Zagonetna Ličnost, nova igra!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Zagonetna Ličnost, nova igra!
pyost |
Sep 12 2006, 06:57 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ooookej..
*Ide da banuje Neonkitzu zbog.. Ahem.. Cudnih postova..* -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Puzzler |
Sep 12 2006, 07:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Evo, da zavrsimo diskusiju, Ljuba je pogodio da je u pitanju Aleksandra Radovic...
Nazalost, nisam u prilici da dam novi zadatak, jer sam trenutno u "Forumu", a ne u toploti svoje kucice... Ali drugom prilikom -------------------- |
milija |
Sep 12 2006, 08:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Sep 10 2006, 10:13 PM) Pa to sam cuo na tv-u da neka Wendi peva - iliti Vendi Ne pretim Grand nego splet okolnosti BTW Stajemo ovde sa diskusijom dok ne dodje Nenad LOL prosle godine je Vendi kod nas u neko selo dolazila na vasar, ove godine je tu bila tuca 30 vs 30 Ko nije hteo da se bije dobio je batine, da umres nema sta ... Slike su hm, ovaj imam delimicno Copyright, ali nemoj ko da je obrisao. P.S. Samo za MG forum dajem prava ja se odricem bilo kakwe moralne (a i materijalne odgovornosti) tako mi bog pomogao. Amin -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
pyost |
Sep 12 2006, 08:12 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Bljak..
-------------------- Baby, it's a violent world.
Iva |
Sep 12 2006, 08:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
LOL.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
jeele |
Sep 12 2006, 08:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
aaa jo......j :shock:
p.s. ne znam ko je -------------------- |
milija |
Sep 12 2006, 08:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Stvarno ne umete da cenite lepotu!!!
Davorike dajke, davorike dajke davorike daj, samo malo daaaaj Ne umete da cenite umetnost -------------------- Izadji i bori se
pyost |
Sep 12 2006, 08:21 PM
|
jeele |
Sep 12 2006, 08:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
h.da
sto nas vodi dotle da je umetnost samo stil, i da je ima razlicite... a u ovom um.delu se vidi iskrenost ili licemerje prijatelja je l' ono gore srpskog porekla?? -------------------- |
milija |
Sep 12 2006, 08:24 PM
|
Na sta mislis ?
-------------------- Izadji i bori se
jeele |
Sep 12 2006, 08:28 PM
|
na kreaciju
-------------------- |
Iva |
Sep 12 2006, 08:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Bljak... na sta lici ta Vendi...
(prevrnuo mi se stomak) -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
jeele |
Sep 12 2006, 08:33 PM
|
vendi? vendi...vendi...
verovala ili ne, meni je prva na pamet pala ona iz petra pana... koja je ovo vendi? neka pevaljka? -------------------- |
pyost |
Sep 12 2006, 08:35 PM
|
Kao..
jeele |
Sep 12 2006, 08:35 PM
|
Aha!...sve kaze...
'ajmo dalje -------------------- |
ex-paydoman |
Sep 13 2006, 09:14 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
*MrGood je otishao da baci peglu na slike koje je uprawo wideo*
njena tjerka je ishla do proshle godine sa mojim sestrama u wrtitj!!! -------------------- ode..
|
Puzzler |
Sep 15 2006, 09:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(milija @ Sep 12 2006, 09:09 PM) LOL prosle godine je Vendi kod nas u neko selo dolazila na vasar, ove godine je tu bila tuca 30 vs 30 Ko nije hteo da se bije dobio je batine, da umres nema sta ... Slike su hm, ovaj imam delimicno Copyright, ali nemoj ko da je obrisao. P.S. Samo za MG forum dajem prava ja se odricem bilo kakwe moralne (a i materijalne odgovornosti) tako mi bog pomogao. Amin Blaaaaaaaah -------------------- |
Puzzler |
Sep 15 2006, 09:19 PM
|
-------------------- |
RZA |
Sep 15 2006, 09:20 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
STOJA!!
-------------------- cold
|
Puzzler |
Sep 15 2006, 09:50 PM
|
NEEEE!!!
-------------------- |