Feb 24 2008, 05:32 PM) Pa sad...Sto jes jes ali devojka ne pita da li me neko zlostavlja svojim mirisima vec nekim postupkom A ti uzmi i popuni anketu i lepo priznaj da te dacan zlostavljao(ono kad je gurnuo tebe i branka) ...Mada,ne znam da li se to moze racunati zlostavljanjem posle svega sta ste mu radili |
ilickapiten |
Feb 24 2008, 05:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(The snorks @ Feb 24 2008, 05:38 PM) Pa sad...Sto jes jes ali devojka ne pita da li me neko zlostavlja svojim mirisima vec nekim postupkom Jao bre jovana sto ti fali malo obrazovanja Pa postupak je sto se nije kupao, pa te je mirisom maltretirao -------------------- Vidimo se u citulji
|
Pera Detlic |
Feb 24 2008, 05:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Odradjeno
A ako lik vonja, to onda nije prozivanje zbog fizickog izgleda, i onda je to sasvim prihvatljivo -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
ShadyLady |
Feb 24 2008, 05:52 PM
|
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Feb 24 2008, 05:20 PM) da objasnim mail... i.ua je jedan mail server a zaregove... znaci za registracije, to je mail koji koristim kad se registrujem po sajtovima itd, da mi na pravi mail ne dolazi spam.... tada>) |
The snorks |
Feb 24 2008, 05:58 PM
|
|
ilickapiten |
Feb 24 2008, 05:59 PM
|
QUOTE(JTforeva @ Feb 24 2008, 05:52 PM) da objasnim mail... i.ua je jedan mail server a zaregove... znaci za registracije, to je mail koji koristim kad se registrujem po sajtovima itd, da mi na pravi mail ne dolazi spam.... tada>) evo i ja cu upravo da posaljem valjda ce da stigne -------------------- Vidimo se u citulji
|
LoshMeeBre |
Feb 24 2008, 06:08 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
poslao
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Feb 24 2008, 05:20 PM) A Tanja pa ti si sjajan primer za ovaj test... Imas iskustva u svim oblastima -------------------- |
VIP <3 |
Feb 24 2008, 06:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE Upitnik.doc ( 33k ) Number of downloads: 31 Zatvaraj ovo inace ima da imas 125 dobrovoljaca QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 24 2008, 06:08 PM) Mitkooooooo........ This post has been edited by VIP (ex Miss): Feb 24 2008, 06:13 PM -------------------- Opsti kriminal. |
Hannibal Lecter |
Feb 24 2008, 06:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Poslao
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |