Kralj Na Brdo!, We want YOU to be brutal
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kralj Na Brdo!, We want YOU to be brutal
VIP <3 |
Dec 4 2008, 05:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
xaxa maro ti si kralj keve mi
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Dec 4 2008, 08:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
e, ti se sakrij sad bih jos jedan onakav post iskucala, ali sam suvise gladna...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Dec 4 2008, 08:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
suvise dugo smo se igrali ovoga bez da ona deca spomenu norisa i canicku........ too good to be true......
*..* -------------------- Opsti kriminal. |
Slovenatz |
Dec 4 2008, 08:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Pretvorim je u kinoskog wow farmera i obucim da grinda gold u kasnim nocnim satima.
Ja sam kralj na brdo. -------------------- |
maxydelanoche |
Dec 4 2008, 09:16 PM
|
Njah, ne zna da je VIP vec zauzeti bot... ja sam i dalje kralj na brdo... at least dok ne smislite nesto morbidnije od onoga
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
OGIxD |
Dec 6 2008, 10:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
Au znam pravo osobu za morbidne stvari a to je KUZMAN Ja mislim da niko ne bi zeleo da ga zovem I dalje si kralj na brdo
|
SBS |
Dec 6 2008, 10:15 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Zašijem mu čmar i on umre od unutrašnjeg govnarenja
ja sam ljkra na brdo ! -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
maxydelanoche |
Dec 7 2008, 12:47 AM
|
eto, to je bilo imaginable
Zavezem ga za stub i vadim mu jedan po jedan zub dok ne prestane da me ignorise ... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
TatkoNaZmaja93 |
Nov 12 2009, 02:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-November 09 Member No.: 1.200 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Lazar Arsić Škola/Razred: 3d |
Jedan kraj čelicne šipke zagrejem do usijanja, a drugi mu gurnem u anus i dam mu da srče Anikin celulit na slamčicu i tako 3 dana, on umre od holestelora pa onda mu stavim periku i štikle i našminkam ga AVON šminkom i odvedem ga u teslu, teslaši cim vide "žensko" nastane teška nekrofilija, najzad elektrošokovima ga vraćam u život da još jednom oseti njegove čari dok ga besim za jaja za primer ostalim pacerima iz doline...
I JA sam KRALJ na brdo. P.S. Ako se pitate zašto mu nisam gurnuo usijani kraj šipke u bulju pa da ne bi mogao da je izvadi... P.P.S Obaveštenje za pacere iz doline: kupio sam B51... -------------------- I want to hurt you just to hear you screaming my name.
|
VIP <3 |
Nov 12 2009, 02:39 PM
|
svestan si da je maxydelanoche zensko?
Slovenatz |
Nov 12 2009, 02:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Uglavnom
Ali obicno ime odaje. This post has been edited by Slovenatz: Nov 12 2009, 02:54 PM -------------------- |
rakula93 |
Nov 12 2009, 02:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 18-June 09 Member No.: 1.175 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Marko Rakic Škola/Razred: MG IIId |
Meni se cini da ona nije rekla da je kralj na brdo...
Sad sam zbunjen... Ako nije rekla da je kralj na brdo, da li kralj na brdo ostaje onaj ko je to bio pre nje? Ili nema veze da l' (ne) kazes "Ja sam kralj na brdo"? -------------------- Uuuu boli me kita,
da budem k'o marioneta, i da budem k'o stafeta, da me tamo neko cima, da me 'vamo neko seta, boli me kita, ma boli me kita ... |
pyost |
Nov 12 2009, 03:54 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Naravno da ima veze. Ako to ne kazes, dzabe si se mucio. Zato ja, dok ti ovo pricam, nonsalantno gurnem desnom rukom TatkoNaZmaja niz liticu, i postanem kralj na brdo
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
VIP <3 |
Nov 12 2009, 04:32 PM
|
Pitam ga jel uradi 248327489. zadatak iz OETa samo na diferencijalni ili i na integralni nacin posto su meni oba jasna, on se rasplace i ode da uci. Ja sam kralj na brdo. <3
Kuzman |
Nov 12 2009, 04:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Oduzmem joj roze odecu.
Kralj na brdo. -------------------- |
Turgon |
Nov 12 2009, 05:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Odsecem mu kosu i uclanim ga u radikale .
Kralj na brdo. -------------------- |
VIP <3 |
Nov 12 2009, 05:37 PM
|
Posaljem ga medju katolike.
Ja sam kralj na brdo -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Nov 12 2009, 08:47 PM
|
Vozila sam danas njenom ulicom. Pregazila sam je. Tako da vas sada samo obavestavam da sam postala kralj na brdo
P.S. QUOTE pa onda mu stavim periku i štikle i našminkam ga AVON šminkom noeeeeeeeeeeeeees This post has been edited by maxydelanoche: Nov 12 2009, 08:48 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Nov 12 2009, 09:06 PM
|
Nju ne treba niko ni da dira, sama ce da se polomi negde vozeci "diskretno" po travi
This post has been edited by VIP <3: Nov 12 2009, 09:06 PM -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Nov 12 2009, 11:57 PM
|
braaate, bilo je klizavo i bio je mrkli mrak u sred puste selendre ja sam i dalje kralj na brdo