Rep Kutak, hip hop mada faka
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Rep Kutak, hip hop mada faka
SBS |
Nov 9 2008, 08:40 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
a šta mislite o THC la familiji ?
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Kipar |
Nov 9 2008, 09:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
degeni , evo ti spisak kretena za koje ste mogli da cujete Elitni odredi , napoleon , THC , Struka , LUd , LOONEY , Gospoda , Rolex.
Jucie je izda dobar bum hiphopiume vol 2 http://www.serbianunderground.com/index.ph...tart=0&limit=50 ovde mozete naci gomilu albuma afirmisanih i neafirmisanih izvidjaca , posto ne moze svako da slusha rep preporuci cu vam 2 albuma FTP - secash li se bebi dol - po naslovu mozete zakljuciti da se radi o sprdnji. FTPovci su ekipa sa nbga , tekstovi su im duhoviti , na neki cudan i uvrnut nacin , poslushajte , od gostiju sa njihovog albuma izdvoio bih proroka sa fruske gore/ skubi predstavlja Gazda Paju - funked up - gazda je po meni najbolji reper od novije skole. Album sadrzi 4 lagane pesme , sa veselim bitom , opustenom atmosverom. toplo preporucujem ova dva buma -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Nov 9 2008, 11:36 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Kipar @ Nov 9 2008, 08:31 PM) ali morsh da priznash da Dirty South , objashnjava neke stvari , imaju zarazne bitove , T-plain , FLO-RIDA , mali vejn imaju neverovatno dobar flow.. Ljudi kidaju DS ima reciklirane bitove, svi su slicni i karakteristicni.. Koliko su zarazni to je subjektivno. Ja volim sirovije, sa vise cistog kick-a, a toga bas i nema juzno.. Flow onako, imaju oni breath control i delivery ali kad cujemo onog malog ruznog sa dredovima, lil wayn valjda, kad krenu da mu obradjuju glas na kompu smuci mi se.. Imas ljude koji repuju brze, lepse, i sa vise rima i sto je po meni najvaznije sa rimama koje nesto jebno znace.. A ne koliko se nisko riba spustila dok je igrala i koji je koktel pila.. Mislim jebe mi se Inace meni nije TOLIKO los novi prtijev album.. Bolji su stari, ali nije LOS.. Dunno.. THC ne volim, gotivim samo refren ludnice, zato sto je interesantno retardiran. Lud i struka su se tooooooliko jeebeno nalozili iz meni jako nepoznatog razloga Ako neko moze da mi objasni, bio bi mu zahvalan.. dovoljno je pogledati spot "kad tu smo mi" da bi shvatili da su oni preterano retardirani.. Napoleon je najbolji reper u srbiji.. Nema druge.. Verovatno i sire.. Objasnio je. Inace na ovu izjavu me je naterala njegova horda placenih ubica, pa se bojim da iza mene ne ostane samo umrlica.. Looney nije reper.. Nije valjda? Inace mene juice jako nervira.. Cas je folk fazon cas nije.. Novi album nemam i ne zelim da ga uzmem iako ga fale ljudi.. Mozda on nije folk-hop nego pravi hip-hop ovog puta, al kad se jednom prodao, boli me za njega.. -------------------- |
Kipar |
Nov 9 2008, 11:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
Shkabo me je razocarao koliko mu je smor album samo 2 dobre pesme ima , SHA je izdao neverovatno extra album. Ako volish repicnu , idi na onaj link gore skini Ajzeu - ko da duvali smo lepak. To shuri
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Nov 9 2008, 11:53 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
E da, shkabov prvi album mi je jedan od najboljih nasih albuma.. Imam original Novi je onako.. Nije los, ali je prvi mnogo bolji..
-------------------- |
Kipar |
Nov 10 2008, 12:08 AM
|
sam je jedan od najjacih albuma , izmedju ostalog zbog pesme Sam sam poceo da slusham rep , ali najbolja repicna nij komercializovana.. u tome je problem , pa se ne cuje.
11.11. izlazi novi V.I.P. od kog ne ocekujem nista krajem meseca izlazi novi Marchelo - ocekujem mnogo -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Nov 10 2008, 12:11 AM
|
QUOTE(Kipar @ Nov 10 2008, 01:08 AM) sam je jedan od najjacih albuma , izmedju ostalog zbog pesme Sam sam poceo da slusham rep , ali najbolja repicna nij komercializovana.. u tome je problem , pa se ne cuje. Nema veze, da se svidja vecini, zabrinuo bih se da nije Seka Aleksic.. QUOTE(Kipar @ Nov 10 2008, 01:08 AM) 11.11. izlazi novi V.I.P. od kog ne ocekujem nista krajem meseca izlazi novi Marchelo - ocekujem mnogo Same here.. Znas tacnije kad ce taj krangov album?? -------------------- |
Kipar |
Nov 10 2008, 12:15 AM
|
krang ga sprema godinama , dao je neki intervju i kaze da je u pripremi ali nece skoro , imash dobrih rep albuma , na onom linku , Ajzea , VTO i Skubi predstavlja Gazda Paju. Veruj mi , vrhcina su.
