Kralj Na Brdo!, We want YOU to be brutal
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kralj Na Brdo!, We want YOU to be brutal
Slovenatz |
Nov 22 2008, 10:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Heh, ne ide krv tamo
Nadjem princa sa nekog brda i uvalim mu je kako bi radjala potomstvo na njegovom brdu. Ja sam kralj na brdo. This post has been edited by Slovenatz: Nov 22 2008, 10:54 PM -------------------- |
The snorks |
Nov 23 2008, 12:23 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Hmmmm, cek, cek...Slovenatz nije ni bio kralj na brdo tako da Vip nije mogla ni da ga skine sa prestola, kao ni on nju nakon toga
Sto znaci da sam ja jos uvek kralj na brdo |
Slovenatz |
Nov 23 2008, 03:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ok, pravim ogromnu pracku i lansiram je sa prestola.
Ja sam kralj na brdo! -------------------- |
username |
Nov 23 2008, 03:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
pomenem chuck norrisa ~20 puta i tako unistim ovaj topic. posle pocne sve ispocetka,a
ja sam kralj na brdo |
Slovenatz |
Nov 23 2008, 03:23 PM
|
-.- Ok, now let's try to get an answer from someone who's NOT a complete retard.
-------------------- |
The snorks |
Nov 23 2008, 03:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
ahahahahaha
Da je kralj na brdo znala bih kako da ga skinem al' posto nije, jbg This post has been edited by The snorks: Nov 23 2008, 03:27 PM |
Pavle |
Nov 23 2008, 03:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 13-July 08 Member No.: 1.075 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Pavle Lukic Škola/Razred: VIIb |
nakon sto su svi zbunjeni jer nemaju vladara na brdu, ja preuzimam tron
kralj na brdo... -------------------- |
username |
Nov 23 2008, 04:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
i sto sam ja sad retard??
|
Slovenatz |
Nov 23 2008, 04:45 PM
|
prestani da spammujes topic...
Pretvaram se u Pyostzillu i banujem sve konkurente za mesto kralja na brdu. Ja sam kralj na brdo. -------------------- |
Pavle |
Nov 23 2008, 04:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 13-July 08 Member No.: 1.075 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Pavle Lukic Škola/Razred: VIIb |
kazem da je coldplay sr*nje (iako ih nikad nisam cuo)
tebi nada pukne i srce stane da kuca... napusti te pyost forma i vratis se na slabasnog sebe.... ja kralj na brdo -------------------- |
Hannibal Lecter |
Nov 23 2008, 05:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
od njegove prekomerne tezine je propao kroz brdo
ja sam kralj na brdo -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Pavle |
Nov 23 2008, 09:11 PM
|
jednog divnog prolecnog jutra setao se brdom i propao kroz rupu koju sam napravio...
ja kralj na brdo -------------------- |
Slovenatz |
Nov 23 2008, 09:47 PM
|
Otvorim javni wc na vrhu brda dok ne popune rupu
Ja sam kralj na smrdljivo brdo! -------------------- |
Djole |
Nov 24 2008, 05:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Uhh... nesto ne zelim to brdo.... Ja sam kralj na drugo brdo.
-------------------- no future for you
|
Hannibal Lecter |
Nov 24 2008, 06:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
dovedem mu stoju da mu peva na uvce
ja sam kralj na brdo -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Nov 24 2008, 06:32 PM
|
Ukinem net na njegovom brdu.
Ja sam kralj na DVA brda -------------------- |
Hannibal Lecter |
Nov 24 2008, 11:39 PM
|
posto ja nisam zavisan od neta i mogu da zivim bez njega ja sam i dalje kralj na brdu
-------------------- And as we wind on down the road
Slovenatz |
Nov 25 2008, 03:39 PM
|
Ilija nemoj da lazes toliko majke ti, nije zdravo...
Dam mu flasu tekile. Kad je popije skortrlja se niz brdo i polomi vrat. Ja sam kralj na brdo! -------------------- |
Djole |
Nov 28 2008, 03:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Rock falls everybody dies, osim mene koji sam bio dovoljno daleko usled ilijinog posta, penjem se na rock, i sad sam KRALJ NA STENA!
-------------------- no future for you
|
Slovenatz |
Nov 28 2008, 06:52 PM
|
Kanalisem svoj bes prema "rock falls, everybody dies" scenariju na djoleta. Udaram ga bejzbol palicom dok se i dugmici ne raspadnu. Nakon toga igram nwn2:MoZ na brdu...
Oh and one more thing Ja sam kralj na brdo! -------------------- |