Konkurs Fonda Za Mlade Talente, 2007. i 2008. godina
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Konkurs Fonda Za Mlade Talente, 2007. i 2008. godina
VIP <3 |
Dec 16 2008, 12:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ja ocu da kupim neku odecu...... a posto cu dobiti ovaj kesh nece moji hteti da sponzorisu jedan mali shopping ;((( i sad ima tamo da odem da im protestvujem kako ja nemam sta da obucem zato sto njihove glupave uplate kasne ;(
al ozb mi dodje da to uradim -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Dec 16 2008, 09:11 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Slovenatz @ Dec 15 2008, 09:43 PM) Ja se nerviram posto sam im dva puta slao ( prvi put je bio neki bug pa nisu dobili ) a nisam mogao da ih dobijem da potvrde da su primili. Valjda jesu... takodje, ali sam zakljucila da bi zvali da nesto nije u redu (cisto sumnjam da bi samo preskocili nekoga) tako da se ne sekiram loshmeejevi prioriteti za kupovinu >>>>>>>>> VIPini prioriteti -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
calamity |
Dec 16 2008, 09:23 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
Erm... to je ministarstvo... u Srbiji... nije uopste neverovatno da te samo preskoce zbog neke gluposti... Na nasu zalost...
|
maxydelanoche |
Dec 16 2008, 10:10 AM
|
Pa nije bas. Po dosadasnjem iskustvu, nisu idioti takvi mada sam i ja mislila ranije da jesu mislim npr drugarica u prijavi za gradsku nije stavila broj telefona svoj, pa je likusa zvala 988 i na osnovu adrese nasla broj... :0)
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Dec 18 2008, 10:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Slazem se sa Marom, ne slazem se sa Calamity Nisu bas tolike stoke
-------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Dec 18 2008, 11:32 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ako budu dali pare nisu.. Onda su sjajni.. DAJTE PARE STOKO
-------------------- |
calamity |
Dec 18 2008, 11:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
OK, povlacim, izgleda da su oni fini Ima nade, ima nade
|
VIP <3 |
Dec 20 2008, 12:41 AM
|
dajte pare :'''( :crying:
maxydelanoche |
Dec 20 2008, 01:14 AM
|
vi ste stoke bre kao da vam zivoti zavise od tih para... a znam da ne zavise
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
calamity |
Dec 20 2008, 01:52 AM
|
ali zavise moje patike, ranac, laptop i vesh mashina... ili bar nesto od toga Ostatak ce da se uglavi u onu sto ce kao uskoro da raspisu za nagrade iz 2008.
|
Turgon |
Dec 20 2008, 01:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Mogli bi da uplate, treba karte za 2 koncerta da kupim
-------------------- |
VIP <3 |
Dec 20 2008, 02:08 PM
|
Mrzi me da smaram moje da mi iskeshiraju shopping.... ocu da mi uplate pare.... Vidis da mi zavisi zivot!!!
Slovenatz |
Dec 20 2008, 03:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ocete da kazete da ste potrosili sve od gradske pa vam sad treba ovo?
-------------------- |
VIP <3 |
Dec 20 2008, 04:46 PM
|
khm gradska je samo 15 000 jbt :S
pyost |
Dec 20 2008, 04:47 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Puta 12...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Dec 20 2008, 05:30 PM
|
QUOTE(Slovenatz @ Dec 20 2008, 04:49 PM) FFS, upravo tako! :S Calamity jedina ima realno opravdan razlog da ischekuje te pare... i pretpostavljam da joj to treba jer joj nisu dali dom zbog privatnog fakulteta? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
LoshMeeBre |
Dec 20 2008, 05:56 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Eeeeej.. A komp
-------------------- |
maxydelanoche |
Dec 20 2008, 07:35 PM
|
ups, to sam zaboravila ali to i ne mora da se napominje, znaju se prioriteti
Slovenatz |
Dec 20 2008, 09:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Svi smo dobili 180k din... FFS!!! Prezivecete ako vam ne uplate ovo jos par dana...
-------------------- |
calamity |
Dec 20 2008, 10:50 PM
|
@maxy
ma ne bih ni isla u dom deka mi je ustupio stan Treba samo da se kupi par stvari, a moji iz raznoraznih razloga nisu u mogucnosti. Dobro, komp moze da saceka... ali Dell Studio ce jednom biti na mom stolu I aman, nishka gradska je oko 6000, fondacijska 7500, sta kukate Ja se s fondacijskom izdrzavam dobar deo meseca. Sreca pa je za studente 12000 |