VTO - predgrupa BS-u si bili , Timbe ih stalno hvali , oni su bash hard core rep. Oni su nastupali prvi u petom parku. Njihov album 'Nema nazad' mozesh naci na istom mestu , skini i to. Ti ljudi kidaju. Bice jaci od BS-a za neku godinu http://www.serbianunderground.com/index.ph...m_afm&Itemid=63 http://www.serbianunderground.com/index.ph...tart=0&limit=50 This post has been edited by Kipar: Nov 10 2008, 12:16 AM -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
Nov 10 2008, 12:28 AM
|
http://www.sendspace.com/file/poys0p
ovo je pesma sa albuma VTO-a koji je besplatan (citaj pyoste) , klasican betl rep , poslushajte -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
Nov 10 2008, 12:37 AM
|
http://www.sendspace.com/file/g557hv
ovo je pesma gazda paje , isto free download , pesma se zove soko stark , kada je fifti ovo cuo napisao je candy shop , poslushajte -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
SBS |
Nov 10 2008, 01:05 AM
|
Tekst Lil Johna , to je Dirty south, valjda, ako nije tu je negde . . .
QUOTE 3,6,9 damn she fine hopin she can sock it to me one mo time Get low, Get low 2x To the window, to the wall, (to dat wall) To the sweat drop down my balls (MY BALLS) To all these bitches crawl (crawl) To all skeet skeet mother****er (mother****er!) all skeet skeet got dam (Got dam) THC je mnogo isfoliran, al ima par dobrih pesama, Ludnica i Samo nek se rola, nervira me ta "priča iz kraja", a likovi žive u krugu dvojke, baš pored policijske stanice Struka je bio ok, al se nešto isfolirao, LUDog ni ne slušam, kad tu smo mi- bez komentara Škabov prvi album je odličan, drugi je prilično dobar, mislim lošiji od prvog, al za našu scenu odličan za V.I.P. se nadam da će biti dobar, mada ne verujem Marčela, ne znam ni sam zašto, ne slušam nešto posebno, tako da mi nije interesantan mene je prilično razočarao Ajsov novi album, toliko se hvalio s njim i onda ništa Da li je neko sluša album od Saleta iz BSa, kakv je ? -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
SBS |
Nov 10 2008, 11:21 AM
|
znači ovo sam video sinoć na FOX tv :S, DA LI IMA IŠTA GORE OD OVOGA http://www.youtube.com/watch?v=VFMHdSC2P7I , teško
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Kipar |
Nov 10 2008, 11:46 AM
|
ja sam rekao sta mislim o dirty southu , po meni ce nashi reperi uvek biti bolji
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
Nov 10 2008, 12:01 PM
|
http://www.sendspace.com/file/0r7ynt
drum familija , njihov album na istom mestu mozete naci , za razliku od ostalih ne preporucujem ovaj , jer ovo je rep koji vam se be bi svideo. Ja i njih slusham. Nije ceo album u ovom fazonu (kao ona pesma) , ova je cist dance , pa ako volite muziku 90tih odushevicete se ovim , ovo mi je ring tone , posluhajte pesmicu kao i http://www.sendspace.com/file/g557hv ovo je pesma gazda paje , isto free download , pesma se zove soko stark , kada je fifti ovo cuo napisao je candy shop , poslushajte i ko voli tvrdu repcinu http://www.sendspace.com/file/poys0p ovo je pesma sa albuma VTO-a koji je besplatan (citaj pyoste) , klasican betl rep , poslushajte This post has been edited by Kipar: Nov 10 2008, 12:01 PM -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
Nov 10 2008, 08:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Kipre, vide svi linkove i kad ih okacis prvi put, ne moras da se ponavljas non stop o.O
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Kipar |
Nov 10 2008, 09:39 PM
|
dok ne budem video da ljudi skidaju to , bombardovacu ih linkovima. Moram da budem dosadan , mgovci ce me skapirati , ti , bez njihove pomoci teshko
|
maxydelanoche |
Nov 10 2008, 09:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
jea rajt... wte, pazi kad kopiras dugacke linkove iz prethodnog posta, forum ih predstavi sa ... negde u sredini, te kopiras pogresno... dogodilo ti se to na nekoj od prethodnih stranica... blah, wte. uzivaj
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
Nov 10 2008, 09:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Kipar @ Nov 10 2008, 10:39 PM) dok ne budem video da ljudi skidaju to , bombardovacu ih linkovima. Moram da budem dosadan , mgovci ce me skapirati , ti , bez njihove pomoci teshko Mislim da treba da se pojavis u mg da odrzis prezentaciju. You know kids, if you listen tu <ono sto linkujes> you'll grow up to be just like me. Naravno to je laz, ali onda ce svi da slusaju to. -------------------- |
Kipar |
Nov 10 2008, 10:00 PM
|
QUOTE(Slovenatz @ Nov 10 2008, 10:46 PM) Mislim da treba da se pojavis u mg da odrzis prezentaciju. You know kids, if you listen tu <ono sto linkujes> you'll grow up to be just like me. Naravno to je laz, ali onda ce svi da slusaju to. znaci ti mislish da ce se mgovci ugledati na mene , lepo je sto imas takvo mishljenje o meni , onda skini repcinu , preslushaj , pljni , pohvali kako god , meni ce biti drago -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Nov 13 2008, 08:27 PM
|
E gazda paja je do jaja.. "Da se opustis" ima tako dobar vibe..
This post has been edited by LoshMeeBre: Nov 13 2008, 08:27 PM -------------------- |